Kiaulienos iš Baltijos šalių ir Lenkijos į Rusiją nebus leista įvežti bent 3 metus

Grįžti į straipsnį

Ka gi

Ka gi portretas
reikėtų ir mums boikotuoti rusų alkoholinius gėrimus,maisto prekes ir pan.,kadangi parduotos prekės duoda įplaukas į Rusijos biudžetą.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Rusams yra puiki galimybė grįžti namo į Rusiją ir auginti kiaules, ūkininkauti. Ten duoda ir išmokas gyvenimui ir verslo pradžiai.

To reikia

To reikia portretas
nesvaig !!!Valgai ir valgysi tik norvegiska slamsta , kadangi Lietuvos ukius sugriove ES .Ijung smegenius besmegeni.Kur tu Lietuvoi matai fermas ?

reikia tik

reikia tik portretas
džiaugtis, verslininkai turės padaryti daugiau apsukų, susirasti teisingų ir garbės žodžio besilaikančių rinkų, o mes valgysime savą sveiką maistą. Baikime šerti ruskių ordas. Gaila tik ,kad mūsų maistą ryja ir bunkeriniai ruskiai.

nukentes tik Europa ,

nukentes tik Europa ,  portretas
pazirek Maximoi sufasota mesa su duju predu ir menesi galiojimu ?Lietuva jau nukentejo uz praeitus metus prarado 40 mln .lt. Nesidziaug , dar atsirugsi

RUSAS

RUSAS portretas
Nereikalingas eurokolchozo maistas Rusijai,nei po metu, nei po penkiu metu.Eurokolchozas turi Putina padekoti kad dar nors ka leidzia ivezti i Rusija.Reikejo i Rusija leisti ivaziuoti tik zmonem,uzdrausti reikejo ne tik maista ivezti bet ir pramonines prekes

Romukas

Romukas portretas
Rusai gyvena senoviskai,-jie maiso EUROPOS SAJUNGA su atskiromis 28 shalimis. NEPIRKS IS EUROPOS SAJUNGOS,- NEGAUS ATSKIRAI IS PAVIENIU SALIU,TEGUL TOLIAU SEKMINGAI MAITINASI PUTINO PAZADAIS.

Ketvirtam

Ketvirtam portretas
Tai kad pas mus irgi vokiškai-olandiškai-daniška, su velniai žino kokiais priedais. Turguj kartais dar pavyksta padorios kiaulienos rast, bet ir tai ne visada... Kur tu šiom dienom tos geros mėsos matei, žmogeli?

nukentes tik rusai

nukentes tik  rusai portretas
nes negaus geros mesos,gales pirkti vokiska ar olandiska su duju priedais, bet koks rusams skirtumas,jie ir taip atsoke nuo tikroves,lai valgo bet ka, juk ...

O

O portretas
Ir teisingai! Keista, kaip mes patys naujoviškose monstrofermose išaugintą kiaulieną dar valgom. Skonis kaip muilo, standumas kaip drebučių...

px vapse

px vapse portretas
vapse px

ruskeliai

ruskeliai portretas
bus pratinami prie ziurkienos,jiems pokui-jie savo putkina myli

Galerijos

Daugiau straipsnių