D. Kerekeš siekia antros kadencijos

Kadenciją baigianti Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Daiva Kerekeš ketina siekti šio posto antrą kartą. Konkurse dėl šių pareigų kovos keturi pretendentai.

Kadenciją baigianti Vyriausybės atstovė Klaipėdos apskrityje Daiva Kerekeš ketina siekti šio posto antrą kartą. Konkurse dėl šių pareigų kovos keturi pretendentai.

Vyriausybės atstovo tarnybai Klaipėdos apskrityje D.Kerekeš vadovavo ketverius metus. Jos kadencija baigėsi vakar.

"Dabar, siekdama antros kadencijos, dalyvauju konkurse. Paskutiniame jo etape liko keturi pretendentai, pradžioje buvo daugiau. Nežinau, kaip viskas susiklostys, bet nesėkmės atveju turiu teisę grįžti į šią tarnybą, nes iš jos išėjau. Tik eičiau jau kitas pareigas, juolab viena pozicija šiuo metu yra laisva", – dienraščiui sakė D.Kerekeš.

Poryt, lapkričio 12-ąją, vyks baigiamasis konkurso etapas ir paaiškės, kas taps nauju Vyriausybės atstovu Klaipėdos apskrityje. Taip pat renkami nauji šios tarnybos vadovai ir Tauragėje bei Šiauliuose.

"Esu optimistė iš prigimties. Gal kokių nors momentinių nusivylimų šiame poste ir buvo, bet esu nusiteikusi dirbti. Juk mūsų valstybė dar labai jauna. Žmonės dar ne visai persiorientavę, yra išlaikę to seno mąstymo ir palikimo, bet vis tiek einame į priekį", – teigė D.Kerekeš.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Puiki specialistė , tai kodėl JAI nesudalyvavus dar vienoje kadencijoje.Tik pas mus jau taip įprasta,kad niekaip negalime apsieiti be konkurentų juodinimo.Manome ,kad D. Kerekeš tikrai puikiai tinka toms pareigoms.

Prieš Kerekeš

Prieš Kerekeš portretas
Pritariu, kad nieko gero ji nedirba, yra eilinė biurokratė, kuri nusikrato kiekvieno skundo, prašymo, kuris jai būna adresuotas. Duokit mums normalią vyriausybės atstovę, kuri dirbs miestiečių labui ir tampys savivaldybės klerkus už jų aferas. Kerekeš tegul važiuoja pailsėti. Jos mums nereikia, ji nekompetentinga.

Paulius 77

Paulius 77 portretas
Pirmiausia, ponai, pasirašykit tikrais vardais, o antra, jei esat žemiau kanalizacijos lygio, patylėkit!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių