G. Kildišienė nuslėpė apvogusi savo darbdavius

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo dar viena intriguojanti detalė iš skandalo sūkuryje atsidūrusios Gretos Kildišienės biografijos. 15min.lt šaltinių duomenimis, Seimo narė prieš beveik 12 metų apvogė savo tuometę darbovietę.

Apie padarytą nusikaltimą G.Kildišienė niekada neskelbė, net kandidatuodama į Seimą.

Nustatyta, kad 2005 m. rudenį vienoje įmonėje administratore dirbusi Greta Mikalauskaitė (dabar – Kildišienė) su bendrininke pasisavino daugiau nei 1,3 tūkst. litų iš savo darbovietės. Iš pradžių neigusi savo kaltę, vėliau ji prisipažino.

Skelbiama, kad ikiteisminis tyrimas buvo nutrauktas, nes G. Kildišienė grąžino pinigus ir oficialiai susitaikė su darbdaviais.



NAUJAUSI KOMENTARAI

standartai

standartai portretas
Kodėl vieniems negalima vogti, o kitiems – galima. Štai niekas netaršo Kėvišo, vos ne šventieji konservatoriai su liberalais apvogę pensininkus, mamas, daugybę dirbančių žmonių. Ir nieko.

skorpis

skorpis portretas
oficialioje biografijoje apie darba 2005 Lietuvoje neuzsiminta. veliau dirbta emigracijoje- labai tiketinas tesinys susikompromitavus LT darbo rinkoje...

idomu

idomu portretas
Drasiai pareiske Zenonas Priekuliskis....o jeigu tai netiesa, tai ponia is nuosavo namo Giruliose turetu viesai pareiksti protesta.....cia jau darosi idomu, tai ne kazkokie kailinukai skalpuojamos Gretos....
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių