L. Graužinienė ruošiasi palikti Darbo partiją?

  • Teksto dydis:

Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė sako, jog klausimas dėl jos pasitraukimo iš Darbo partijos – ankstyvas.

Šią savaitę parlamento vadovė iš savo sekretoriato atleido penkis darbuotojus, dauguma jų susiję su Darbo partija. Trečiadienį žurnalistų klausiama, ar tai reiškia, jog ir pati ketina trauktis iš partijos, L.Graužinienė atsakė: “Klausimas ankstyvas“.

Ji tvirtino komandą keičianti, nes praėjus didiesiems renginiams keičiasi jos darbo pobūdis.

„Susidėliojome darbus, kurie liko baigiant kadenciją, ir pagrindiniai organizaciniai darbai jau atlikti, 2014 metai, kai buvo pirmininkavimas, buvo daug organizacinio darbo, 2015 metais turėjome daug jubiliejinių švenčių, dabar liko daugiau darbai Seime, profesinėse srityse ir todėl šiek tiek keičiasi komanda“, – sakė L.Graužinienė.

„Su Darbo partija tikrai visiškai neturi tokios sąsajos, tai žmonės dirbo daugiau organizacinį darbą, kuris jiems buvo pavestas, šiuo metu tiesiog keisis mano darbo strategija, specifika, susidėliojau savo darbus, kryptis, į kurias daugiau gilinsiuos, todėl ir keičiasi komanda“, – į klausimą, kodėl visi pasitraukiantys yra Darbo partijos žmonės, atsakė L.Graužinienė.

BNS žiniomis, iš Seimo pirmininkės sekretoriato atleidžiami sekretoriato vadovo pavaduotojas Sigitas Mecelica, padėjėjai Asta Medžiuolienė, Darbo partijos atstovu spaudai anksčiau dirbęs Sergejus Dobriakovas, buvęs jaunimo organizacijos „Darbas“ vadovas Benas Cechanavičius, Edvinas Staskevičius.

Parlamento vadovės sekretoriate kilus klausimams dėl jos įdarbinimo neliko ir Rūtos Šimonytės, kuri yra L.Graužinienės kirpėjos Ukmergėje dukra, bet ji lieka parlamente – dirbs L.Graužinienės kaip Seimo narės padėjėja.

„Rūta dirbs mano Seimo nario padėjėja, ji dirbs ir Seime ir kartu Ukmergės padėjėja, kadangi yra bendrų darbų, ruoš ataskaitą žmonėms, kurią turėsiu pristatyti. Ji dirbs Seimo narės padėjėja, kad nekiltų kažkokių kažkam interpretacijų“, – sakė L.Graužinienė.

„Lietuvos ryto“ televizija praėjusią savaitę pranešė, kad L.Graužinienės kirpėjos iš Ukmergės Linos Šimonienės dukra vos spėjusi baigti mokslus pirmąjį darbą gavo ne bet kur, o Seimo pirmininkės sekretoriate – 23 metų mergina įdarbinta L.Graužinienės padėjėja.



NAUJAUSI KOMENTARAI

AS

AS portretas
Gali ir trauktis.Viktorelis isgelbetas.Tam daug jegu idejo ,ponia.Bet sau atoriteto tuom neprisidejo.

atia

atia portretas
ATIA,ATIA

Ania

Ania portretas
Žiurkėnai patys pirmieji palieka skęstantį burlaivį.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių