L. Linkevičius apie diplomatų gautas baudas Švedijoje: situacija – nepriimtina, skolas apmokėsime

Švedijos transliuotojas SVT paskelbė, kad Lietuva pagal diplomatų gautas baudas už netvarkingą automobilių statymą yra pirmajame šalių dešimtuke. Tuo metu Lietuvos ambasadorius Švedijoje Linas Linkevičius teigia, kad tokia situacija nėra priimtina ir skolas iš ambasados biudžeto tikimasi apmokėti artimiausiu metu, skelbia portalas tv3.lt.

„Situacija nepriimtina, praktika nesikartos. (...) Šiandien tikiuosi, apmokėsime tas skolas, daugiau nelabai turiu, ką padaryti. Mes susisiekėme su institucijomis, paprašėme, kad pateiktų mums tuos dokumentus, kad galėtume kompensuoti“, – portalui tv3.lt trečiadienį tvirtino L. Linkevičius, pažymėdamas, kad tikėtina, jog baudos už automobilių parkavimą bus apmokėtos iš ambasados biudžeto.

Kaip skelbė portalas, praėjusiais metais Lietuvos diplomatai už netinkamą automobilių statymą yra gavę 47 baudas, kurių suma siekia beveik 3 tūkst. eurų, ir iki šiol nėra sumokėję nė vienos iš jų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Peter johansson

Peter johansson portretas
Ten kur yra Lietuvos ambasada nelabai yra galimybių prisiparkuoti aplamai. Labai prasta vieta ambasadai. Reiktų parduoti ir keltis į lidingo, ar kitur nes dabartinė vieta nei strategiškai gera nei ką. O ir skola labai maža kaip pvz mano darbinė mašina turėjo 53000 kr skolų valstybei. Įmonė susimoka tik ties ta riba kai yra rizika, kad nutempts.

Gilus sovietinis komunistinis mąstymas

Gilus sovietinis komunistinis mąstymas  portretas
Matai nežinojo, nematė, kad ne toje vietoje stato mašinas. Svoločiai, pripratę semti viską iš valstybės biudžeto, susimokėkite iš savo kišenės

Ar netūrėtų

Ar netūrėtų portretas
AG narcizas apmokėt, kad tiek laiko nepaskyrė ambasadoriaus, ambasada be galvos buvo
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių