D. Kepenio akibrokštas: pasiūlė statyti paminklą partizanams ir stribams

Grįžti į straipsnį

!!!

!!! portretas
gal geriau pasirupinti imigrantais? salis stimpa! zmones ar zudosi ar sprunka. Gelbeti reikia!!!! uzteks uzsiimineti plepalais. Dirbti reikia

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tai pirmas politikas labai teisingai pasisakęs.Šaunuolis kepenis,gaila,kad taip manančių daug,o pasisakyti bijo.Nesakau,kad tas vanagas asmeniškai šaudė,plėšė nekaltus tautiečius asmeniškai,nes nežinau.Bet tie "kovotojai" išžudė dišimtis tūkstančių tautiečių,kiek per juos atsidūrė Sibire,tai jokiu būdu jų aukštinti negalima,nes tuo įžeidžiame jų aukas.Mano išžudyta šeima,kiti artimieji,viso 6 žmonės,tai pasakykite,kaip man jaustis išgirdus,kad žudikai garbinami?Vistik reiktų pradėti nuo aukų pagerbimo.Bet ką mes galime,juk čia Lietuva,čia viskas daroma atvirkščiai.O tokiems,kaip Anušauskas ir panašūs žmonės,gimę daug vėliau ir nematę nei gyvo"kovotojo",nei jų aukų,reiktų patylėti.

Istorijos studentai

Istorijos  studentai portretas
Stribai (istribiteliai ) buvo NKVD ir komunistų tarnai...... . Niekas neišdrįstų siūlyt paminklo Gestapo( geheime stats polizei) ir hitlerininkų tarnams......Paminklo vokiečių kaizerio ar rusų caro tarnams... Šis vienkartinis seimo narys gal jau priaugo kepenų masės galvoje .

Žemaitis

Žemaitis portretas
Jau Raudonieji buvo pristatę visokių "Balvonų" iki šiol neapsivalom. Dar tie patys "Raudonieji" visaip kankintus ir išniekintus partizanus "banditais" apšaukė, ir dar partizanų vardu nekaltus žmones žudė. NKVD kolaborantams, stribams jokių paminklų statyti ir susitaikymų nereikia, juos teisti ir į kalėjimus sodinti reikia.

Užjaučentis.

Užjaučentis. portretas
Matit Baltijos vanduo "sveikuoliui" buvo per šaltas,peršaldė smegenynią ?!.

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
AMERIKIECIU MOKSLININKAI NUSTATE ,KAD PER SALTAS VANDUO JAUNINA ALHAIMERI .KEPENIS AKIVAIZDUS IRODYMAS.KREMLINIS SUDVABALIS ,SUKCIUS KAIP STASAITIS .VIENU ZODZIU AVEBEZDA.

šiaip

šiaip portretas
mintis gera,kiek galima priešinti žmones,atitraukiant nuo dabarties realybių,kodėl Ispanijoje irgi yra bedras paminklams visiems,kuo lietuviai negali tuo pasekti?

tai

tai portretas
chameleonisko tipo tipas prisitaikantis ir priekonservu ir soc...demonu kurie laimes prie tu ir glausis.....

Aš portretas
Mūsų kaime partizanai nužudė 2 šeimas. jie buvo paprasti žmonės. Man gaila visų žuvusių paprastų žmonių, nesvarbu ar jie buvo partizanai ar partizanų nužudyti. Dėl visko kaltas karas. Nereiktų dėl humanizmo vienus aukštint, kitus žemint. Visų kraujas raudonas.Galų gale turi būti susitaikymas i ateities kūrimas.

ub 40

ub 40 portretas
BALAMUTAS

h20

h20 portretas
persalo bisky kepenis besimaudydamas lediniame vandeny...

Gerai

Gerai portretas
Pritarsiu kepenio pasiūlymui, pagaliau baigsis visi plepalai ir knaisiojimas istorijos ūkuose, tą paminklą anksčiau reikėjo pastatyt

visko pabaiga

visko pabaiga portretas
dar vienas prietranka pasireiske. Tokie tautos išrinktieji sarašiniai................

Stribas

Stribas portretas
mano kaime buvo vardu Kepenis, gal sito uzsigrudinusio gentainis.labai arsus stribas kepenys buvo,vis ieskodavo komodos stalciuose miskiniu.

ha ha

ha ha  portretas
šitą tikrai aborto liekanomis skiepijo ;DDD

Kur as ji maciau,a

Kur as ji maciau,a portretas
Ar tai cia tas kur su nuogu pimpalu kartu su bobom per bangas....

Nuomone.

Nuomone. portretas
Ka doro gali toks zmogus pasakyti.Pats buvo susidejes su Stasaiciu.Stasaitis atsedejo jis issisuko.O ir kitoki jo buvusi dviguba gyvenima sklande gandai.O gandais tiketi ar gali? Jei ir is draugo.O partizanu buvo ivairiu.Vieni kovojo uz laisve ,kiti tik plesikavo.Negali visu sulyginti.O kai kuriuos ir nuzude manau ,kad kazkuom kenke laisvei.Susidejo su stribais,pranesinejo NKVDistam,dirbo negerus darbus.Visu sulyginti negalima.Pokario vaikas ir kai ka prisimenu ir manau sitaip.

Galerijos

Daugiau straipsnių