Islamo šalių praktiką Europoje pirmoji įgyvendino Lietuva

Grįžti į straipsnį

Šiaip

Šiaip portretas
Nieko tokio tuoj Veryga sugalvos kad vyrus būtiną apipjaustyti o moterims galvas prisidengus vaikščioti sveikatos sumetimais. Tam apsivartojusiam nevispročiui, tam proto tikrai užtektu :D

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
beje, rėžimas tikrai nepakenktų, nes tokiai "veršių" tautai, kuri geria ir saiko nejaučia reikia "vaistukų". Kaip ir bet kuriam ligoniui, o jei ligonis blaškosi, tai ir pririšamas būna. Ir viskas ligonio labui. Kuris čia alkoholikas pasakys, kad jis ligonis. Aš asmeniškai labai didžiuojuosi ir džiaugiuosi šios valdžios daromais veiksmais ir seniai laukiau, kada pradėsim gyventi kaip žmonės, o ne taip kaip nori degradai.

Bronx

Bronx portretas
Gal dabar tuom didžiuotis?Idiotai!

geda

geda portretas
eiline opiumo doze liaudziai ir dar vienas zingsnis link siaures korejos nuoseklaus rezimo

Greiciausiai

Greiciausiai portretas
sekantis žingsnis bus apipjaustymas...

Irena

Irena portretas
Atsimenu, kaip gorbačiovizmo laikais kirto vynuogynus. Skaičiau, kas atsitiko su amerikiniu alkoholio prohobicijos įstatymu, kokios jo pasekmės buvo. Manau, kad šis kelias panašus ir apgalvotas. Po Lietuvos nukarbauskinimo, pasiskvernelinimo ir pasiveryginimo dar ilgai tauta pagiriosis. Šiaip tai, laikas būtų imtis religijos reikalų. Gi religija - tai opiumas liaudžiai. Reiktų rimtai svarstyti bažnyčių klausimą. Kam reikia jų tiek daug? Kodėl jos atidarytos per ilgai? Būtina nustatyti darbo laiką. Kodėl per mišias viešai geriamas alkoholis (neva vynas buvo Kristaus kraujas)? Kunigams reikia tiesiog vietoje kviesti policiją.

Galerijos

Daugiau straipsnių