Komisija tirs, kodėl ES šalyse skiriasi parduodami maisto produktai

Grįžti į straipsnį

KILKUS

KILKUS portretas
BAIKIT JUOKUS,KOKIE TYRINEJIMAI,KAI VISKAS SENIAUSIAI ZINOMA.GAUNA ATKATUS IR TIEK.DAR ITRAUKIME VISUOMENINES ORGANIZACIJAS.TAI KA VEIKIA VALSTYBINES,DINDERI METO?PABANDYKITE KREIPTIS I VART TEISIU APS TARNYBA,TAI BUS PAAISKINTA,KAD CIA NE MAISTO PREKIU TYRIMAS,SKAMBINKIT KITUR.TRUPUTI PASKAMBINEJUS,PAAISKEJA,KAD TAI NE JU KOMPETENCIJA IR PAN.TAI KA GALI PADARYTI PANASIOS ISTAIGOS?

Vika

Vika portretas
Anonimui. Musiskiai tikrai nei tada nei dabar nepraregejo. Praregejo Slovakija ir pirmoji viesai iskele sita klausima. O musiskiai "tikrintojai" nesuprasi uz ka gauna atlyginima. Tokias tarnybas mreikia naikinti ir kurti tokias,kurios rimtai dirbtu. O tai dabar sedi siltose vietelese ir nieko nedaro. Idomu,ar kurios nors bus nubaustas? Manau,ne. Stai taip ir gyvename Lietuvoje. Mokam uz slamsta brangiau negu pvz. Vokietijoje uz geresnes kokybes preke ir niekam tai nerupi.

...

... portretas
Tai kad mes tai Europai TIK kaip šiukšlynas buvom reikalingi... ach, dar kaip pigios (ir kvalifikuotos) darbo jėgos šalimi: "Jūs juos mokykit ir pas mus siųskit, pas save priimkit socializacijai dar nepribrendusius 'atbėgėliu', apsaugokit mus nuo jų".

Silva

Silva portretas
Kad tik neapsikakotų betirdami...

Anonimas

Anonimas portretas
Įdomu, o kur šitie visi specialistai anksčiau buvo ? Jie ką, į parduotuves nevaikščiojo ir nematė, akli ir kurti buvo, nebendravo nei su kolegomis, nei su kaimynais, kad šito nematė ? Jau prieš kokius 10 metų mes su kaimynais kalbėjome, kad persil skalbimo milteliai iš Vokietijos skalbia švariau, nei Lietuvoje parduodami, o jie mat tik dabar praregėjo. Ar buvo reikalingas žurnalistų isikišimas, kad bent pakalbėti apie tai. Tai, kad Lietuva išlaiko šitokį kiekį valdininkų, kurie nežinia kuo užsiima.

TIMAS

TIMAS portretas
NESVAISTYKIT, PINIGU VELTUI TYRIMAMS. IR NEJUOKINKIT PASAULIO.VISI ZINOT KAIP TAI DAROS .NELEGALUS FABRIKELIAI VERSLO RANKOSE. BIJOT TIESOS TAI .... RUNKELIAI ESAT. NETIKIU KAD ILGAI LIETUVIAI TYLES. VALDZIAI----- KURDAMI YSTATYMUS SAU SUKURSIT TAUTOS REVOLIUCIJA. IR PRISIMINSIT KAS UZ KA BALSAVOT.... GERB .KARBAUSKI.....

Galerijos

Daugiau straipsnių