L. Graužinienė ragina K. Komskį trauktis iš Seimo vicepirmininko pareigų

  • Teksto dydis:

Seimo vadovė „darbietė“ Loreta Graužinienė ketvirtadienį paragino „tvarkietį“ Kęstą Komskį trauktis iš parlamento vicepirmininko pareigų.

Taip ji reagavo į politiko kreipimąsi į prokurorus su prašymu perimti ikiteisminį tyrimą dėl jo brolio nušauto pasieniečių šuns.

„Seimo vicepirmininkas viršijo savo įgaliojimus ir pasielgė labai neatsakingai, gali būti sumaišyti viešieji ir privatūs interesai. Jis turi prisiimti atsakomybę, (...) aš jį raginčiau atsistatydinti“, - LNK Žinioms sakė L.Graužinienė.

K.Komskis ketvirtadienį pranešė norintis, kad ikiteisminį tyrimą dėl jo brolio nušauto Valstybės sienos apsaugos tarnybos šuns perimtų Generalinė prokuratūra. Jis teigia, kad jis į prokuratūrą kreipėsi, nes nori nešališko tyrimo.

Anot pasienio tarnybos, Arvydas Komskis pasieniečių kinologų šunį Ramzį nušovė antradienio dieną, pareigūnams vykdant kontrabandininkų persekiojimo operaciją.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

na

na portretas
bet kaip pati Graužinienė neapsižiūrejo,kas jos dešinioji ranka?Išmesti jį būtina,prieš tai išsiaiškinus ryšius su kontrabandininkais.O Ramzio žudikas privalo atsakyti pagal keletą straipsnių.

Algirdas

Algirdas portretas
Cia nebe apie suni reikalai-viskas kur kas gyliau.Reikia tiesos,o tai gali padaryti melo detektorius,pasodinus kaltininka.Cia surista kontrabanda-o ta griauna valstybes pamatus.

J

J portretas
A niekada negalvojau kad pritarsiu grauzinienei.nejaugi nors karta atrado kazkur paslepta kerteleje protinga samprotavima.dziugu
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių