Konservatorius D. Kreivys automobilį nuomojo iš savo bendrovės

  • Teksto dydis:

Seimo narys konservatorius Dainius Kreivys suskubo nutraukti vos prieš savaitę sudarytą automobilio „Audi A6“ nuomos sutartį su jam priklausančia bendrove „Statybų gausa“, kuriai priklauso prekybos tinklas „Moki veži“.

 Kaip rašo „Lietuvos rytas“, kilus ažiotažui dėl „valstietės“ Gretos Kildišienės naudojamo „Agrokoncerno“ automobilio, kai kurie parlamentarai suskubo pildyti ir taisyti deklaracijas.

„Jau šią sutartį nutraukiau. Aš nutariau automobilį nupirkti. Kodėl? Vyksta visokie skandalai, pagalvojau, kad geriau nusipirkti ir bus ramu“, – staigių manevrų priežasties neslėpė D.Kreivys. Už įsigytą automobilį konservatorius sumokėjo 13,5 tūkst. eurų, šis sandoris nedeklaruotas. Politikas neįžvelgė problemos, kad automobilį nuomojosi iš jam priklausančios bendrovės.

Dienraščio duomenimis, deklaracijas suskubo papildyti ir konservatorius buvęs premjeras Andrius Kubilius, pernai gruodžio 1 dieną pratęsęs automobilio „Nissan Qashqai“ nuomos sutartį su Alytaus bendrove „Alkesta“, kuri skelbiasi esanti viena didžiausių šalyje kelių tiesimo ir tiltų statybos bendrovių. Tiesa, jai Alytuje priklauso ir automobilių centras.

Praėjusią savaitę savo privačių interesų deklaraciją papildė ir Seimo pirmininko pirmoji pavaduotoja „valstietė“ Rima Baškienė, nurodžiusi, kad sausio 10-ąją su „Swedbank lizingu“ sudarė išperkamosios nuomos sutartį.

Kaip skelbė BNS, socialdemokratų vadovas Algirdas Butkevičius gruodį sudarė automobilio „Audi Q7“ nuomos sutartį su Marijampolėje registruota bendrove energetikos ir Nekilnojamojo turto bendrove „Alavera“, kuri apie automobilio nuomos veiklą nesiskelbia. Buvęs premjeras portalui delfi.lt teigė taip pat ketinantis papildyti deklaraciją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Jonas

Jonas portretas
Gabrijielius sakė ,kad jis geras ,o Kildišienė bloga ir tas kaip tas Steponavičius irgi labai jie sąžiningi ir geri seimo nariai .

Algimantas

Algimantas  portretas
Juk čia buvo atkatas ,o nuoma ,tik dėl akių ,o pinigai paskiau butu gražinti viskas teisėta ir gražu .

valdas

valdas portretas
..priedo:tikrai saunus zaliuju noras sumazinti iki 100...sumazetu siuksliu...tauta tikrai bus tik uz!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių