Etikos sargai turi priekaištų P. Gražuliui dėl elgesio su vaiko motina

  • Teksto dydis:

Seimo etikos sargai neetišku pripažino parlamentaro Petro Gražulio elgesį su jo vaiko motina.

Trečiadienį Seimo Etikos ir procedūrų komisija nusprendė, kad Seimo narys P.  Gražulis savo pasisakymais ir elgesiu, rodydamas nepagarbą besilaukiančiai moteriai bei savo vaiko motinai, pažeidė Valstybės politiko elgesio kodekso principus, pranešė Seimo spaudos tarnyba.

Skundą dėl P. Gražulio elgesio parašė Moterų grupė Seime. Anot jų, P. Gražulis darė  psichologinį spaudimą besilaukiančiai jo vaiko motinai nutraukti nėštumą, vėliau grasino atimti iš motinos vaiką – toks elgesys nedera su politikų elgesio kodekso nuostatomis.

Žiniasklaida vasarą pranešė, kad parlamentaras P. Gražulis turi nesantuokinę dukrą. Jos motina žurnalistams skundėsi, kad politikas nesirūpina dukra, nenorėjo, kad ji gimtų, o paviešinus šį faktą, moteris sakė sulaukusi Seimo nario grasinimų atimti vaiką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

protuberancija

protuberancija portretas
Grazuliui kol kas visas jo elgesys bei visos jo kalbos kaip "vanduo nuo zasies"-lygiai taip, kaip Zirinovskiui Rusijoje. ES valstybeje parlamentaru ir klounu tuo paciu metu buti negalima. Jei seimas reaguoja del visu proceduriniu pazeidimu, del melo ar alkoholio vartojimo ir nusalina seimo narius del priekabiavimo prie merginu, tai siuo atveju Grazulio poelgis jau nebesuderinamas su seimo nario etika. O kalciausi-tai jo rinkejai...

Anonimas

Anonimas portretas
Jau seimas neturi ką svarstyti tai kas su kuo miega,kas vaikų neteisėtų prisidirbo,vienu žodžiu jiems malonumas sex.Ko mergos lenda prie seniu,o dabar mat nekalta avytė,nori pamelšti pinigėliu,pasireklamuoti kad su seimūnu šiap šiap dariau,oi kokia garbė.Jau vemti norisi nuo tos mergos ir nuo tų etikos sargų.Gražuli,kaip eisi pas paneles paskambinki tiems sargams ar galima šiap šiap daryti. Kur tai matyta ir girdėta.Jau ten visi ne pilno proto dirba,visai perkaito smegenėlės.

...

... portretas
Nuo kada barakudas gerbt reikia, gal geriau reikia joms specialaus BK straipsnio?..
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių