G. Landsbergis dėl biudžeto: laukiame reikšmingų pakeitimų

Grįžti į straipsnį

NESUBRENDES ZMOGUS

NESUBRENDES ZMOGUS portretas
Sis zmogelis kalba,bet nepagalvoja kiek laiko valstybe valde ir ja nugyveno jo partija su senelio intrigomis,o anukelis tegul pats pirmiausia i save pasiziuri kaip jo seima elgiasi kurdama sau materialines vertybes.Visur reikalauja sau isskirtiniu teisiu,visus vertina ir kritikuoja,tik saves tai nemato.Slykstu net klausytis.Matyt mano,kad tik jis vienas yra pateptasis,o visi kiti kvailiai.Jusu partija dare aferas,maine,keite,privatizavo apvoge pensininkus,prisieme paskolu su baisiausiais procentais,o jis dabar pliurpia apie biudzeta.Iki sio laiko dar niekas taip nesirupino maziausias pajamas gaunanciais,kaip dabar.

Kęstas

Kęstas portretas
Vargšas anūkėlis, praleido Lietuvą ant tvartelių, lopšelių turtuoliams ir kitokios prabangos. O estai, vokiečiai moka dirbti. Štai pavyzdys. Žemės ūkio fotoelektros sistema: " Žemės ūkio fotoelektros sistema yra montuojama maždaug 5 metrų aukštyje virš žemės, su dideliu atstumu tarp atskirų modulių. Tik trečdalis lauko uždengtas moduliais, siekiant, kad pasėliai gautų pakankamai erdvės ir šviesos.Žieminiai kviečiai, bulvės, salierai ir dobilai auginami, kaip bandomosios kultūros.

Kęstas

Kęstas portretas
Dobilų atveju derlius buvo tik šiek tiek mažesnis (5 proc.), palyginant su kontroliniu plotu, praneša agrarinė ekspertė Petra Högy. Priešingai, bulvių, kviečių ir salierų nuostoliai tarp aukštai iškeltų saulės kolektorių buvo didesni beveik penktadaliu, palyginti su kontroliniu paviršiuni. Saulės elektrai generuoti naudojami "720 Bi-veido moduliai" gali įsiurbti saulės energiją ir ant jų nugarinės pusės, pavyzdžiui, atspindžiuose nuo aplinkos, ypač nuo sniego." Lietuvoje, kiek žinau, tokios technologijos nėra bandomos. Užtat mes pritaikome IT baracholkoms (panešiotų rūbų prekybai) valdyti. Buvome ūkininkų kraštas, o tapome ubagų kraštas. Net rusų laikais dauguma dirbome žemę ir iš to maitinomės. Dėkui gimtosioms partijoms ir jas remiantiems Lietuvos verslininkams už tuos panešiotus rūbus mūsų gyvenime. Platesnis aptarimas ir nuorodos - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

NA NA

NA   NA portretas
anūkėli ,Lietuva laukia kada bus padarytas auditas ,kai Lietuvą pardavė ir paskolino landsberginiai ,visus strateginius objektus prichvatizavo ,o armiją apginklavo anūkėlio draugeliai "NOTA BENE ",40 milijonų prašvilpė anūkėlio dešiniojo ranka ,nes " kompiuterizavo " medicinos sistemą ,,,,,sėkmės ,plėšti valstybę , plečiant nuosavą darželių verslą ,kiek milijonų pasiskolino anūkėlio fūrija ,,,

Lietuvos 100 - mečiui

Lietuvos  100 - mečiui portretas
Šimtmečio minėjimas artėja, Politikai Lietuvos Geležinkelių prichvatizacija užsiėmę. Ar atveš popiežius karūną, Kai LDK karalių rinks tauta... .

Sisteminio mąstymo rezultatas prieš akis

Sisteminio mąstymo rezultatas prieš akis portretas
Jau ne tarybiniai darbo inteligentijos nomenklatūrščikai smegenis mums pudruoja, o jų anūkėliai moko patriotizmo ir europietiško mąstymo pagal stalininę senelių sistemą :);):)

........................................

........................................ portretas
šis durnelis turėtų gauti parų už viešos tvarkos pažeidimus apgaudinėjant visą Lietuvą

Bokis

Bokis portretas
Taip konservai ir socdemai Lietuvai ir jos zmonems pridare labai daug nepataisomo blogio... Kaip kazkam dirbdami, ne Lietuvai.

...

... portretas
„2 procentai gynybos biudžetui yra teisingas žingsnis. Tai, kad tai padaro „valstiečiai“, kuriais mes mažiausiai pasitikėjome gynybos srityje, parodo teigiamą žingsnį“ - tai TEPARODO 'konservų' šantažo galią. ("Prisiminkit Bražuolę, o juk reikia ne tik Žaliojo tilto skulptūras, reikia ir AMB užtvanką į orą pakelt")

Dar vienas be darbo knygutės

Dar vienas be darbo knygutės portretas
Artistas iš seniai sudegusio teatro...

konservatoriai dar neapsisprende kaip balsuos

konservatoriai  dar  neapsisprende  kaip  balsuos portretas
del biudzeto istatymo ....------ jei per ,,, NotaBene,,, bus galima pirkt auksines sakutes ir akinius nuo saules is amerikonu uz pora milijardu tuomet balsuos UZ ,o anukelis pakels net ir abi kojas UZ tai

Galerijos

Daugiau straipsnių