Darbą baigia aplinkos viceministras D. Krinickas

Aplinkos ministerijoje nuo kitos savaitės nelieka už atliekų tvarkymo, vandenų ir taršos prevencijos sektorius atsakingo viceministro - penktadienis yra paskutinė viceministro Daliaus Krinicko darbo diena.

Aplinkos ministro Kęstučio Navicko patarėjas Mindaugas Bajarūnas Eltai sakė, kad kol kas neturi informacijos dėl naujų galimų kandidatūrų į aplinkos viceministro D. Krinicko vietą, jų galbūt bus kitą savaitę.

K. Navickas šią savaitę lankosi Niujorke, kur dalyvauja Jungtinių Tautų Aukšto lygio politiniame forume. Iš JAV ministras grįžta penktadienį.

ELTA primena, kad praėjusį trečiadienį D. Krinickas patvirtino, jog traukiasi iš aplinkos viceministro pareigų.

D. Krinickas ministerijoje atsakingas už atliekų tvarkymo, vandenų ir taršos prevencijos sektorius.

„Komentuoti (pasitraukimo priežasčių, - ELTA) detaliai nenorėčiau, jas žino ministras, mes esame trumpai pasišnekėję, dėl ko. O daugiau dėl asmeninių priežasčių“, - tada sakė D. Krinickas.

Aplinkos ministras Eltai sakė, kad D. Krinicko sprendimas trauktis iš pareigų jam buvo netikėtas, ir kol kas jis nežino, ką kviesti į šias pareigas.

Ministras vylėsi, kad iki paskutinės D. Krinicko dienos - liepos 20-osios - pavyks rasti naują viceministrą.

„Būtų gerai. Nesu toks naivus. Tiesą pasakius, tuščias lapas. Pradedu galvoti, bet dar neturėjau nė vieno pokalbio“, - praėjusį trečiadienį Eltai sakė K. Navickas.

Aplinkos ministerijoje D. Krinickas dirbo nuo 2004-ųjų. Penkerius metus vadovavo Vandenų departamentui, vėliau tapo Atliekų departamento direktoriumi. Aplinkos viceministro pareigas pradėjo eiti praėjusių metų spalį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aldona

aldona portretas
ministras melagis. Spruogis suderintas jau pries savaite

Robertas

Robertas portretas
seniai laikas buvo atskratyt sio demagogo ir pasitinkame Prohorova Spruogi, dabar tai pasiautes senieji aplinkosaugos mafukai :-) darosi didele geda kas vyksta prie visuomenininkopukuotuko naficko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių