G. Landsbergis siūlo bent savaitei atidėti biudžeto priėmimą

Grįžti į straipsnį

Vat atrodo

Vat atrodo portretas
Kad Navicko užduotis tempti guma pagal Gabrlieliaus zadanijas ir kiek imanoma priversti sia valdzia veluoti su biudzetais ir kitaip zmonese sukelti nepasitenkinima sia valdzia.. kalbos sklinda, kad yra daroma viskas, kad tik neisaisketu koncervatoriu isvogtos LT tyrimai, kurie bus baigti kitais metais..

...

... portretas
CHE: "G. Landsbergis siūlo bent savaitei atidėti biudžeto priėmimą" - 'Duokit bent savaitę Dėdulei naują planą paruošt, o tEpinėliui - naują mitingą suorganizuot'.

taip yra

taip yra portretas
streika organizavo tikriausiai lansbergiukas tai dabar netiki kad nieko nelaimejo lai nedirba tie mokytojai vistiek nieko neismoko

nuomone

nuomone portretas
gabriuk tu niekaip nenurimsi kol Skverneliui neikasi geriau buk visa laika gabriukas ir pasedek ant nusiraminimo keduyes nes uz konservus niekas niekada nebalsuos isvogete viska o dabar zmonem trukdote dirbti gerai pagalvo

samas

samas portretas
Gabrielius, solidarizuodamasis su streikuojančiais mokytojais, pranešė atsisakantis gaunamų kanceliarinių išlaidų ir kviečia seimo narius pasekti jo pavyzdžiu.

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Galetu pasitrauk iš seimo ilgam .

ALGIS

ALGIS portretas
Nu , bet ir DEBILAS ,

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko neatidet skverneli rytj kad butu patvirtintas biudzetas mum patinka o jei jie priestarauja ju reikalas visada taip bus ir po savaites matyt tas durnelis su savo vistom nori dar sedet ministerinoj Navickis turiu omeny jie taip sutare matyt vis pamoka

...

... portretas
Che, tas broileriukas: "Pirmiausias dalykas, ko mes siekiame, kad bent jau vienai savaitei būtų nukeltas biudžeto svarstymas ir prasidėtų realios derybos su profesinėmis sąjungomis" - kam tie apsimetinėjimai: KAIP anuo metu jūsų 'chebra' (ką padarysi, teroristiniai bruožai)su streikuojančiais elgės, TAIP ir dabar tikėjais kad ir milicininkas jūsų pėdomis eis, ir 'MANEI' (deja, broileriuk, net iki kalakuto ne tau!) tu čia šiandien galėsi BLIAUT apie valdžios SMURTĄ ir REIKALAUSI visą vyriausybę išvaikyt?.. o dabar - tik šiaip bandai įkąst... nors - kam tie broileriai rūpi, ką jie gali.

Wwww

Wwww portretas
Siulau Ladsbergiui ne savaitei,o maziausiai menesiui atideti dalyvavima seimo posedziuose, nes nieko daugiau nedaro,tik drumscia vandeni ir uzsiima ardomaja veikla. Tokius veikejus, kurie trukdo seimui dirbti, reiketu patraukti baudziamojon atsakomyben uz kenkima saliai ir jos zmonems. Lenda i valdzia visokiais slyksciausiais budais, o pats nezinia kokiu budu pateko i seima (na, zinia zinia,kokiu budu). Vyti tuos konservatorius is seimo ir kuo greiciau, uztektinai "pasitarnavo" Lietuvai. Juos teisti reikia ir uzbaigti su ta partija, nes nuo jos bloga. Senelis tegu pasiima anuka.

'dedule'

'dedule' portretas
mano pedom rytinem eina ,toli nueis ,tik 'protingas' kai jam reikia,o ne Tautai, va cia beda.

Galerijos

Daugiau straipsnių