Konservatoriai ir „valstiečiai“ lieka populiariausi

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Sukure konservai darini "Prezidentura", tik niekaip nepavyksta joje pasedeti. Palaukit kol anukas subres, gal jam pavyks rezidencijoje isikurti su tokiu populiarumu.

na

na portretas
dėl valstiečių nežinau, bet, kad konservatoriai populiarūs niekaip nesutiksiu, va, kad nekenčiamiausi, tai taip

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Gandragalviai su Putino subinlaižiais toliau nesustodami smardina.

Anonimas

Anonimas portretas
pirmauja kartu su KGB sliundra idomu kiek koncervam kainuoja

...

... portretas
CHA - truputis tiesos kad 'konservų' MELAS lengviau slystų! (NET ir antraštėj tie 'konservai' pirmoje vietoje - kiek tai jiems kainavo?..)

Kas suniui pakels uodega

Kas suniui pakels uodega portretas
Kas suniui pakels uodega jei ne pats nei valstieciai nei konservatoriai abi partijos vienodai apsidirbe cia galima palyginti su nesvariu baltiniu kruva kaip tau reikia eiti i baliu o svariu neturi tai tada is nesvariu kruvos isrenki svariausius truputi palygini ir apsirengi kai nera ka rinkti zmones renka bele ka o kiti baikotuodami i rinkimus neejo apie sesiasdesimt procentu pasirinko tyla valdziai tai buvo sokas kuris ziniasklaidoje buvo uzgniaustas kaip bus su prezidento rinkimais jeigu 60 proc nedalyvaus o gal ir daugiau gal mums naujo prezidento dar nereikia nes kandidato rimto kuris arstovauto zmonem vis dar neturim gal ir neturesim

Anonimas

Anonimas portretas
ankščiau reitinguodavo ,kad konservatoriai pirmauja pagal populiarumą ,tai dabar ,jau prie jų lipdo ir valstiečius ,nes matomai yra per daug akivaizdus melas ir niekas netiki ,______greit prie konservatorių lipdys apsivogusį paluckį ,nes tai nauja konservatorių auka ,buvę liberastai išduoti ,norėjo peršokti anūkėlį ir jo gaują .valstiečiai negalvokit eiti į koaliciją su komunistais ir kgbistais ,lauks liberastų likimas .

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
DIRBTINAI KELIAMI KONSERV. REITINGAI...

cha cha cha

cha cha cha portretas
yra etatinis koncervatoriu subinlaižys, todel nereiketu stebetis del jo komentaru. Jokios logikos vien tik skaliko refleksai..

Kas už tarybines konservas?

Kas už tarybines konservas? portretas
Meees! Lenino anūūūūkai!

Visiems jau žinoma

Visiems jau žinoma portretas
Sisteminės partijos yra konservatoriai, socdemai, liberalai ir darbo partija, kurios tuštino valstybės biudžetą išsijuosdamos. Jų kišenėse atsidūrė švietimo, medicinos darbuotojų atlyginimų pakėlimai, galimybė teikti geresnes socialines paslaugas. N. Puteikio ir K. Krivicko pres konferencijoje yotube "MG Baltic" neteisėtą įtaką siūloma tirti Seime perteikti liudidininko žodžiai, kuris pats dalyvavo biudžeto grobstymo schemose, labai gerai apibūdina kas tie biudžeto vagys t. y mūsų visų suneštų į bendrą kasą pinigų vagys. Vagys, kurie pavogė iš mūsų vaikų, o tai yra ir mūsų valstybės ateitį !!!

Anonimas

Anonimas portretas
o ar daro kas nors tyrimus,kokie purskalai veiksmingiausi visokioms erkems ir blakems naikinti? -visiems laikams

tam cha cha..

tam cha cha.. portretas
kuo jūs pirmaujat tai visišku proto neturėjimu ir pataikavimu Dinastijai.Daugiau nieko nerasta

Jones

Jones portretas
Jus paziurekite kas akcininkai klaipedos laikrasti... ir bus viskas aisku- ozio hebra..

tam -cha haha ,,,von tapsnoriau

tam  -cha  haha ,,,von  tapsnoriau portretas
konservat kgbesniku utele y buda prie patriarcho tvartelio

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Nereikia nei au au, nei rusų puolimo, užtenka gandragalviams bei juos visomis jėgomis palaikantiems Putino subinlaižiams pamatyti pirmaujančius konservus ir prasideda nesulaikomas viduriavimas. Netikit? Pasiskaitykit jų dvokiančius komentarus

Beretei ,,Tai kad "

Beretei ,,Tai kad " portretas
au au au kremlius au au au rusaipuola au au au

Man atrodo

Man atrodo portretas
kad tiek vieniems tiek kitiems savivaldybės rinkimuose bus kajuk.Balsų negaus.Seime tai dar pasitaiko kad dirba, bet savivaldybėse darbo nulis.Niekur nesikiša.Nei į vietos problemų sprendimus, žmonių bėdas.. Nėra girdėti kad bent nuomonę pareikštų visuomeninėse iniciatyvose ar rezonansiniuose reikaluose.Klaipėdoje atrodo kad nei valstiečių nei konservatorių nėra.Vakumas

Tai kad

Tai kad  portretas
visas partijas peikiat,o nieko nesiūlot,kiek suprantu tai pagal jus belieka lenkų bei rusų sajunga,ar čia tik nekyšo kremlinių ausys?

NA NA

NA NA  portretas
taip ir norisi paklausti ,kuo populiarūs anūkėlio gauja ,?????,_______kad Lietuvą išvogė ir praskolino ,atėmė iš pensininkų pensijas ,išvarė milijoną Lietuvių iš Lietuvos ,,,,sėkmės populiarintis ,,,,,

Anonimas

Anonimas portretas
Nepalaikau nei koncervu nei valst nei kitu partiju zmones prabuskite kiek galite garbinti tuos koncervus! Ar jus nepasimokėte kai dvi kadencijas valde pustaakis kupčinskas kuris kaunui pastate auksini šikinika! Ir kokeis keleis vazinėjom!

Blinda

Blinda portretas
Jau 28 metus Lietuva naikina socialistai ir konservatoriai. Ar ne jie keite vieni kitus? Rezultata matome: tustejantys miestai ir kaimai, zmones ant bedugnes krasto... Salin buvusius valdzioje, ypac "senaja gvardija"!

matyt klausiama paciu konservatoriu

matyt klausiama paciu konservatoriu portretas
ko jau ko bet kai mieste pasiklausai ka kalba apie konservatorius,o ypac apie paveldetoja GABRIELI TAI TIKRAI NEGIRDETI,KAD KAS BALSUOTU UZ JUOS..atsiliepimai baisiausi ir apie Kubiliu,Simonyte.Jukneviciene ir kt.kalbos apie tai,kad praskolino Lietuva,nesaikingai naudojo biudzeta,ispardave saviems Lietuvos zeme,draugai susiprivatizavo turta.Tai tokios kalbos Kaune,o ypac prastai kalbama apie konservatoriu mera Kupcinska ir jo valdymo metu pastatyta tualeta.

už konservatorius - protingi

už konservatorius - protingi portretas
už kolchozą- kvaileliai ir vatnykai ?

na del ,,,valstieciu,,, nezinau...

na  del  ,,,valstieciu,,, nezinau... portretas
o konservatlyberastus --susikiskit y SIKNA.....

Galerijos

Daugiau straipsnių