Konservatoriai didina atotrūkį nuo „valstiečių“

Grįžti į straipsnį

Linksmadvaris

Linksmadvaris portretas
Visada dalyvauju apklausose.Jei nedalyvaujate tai ko norite,kas nepatinka? Taip kaip tie kurie niekad neina balsuoti,o paskui baisisi ką išrinkote.Taip ir su reitingais,O tiems kurie šika ant TS tai keista,kad nežinote rinkimų rezultatų kur už TS balsavo daugiau nei už Karbauskinius,o jūsų mylimi Brazauskininkai liko pajuokoj, Uspaskiniai iš vis išnyko iš valdžios paksistai šeip ne taip išsilaikė, lenkai irgi sekančiuose rinkimuose jau tikriausiai nebefigūruos,O Konservatorių tikrai nesumažės,nes kaip partija rinkimuose jie pirmavo,krito vienmandatėse.

tomas

tomas portretas
To ir reikėjo tikėtis: melo kojos trumpos. Žmonės pradeda galvoti.

Pilietė SS

Pilietė SS portretas
Valstiečiai, skubiai imkitės ryžtingų ir skubių priemonių dėl vaikų grobimo. Darykite tai, pirmiausiai, vaikų, šeimų ir Lietuvos labui, o po to ir jūsų reitingai pakils. Šitas įstatymas jus nuskandins kartu su Lietuva.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
cha-cha-cha...

Dar karta

Dar karta portretas
Melas lansberginis vel.. kas renka ir balsuoja, niekad negirdejau kad kazkas is mano pazystamu dalyvautu kokioj apklausoj.

Aš portretas
Kažin kas daro tokias kabutėse apklausas, kur laimi konservai.

idomu

idomu portretas
Po kiek penktadieniais užsakomoji statistika?

Kuo toliau

Kuo toliau portretas
tuo labjau man atrodo kad buvęs Brazauskas yra kelis kart geriau už visus dabartinius konslibsosdemonus.Taip kad gali neagituoti - silpnas argumentas..

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
taigi-taigi... kaip gis...

lauk is saraso,

lauk is saraso, portretas
Juozaitis tai lietuvai prazutis,jis su Brazausku sudare visas salygas vagystem ,privatizavimui ,ka mrs siandien turime ,korupsija ,vagystes t,y pasekmes Juozaicio ,Brazausko ,Lansbergio,visa ju sutva ,mes nerinksim Juozaicio ,maskvos statytinis,kaip gali buti tokios reputacijos zmogus prezedentu, pardaves savo sazine ,apsimetelis,

tam --kaunietis --buk geras bent jau

tam  --kaunietis --buk  geras bent jau portretas
perskaityk a.a V.Petkeviciaus knyga ,,Durniu laivas,,, ten apie tavo Juozaity yra aprasyta .... as nesakau ,kad Juozaitis geras-ar blogas zmogus ....jis paprasciausiai sioms pareigoms netinkamas --tai lyberastas ,minkstas , be savojo- AS zmogelis ..jy isrinkus absoliuciai niekas nesikeis ,ka jam diktuos konservatoriai ta jis ir darys... na tai kaip buvo Butkevicius ministro pirmininko poste ,,,prietaiselis,, ir daugiau nieko...

Kaunietis

Kaunietis portretas
Balsuosim už Arvydą Juozaitį,jau konservatoriai atsibodo su savo arogancija

Viena įdomu

Viena įdomu portretas
kur randa tokių glušų tebepalaikančių konservuotus kenkėjus?Kur darote apklausas ponai?Visoje Lietuvoje esančiose konsevatorių būstinėse?

na ... visa tauta zino

na  ... visa  tauta  zino portretas
kur padidine atotruky nuo valstieciu ridenasi konservatlyberastiniai degradeliai.... ydomiausia ne kur jie ,,ridenasi atitruke,,, bet kur jie suranda tokiu ,,,mokslininku,,, ir tokiu ,, socialogu ,,, kuriems nors ir myzk ant akiu visvien rekia ,kad tai konservatlyberastine dieviska rasa krinta... reitingai auga ..atotrukiai dideja ....aplamai konservatlyberastiniai degradai dar pries 25 metus su skambuciais atitruko nuo valstybes ir tautos ir manau niekados nesuartes....

Galerijos

Daugiau straipsnių