Konservatoriai prašo išaiškinti, kas dabar Seimo valdantieji

Grįžti į straipsnį

cely

cely portretas
paskolos pasiūlymas Sveiki Jūs ieškote finansavimo, kad atgaivintumėte savo veiklą, kad įgyvendintumėte projektą arba įsigytumėte butą, bet, deja, bankas jums kelia sąlygas, kurių jūs negalite įvykdyti. Aš siūlau paskolas nuo 5 000 eurų iki 50 000 000 eurų ir daugiau visiems asmenims, kurie sugebės grąžinti palūkanas už 3 proc. Per metus. Taigi, jei jums reikia paskolos, kad išeitumėte iš aklavietės arba norėdami patenkinti savo asmeninius poreikius, galite susisiekti su mumis elektroniniu paštu, norėdami gauti paskolą per 48 valandas. Pasiūlymas galioja visiems asmenims, rimtiems ir labai geram pobūdžiui. El. Paštas: celyalegria007@gmail.com NB: nėra sunku susilaikyti Ponia Cely Alegria Finance

Apgailėtina

Apgailėtina portretas
Ką čia gali žinoti opozicija,jeigu patys valdantieji-net premjeras su Seimo pirmininku-nežino,kiek sudarančių daugumą,kiek ne.Žodžiu,chaosas.Ir labiausiai čia prisidirbo senieji komuniagos,kuriems užpakalai svyla,kad tai gali jiems būti paskutinė kadencija,o čia jų jaunasis vedlys siūlo susimažinti lovio turinį.

Kęstas

Kęstas portretas
Visi vienodai žiopli. Jei nekainuotų taip brangiai nuo skurdo emigruojančiai tautai, tai būtų juokinga. „Anot Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) pirmininko Vytauto Bako, 2 proc. BVP gynybai užtektų, jeigu krašto apsauga šalyje būtų finansuota nuosekliai, o dabar „mums reikia ir pasivyti tam tikrą standartą, ir jį išlaikyti, kad mūsų visuomenė būtų saugi“. Saugi nuo ko? Nuo Rusijos branduolinių ginklų? Gal malonėtų ponas Bakas nuvažiuoti į Ameriką ir paaiškinti, kaip su tokiais mažais, kaip Lietuvos, pinigais amerikiečiai galėtų užtikrinti Amerikos saugumą nors nuo mažytės Šiaurės Korėjos branduolinių ginklų? Kodėl jūsų galvos, mielieji, darosi panašios į užpakalius? Nes jūs nenaudojate jūsų galvas pagal paskirtį. Daugiau apie tai - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

piktas

piktas portretas
Kada isgirsime konservatoriu pasiulymus ,kad Lietuvoje butu geriau gyventi.Kada baigsis nesubrendeliskos intrigos.Kol taip bus ,o ziniasklaida apie tai trimituos,tol nieko gero nesulauksim

apsurdas

apsurdas portretas
penkta kolona nezino kas dabar seimo valdantieji

tam Al

tam Al portretas
nesuvokiate savo primityvumo ? :))))

laikas

laikas portretas
tegu paklausia senelio tas zino viska gal prisimins ir pakaunes savanoriu maista

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia teisti tuo seimunus kurie daro zala Lietuvai jau 27 metus, pradeti nuo auksciausiu, kurie naudojosi savo padeti ir zlugde ir zlugdo Lietuva. zemiu grazinimo istatymo,azeikiu naftos pardavime,Ignalinos uzdaryme, zvejybos kvotu pardavime,oro uzterstumo pardavime, duju terminalo pirkime, kariniu laivu , masinu,sraigtasparniu ir t.t. Pedofilo bylos suzlugdimo ir t.t.

Al

Al portretas
Kiek čia daug vatinukų - net akyse mirga. Matyt premijas gavo :-)

Gailestingoji

Gailestingoji portretas
Vargšas Gabriukas pametė pėdsakus ir orientaciją. Niekaip negali susiorientuoti, kuriuos dabar pulti, po kieno bulvėmis dabar knistis reikia. Jis gi normalaus seimūno darbo dirbti nesugeba, jo genuose intrigos ir valdžios troškimas užkoduotas.

dedule

dedule portretas
viskas senelis padare juoda darbeli dabar anukelis pakilo i ataka

nepatinka-atsibodo.

nepatinka-atsibodo. portretas
Šitas bernas man nepatinka - rėksnys, jam viskas neaišku, rūpi pasityčioti. Na ir vadovas - ne be reikalo nereitinguojamas. Sustatyti juos su šimonyte, ta mokytoja-ekonomiste su akinukais ir rodyti kaip rėksnių klubo narius. Būtų juokingiau. Niekas nerinks jų daugiau, nors ir dirbtinai reitingus kelia?

Ale tikrai

Ale tikrai  portretas
NORISI TUOS KONSERVUS PASIUSTI I LATVIJOS SPROTU FABRIKA DIRBTI, ,kazkoks trumpas protas anukelio...o toki kieta lauzia spaliukas..rusiskai skambetu vanialina..

konservatlyberastu gauja

konservatlyberastu  gauja   portretas
turi but paskelbta uz istatymo ribu --isformuota ir panaikinta- gaujos nariai privalo but teisiami pagal gaujos sarasus-- TAUTOS IR VALSTYBES VARDU o ne pagal ju paciu susikurptus Briuselinius ,,,,istatymus,,,

juk

juk portretas
is viso to soc...demonu seniu ir ju vaduojanciu/pacuku/ aisku kad per kitu galvas verziasi prie /lovio/ kuris dar papildomas briuselio o tie /valstieciai tai tik sirma ju ciniskiems siekiams uz kurius reikia teisti uztat /teisingumo/ ir ukio ministrai soc... demonai kad galima butu galima kontroliuoti teismus ir juos valdyti taiir prezidenturos /atsakomybe/ kurios nebuvo ir nebus nes visa /morale/ milionuose....

...

... portretas
Nebus ramybės šaly kol 'konservai' susodinti nebus.

Milda

Milda portretas
ale ot vergeta... ištiesęs ubago kepurę kad stengiasi kad stengiasi, jau net bloga - duokit man valdyti... įsivaizduoju, kaip jį diedukas ir jo karalienė muštruoja juodinti kitus ir pinti intrigas... o realiai jo veikla - valstybės destabilizavimas....

mane pradėjo nervinti ir konservatoriai

mane  pradėjo nervinti ir konservatoriai  portretas
vien tik intrigos ir skundai ? Kada pradėsite galvoti apie tuos, kurie jus išlaiko ? Kada pradėsite dirbti netauškę ? Gal su sveikata problemos mūsų seimūnams ? Liberalusis - "nieko nežino nieko nemato ir nematė " ? Dabar konservatoriai "nesusigaudo " ir prašo išaiškinimų ? :))))

anukelis yjynge durniu

anukelis  yjynge  durniu portretas
apsimeta slangu, neva kur ta vyriausybe ,jei joje near nei vieno konservatdegenerato

Blinda. Tadas Blinda

Blinda. Tadas Blinda portretas
Manau, kad musu seima reikia uzdaryti. Pavasarineje sesijoje jie riejosi, vasara ilsejosi, o atejus rudeniui, vel aiskinasi kas yra "geresnis"... Ka jie dirba? Kam Lietuvos zmonems tokia islaikytiniu mase?

Galerijos

Daugiau straipsnių