G. Nausėda surinko 20 tūkst. rinkėjų parašų: mums tai ne lenktynės

Pretendentas į prezidentus Gitanas Nausėda ketvirtadienį surinko 20 tūkstančių rinkėjų parašų, būtinų dalyvauti prezidento rinkimuose. Pasak G. Nausėdos rinkimų štabo komunikacijos vadovo Aisčio Zabarausko, rinkėjų parašų rinkimas jiems ne lenktynės, o fizinis bendravimas su žmonėmis bei savo vizijos pristatymas.

„Sudėjus elektroninius parašus su parašų rinkiminiais lapais, galiu patvirtinti, kad tikrai turime jau daugiau nei 20 tūkstančių rinkėjų parašų (...) Norėčiau pabrėžti, kad G. Nausėdai parašų rinkimas tikrai nėra kažkokios lenktynės. Nors jau ir surinkome būtinų parašų kiekį, bet ir toliau juos rinksime, nes G. Nausėdai svarbu bendrauti su rinkėjais, sužinoti jų problemas, lūkesčius, norime pristatyti savo idėjas“, - Eltai sake A. Zabarauskas.

Tuo tarpu Seimo narė Ingrida Šimonytė neužleidžia lyderės pozicijos ir tik dar labiau išsiveržė į priekį - ketvirtadienį ji jau turėjo surinkusi daugiau nei 31 tūkst. elektroninių piliečių parašų.

Konservatorių kandidatė į prezidentus I. Šimonytė jau antradienio vakarą - per vieną dieną - surinko reikalingą rinkimuose dalyvauti parašų kiekį.

Ketvirtadienio pavakarę Seimo narė jau yra surinkusi apie 31 tūkst. elektroninių rinkėjų parašų, antroje vietoje - ekonomistas G. Nausėda, trečioje - filosofas Arvydas Juozaitis, surinkęs daugiau nei 7 tūkst. parašų.

Paskutinėje vietoje Alfonsas Butė, keliais parašais jį lenkia premjeras Saulius Skvernelis.

Pretendentai į prezidentus tiek elektroniniu būdu, tiek parašų rinkimų lapais piliečių parašus rinks iki kovo 28 dienos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

zelemunčikas

zelemunčikas portretas
Juodadarbis ,,Swedbank'' pinigų plovėjas,20-čiai tūkstančių lietuviškų runkelių pagelbstint,tampa didžiausiu Lietuvos runkeliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Kompiuteryje yra programa pasirasyti uz kandidatus. Taigi parasas kainuoja VIENAS Eur. Ieiti ir gauti jusu duomenis toje svetaineje tai kaip du pirstus apmyzti. Nausedos gaujai tai NE LEKTYNES - TAI PRAMOGA. Kadangi rinkejas gali pasirasyti uz kiekviena kandidata tai to kad jis pasirase uz kelis kandidatus NIEKAS NET NEZINO. Kontorele uzdirbo is Nausedos maziausia 20 000 - 30 000 Eur. Centrines Rinkimu Komisijos BUTINA PAKLAUSTI kokiu budu surinkti tie parasai. ATSAKYMO NEGAUSIT.

sh

sh portretas
Facebooko gyventojai jau svente uzvakar Simonytes pergale. Durnumui tikrai nera ribu.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių