Generalinis prokuroras prašo panaikinti N. Puteikio neliečiamybę

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
palikit puteiki ramybeje jus visi debilai

Arvydas Brunius

Arvydas Brunius portretas
Reikia naikinti prokuroro pareigas kaip sudinai dirba savo darba!

vrs

vrs portretas
Kaip suprantu, jau pereitoj kadencijoj buvo prašoma panaikinti seimo nario neliečiamybę. Seimas nesutiko.Tarp rinkimų vaikščiojo laisvas ir liečiamas. Galėjo jį teisti, jei norėjo. Dabar po tiek laiko vėl sumąstė. Jau galima įtarti, kad prokuroras vykdo kieno nors užsakymą..Puteikis per daug drąsus traukti korupcionierius į dienos šviesą...Kažkam užkliuvo.

Po sitiek laiko......

Po sitiek laiko...... portretas
Ka reiskia ?Praejo bene penki metai ,prisimine.Manau jei taip nebuvo tai artimi zmones zino,o visiem nulis sveiku..Gyvenk garbingai ir tegu sneka ka nori.

aha

aha portretas
ir kuo greičiau :)

hmm

hmm  portretas
Mat prieš kelis metus prisiminė turbūt jai už sexa nesumokėjo ar pažadų laipta praleido tiesiog ja apanavičiūte reikia teisti už kišimąsi i vyriausybę trugdymą dirbti lietuvos labui o ne ieškoti pasipinigavimo aferistė

G

G portretas
Stalino laikai. Bet kas turintis savo o ne valdžios nuomonę turi būti nubaustas.

nepersekiokit

nepersekiokit portretas
zmogaus norincio naikinti korupcija salyje!!!

Prokurorai, aūūū...

Prokurorai, aūūū... portretas
Galiu tik dar kartą pakartoti NUOMONĖS komentarą.

nuomonė

nuomonė portretas
Apanavičiūte,reikia reputaciją turėti, o ne ją išsikovoti. Prokurore, kur Masiulis, prokurore, kodėl seime taip ilgai sėdi ir priiminėja įstatymus spec .liudytojas Steponavičius, kodėl priiminėja įstatymus Bastys, kodėl sėkmingai merauja spec. liudininkas Kauno rajone, kaip su Vijūnėlės caru ,kaip su Kevišu,kaip su lobius išsikasusiu Pundziumi,kaip su žemių užgrobėjais , kaip su dvarponiais ir vsio zakonnininkais, kaip su zadanijomis ???Ar p.Apanavičiūtės garbė ir orumas yra svarbiau nei korupcijos lukštenimas, kuris tęsiasi dešimtmečiais? Laikas būtų nustoti gaišti laiką visokiomis apanavičiūtėmis, , o pradėti dirbti taip, kad žmonės pasakytų, jog pasitikime prokuratūra ir visų teisingumu.

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Autoritarinio režimo valdomuose sklypuose politinis persekiojimas yra norma.

Anonimas

Anonimas portretas
matyt trukdo kažkam N.Puteikis

laikas

laikas portretas
gal jau baikit balagana kokia nelieciamybe seimo nariams ka jie is kosmuso ar kitos mesos nusikaltai tai atsakyk o cirko nereikia

Galerijos

Daugiau straipsnių