L. Graužinienė: svarbiausi šio Seimo darbai – šauktiniai, Darbo kodeksas

  • Teksto dydis:

Svarbiausiais kadenciją bebaigiančio parlamento darbais Seimo pirmininkė Loreta Graužinienė įvardija Darbo kodekso pakeitimus, šauktinių grąžinimą ir tiesioginius merų rinkimus.

„Nesakyčiau, kad tai Darbo kodeksas, bet tai - visa socialinė reforma, kuri įsigalios nuo sausio 1-osios dienos (...), labai daug buvo priimta teisės aktų, svarbių politinių susitarimų dėl Krašto apsaugos srities, mūsų piliečių saugumo - priimtas sprendimas grąžinti šauktinius. Kitą paketą išskirčiau - tiesioginius merų rinkimus“, - Žinių radijui trečiadienį sakė L.Graužinienė.

Ji patikino, kad ateinančius metus bus stebima, kaip reforma veikia praktiškai ir neatmeta, jog bus grįžtama prie Darbo kodekso su pataisomis.

L.Graužinienė apgailestauja, kad nebuvo įgyvendinta sisteminė mokesčių reforma, bet džiaugiasi Sodros sistemos pertvarkomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

DJ

DJ  portretas
Malžėjos išmislas gali būti tik prie malžimo aparato !.

DJ

DJ  portretas
Sosų, KGB partijos, tvarkoidų pasiekimai yra korupcijos su klestėjimas visais aspektais kuom buvo visiškai panašus į prišneka tai buvusia valdžia ! Iš abejų pusių buvo daugialypių afiorų nuo ko Lietuvos eiliniai žmonės nuskurdo dar daugiau !. Aikštės leizba prie to ženkliai prisidėjo kurios korupcijos išmislas prasidėjo būnant aršia komuniage ir KGB agente !.

Samprotautojas

Samprotautojas portretas
O man atrodo, jog šios seimo sesijos dienotvarkė tokia: šaukšteliai, 4 Komskiai ir šuo, o Kodeksas palauks kitų laikų.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių