E. Jakilaitis: viešosios diskusijos kokybė Lietuvoje auga

Mūsų politikų retorika ir iškalba nėra tokia, kaip Didžiojoje Britanijoje, bet viešoji diskusija Lietuvoje tampa kokybiškesnė. Taip sako jau apie dvidešimt metų debatus ir politines diskusijas televizijos eteryje vedantis žurnalistas Edmundas Jakilaitis.

„Man atrodo, kad Lietuvoje politikai tobulėja sprendžiant iš to, kaip jie kalba ir elgiasi debatuose, ruošiasi jiems. Jau prieš ketverius metus, tarsi iš šono stebint politikų debatus, atrodė, kad viešoji diskusija Lietuvoje tampa kokybiškesnė. Žinoma, kalbu apie stiprias parlamentines partijas, o ne rudimentines, susikūrusias tik tam, kad jos būtų, o ne tam, kad pasiektų kokių nors rezultatų“, – tikina E. Jakilaitis.

Žurnalisto teigimu, LRT TELEVIZIJOS žiūrovai laidą „Forumas“ galės stebėti ir kurį laiką po rinkimų – laidose bus aptariamos su naujos valdžios darbu susijusios temos ir ieškoma atsakymų į aktualius klausimus.

Apie politinius debatus, pirmąjį šių metų Seimo rinkimų turą ir profesinius išbandymus jo metu E. Jakilaitis kalbėjo LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jankis

jankis portretas
tik mažiau klausykit landzbeginio kiauliuko jakilaičio melo

...

... portretas
Edmundai, didžiai ŠLYKŠTU kai viešai meluoji visai Tautai.

taip

taip portretas
kaip tu /diskusiju/ ciniskas melas kaip ir tavo arogantiskai ciniska povyza
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių