Į Marijampolės merus pretenduoja aštuoni kandidatai

  • Teksto dydis:

Marijampolės rinkimų komisijai pareiškinius dokumentus kandidatuoti į merus iki termino pabaigos ketvirtadienį pateikė aštuoni pretendentai.

Kaip BNS informavo Marijampolės savivaldybės rinkimų komisijos pirmininkė Janina Dereškevičienė, dokumentus pristatė šeši partijų keliami ir du savarankiškai kandidatuoti siekiantys asmenys.

Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai Marijampolėje kelia Kęstučio Traškevičiaus, Liberalų sąjūdis – Sauliaus Skinkio, Lietuvos socialdemokratų partija – Irenos Lunskienės, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga – Karolio Dvylio, Centro partija – Gedimino Akelaičio, „Tvarka ir teisingumas“ – Dobilo Sinkevičiaus kandidatūras

Taip pat kandidatuoti ketina savarankiškai išsikėlę Gintaras Skamaročius ir buvęs susisiekimo ministras Algis Žvaliauskas.

Pretendentai iki rugpjūčio 1-osios privalės surinkti ne mažiau kaip 370 jų kandidatavimą palaikančių rinkėjų parašų. Tik pakankamo rinkėjų palaikymo sulaukęs keliamas ar išsikėlęs asmuo bus įregistruotas kandidatu.

Tiesioginiai Marijampolės savivaldybės tarybos nario- mero rinkimai vyks rugsėjo 10 dieną.

Nauji rinkimai Marijampolėje rengiami, nes kovą mirė savivaldybės meras socialdemokratas Vidmantas Brazys.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių