Grupė europarlamentarų siūlo griežtinti sankcijas Rusijai

Grįžti į straipsnį

Pataisymas:

Pataisymas: portretas
,,..Tautos išdavikų beretnykų"

geriau vatnyku

geriau vatnyku portretas
nei islaikytiniu beretnyku

Albinas

Albinas portretas
Vatnyku komentarai.normalus neraso nesamoniu,debilai.

NA KA DAR GALI PADARYT

NA  KA  DAR  GALI  PADARYT portretas
lyberastiniai dundukai ,vogt,aferas kurpt , sikt ant kitu , ir suda malt --austerviciu Petrucha vienas is tu pridurku , prisisiko iki kaklo lietuvoj dabar triznioja europos parlamente .... dar toks pusgalvis nori tapt lietuvos prezidentu.... tfiu....

Man gėda

Man gėda portretas
dėl tokiu Lietuvos parlamentarų aukščiausioje ES institucijoje.Koks gali būti kitų požiūris į šitus niekdarius kai jie mato kaip tie veikėjai dirba ne savo šalies-Lietuvos naudai?(tos sankcijos ruskiams iš LR pusės atnešė didžiulius nuostolius ne rusijai, bet Lietuvai)

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip suprasti šiandienos pasaulio politiką? Ar galime sugalvoti ką nors geriau paaiškinančio padėtį, negu Grybauskaitės aistros, kaltinant Rusiją terorizmu? Galime. "Vyksta naujas Didysis Žaidimas - tai didžiųjų galių, bandančių atsverti vienos kitas įtakos sritis, susidūrimas. Skirtingai nuo Didžiojo XIX a. Žaidimo tarp Didžiosios Britanijos ir Rusijos imperijos, kurio kulminacija buvo kova už dominavimą Afganistane, šiandienos Didysis Žaidimas yra globalus, sudėtingesnis ir daug pavojingesnis. Pavadinkime tai Trijų Žaidimu. Jame dalyvauja trys pagrindiniai veikėjai, Rusija, Kinija ir Vakarai, kurie konkuruoja trimis būdais: geografiškai, intelektualiai ir ekonomiškai. Be to, dabar yra trys vietos, kuriose šios galios susiduria stipriausiai: Sirija, Ukraina ir Ramiojo vandenyno regionas. Daugelis mūsų laikų konfliktų gali būti apibrėžti per tam tikrą šių trijų grupių derinį." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

to vidas

to vidas portretas
"Kokjia" kalba cia parasote- IABAI? Gal, lietuviu kalba?:))

vidas

vidas  portretas
lABAI GERAI,TEISINGAI

Galerijos

Daugiau straipsnių