I. Šimonytė tikisi naujo nacionalinio susitarimo dėl užsienio politikos

Premjerė Ingrida Šimonytė sako besitikinti naujo nacionalinio susitarimo dėl užsienio politikos, dėl jo rengimo, pasak jos, su prezidentu Gitanu Nausėda buvo sutarta pernai pavasarį.

„Kiek aš atsimenu, buvęs susitarimas eina į pabaigą ir, žinoma, jį reiktų atnaujinti“, – ketvirtadienį Seime žurnalistams sakė I. Šimonytė.

„Tai mes turbūt dar praėjusių metų pavasarį, kai buvome šituo klausimu susitikę pas gerbiamą prezidentą, buvome sutarę – kad reikia atnaujinti užsienio politikos susitarimą ir gaires. Tikiuosi, kad tai ir bus padaryta“, – teigė ji.

Šalies vadovas šią savaitę teigė, kad susitarimas tarp partijų Lietuvos politiką padarys labiau prognozuojama, skaidria, leis labiau apsaugoti nuo neprognozuojamų pokyčių arba atskirų sprendimų, gerokai sujaukiančių situaciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Su

Su portretas
Kuo čia tartis ,kai tiesa viena jau trisdešimt metų,ir atėjas dorumo įsikūnijimo tęsejas ,link laimes žiburio eina neklystančių keliu,dulkėse palikdamas ir prezidentą.

Tt

Tt portretas
Geriausias sutarimas ir sprendimas del nac programos yra simonytes atsisratydinimas del vieso melavimo

kapsas

kapsas portretas
Pakol URM vadovaus nebrendyla broileris, aklai vykdantis Lubiankos planus perduodamus per TSRS VSK DĖDULĘ nes abu labai nekenčia Lietuvos ir Lietuvos žmonių, tol riesimės su visais, dėl ko tik blogiau Lietuvai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių