Didelių pergalių Darbo partijai politologai neprognozuoja

Grįžti į straipsnį

Jolanta

Jolanta portretas
tai kad Viktaras jau seniokas. Nei jam mergiotės, valančios langus be kelnaičių, beįdomios, nei juodoji buhalterija liaudies gelbėtojui bepadės. Žmonos jį pametė, o kas įsipiršti norės nebent ne dėl malonumo, o dėl pinigėlių.

Valerijus

Valerijus portretas
gavo naują zadaniją. Bet mušta juodosios buhalterijos korta nebeveiksminga. Viktarėliui iki seimo - kaip iki Paukščių Tako.

Dar Lenino vaikaitis

Dar Lenino vaikaitis portretas
Ding Lenino vaikaiti is svetimos salies,juk net zmonos meta kaip velnio isperos atsiusta i Lietuva ardyti visiems gyvenimus.Prisivogei vir varyk i savo kazkoki Archangelska ar koki ruskiu miesta.Ko cia ir vel lipi ant greblio.Nekencia taves Lietuva.

nepartinis ir ne konservatoriu,tiesiuog runkelis

nepartinis ir ne konservatoriu,tiesiuog runkelis portretas
ponai politologai geriau prikąskite liežuvį.Tos jūsų pranašystės kaip varnų kranksėjimas.Kaip sako pagyvensime ir pamatysime ką gali Viktoras.

Upsspikskike

Upsspikskike portretas
su masiuliniais susijunk-jie irgi a'le gryžta:DDD)).Įkurkit bendrą partiją ,,Liberali vagiu darbo partija"ir pirmyn.Tikrai atsiras durnių katri už jus balsuos.Dar antra tiek pasipirksit ir wsio zakonno

NA NA

NA NA  portretas
juokas pro ašaras ,______pirmiausia viktorėlis turės išgelbėti kaimą ,kurį pavertė, savartyno aikštele ,o ką` jau kalbėti ,kai reikės atiduoti atkatus, Grybauskaitei, už nepasodinimą į kalėjimą ,kai reikės susikibus rankutėmis su landsberginiais , kvailinti Lietuvos žmones ,kad paskutinieji nepabėgtu ,,,sėkmės ,turėtu būti linksma ,nes landsberginiai turės porininką

px

px portretas
o dieve vel sitas tupas gaidis

Galerijos

Daugiau straipsnių