L. Linkevičius: Astravas kelia nerimą visai Europai

Grįžti į straipsnį

Numas

Numas portretas
Kada ta asila pasodins, jau nusibodo savo antivalstybiniais komentarais.

Kęstas

Kęstas portretas
Demokratiškai išrinkto Janukovyčiaus vyriausybė Ukrainoje buvo nuversta lietuvių ir gruzinų snaiperių dėka, teigia neseniai surasti liudininkai. Tai svarbu. Norėdamas išvengti kaltinimų, kad buvo žudomi protestuojantys, Janukovyčius uždraudė jo pareigūnams atsišaudyti, todėl jiems beliko tik atsitraukti. Kai Janukovyčiaus vyriausybė Ukrainoje buvo nuversta, praradome taiką mūsų regione, todėl sumažėjo investicijų saugumas ir galimybės visame regione, todėl kilo pilietinis karas Ukrainoje, todėl žuvo daug žmonių. Praradome galimybę vystyti prekybą ir paslaugų verslus mūsų regione, vėl sustiprėjo ginklavimosi varžybos. Štai tie liudijimai:

Kęstas

Kęstas portretas
"Tuo pačiu metu patalpoje buvę du lietuviai atidarė langą. Vienas iš jų paleido šūvį, o kitas uždarė langą. Jie paleido 3 ar 4 šūvius į visas puses“, – tokį dramatišką pasakojimą apie 2014 m. vasario 20-osios rytą pateikė vienas buvusiu Gruzijos žvalgybos agentu prisistatęs Kvarateskelia Zalogy. Italų karo žurnalistui Gianui Micalessinui jis tikino buvęs vienas iš kelių užsieniečių snaiperių, kuriems esą buvo įsakyta šaudyti ir į Maidano protestuotojus, ir į tuometinio Ukrainos lyderio Viktoro Janukovyčiaus režimą išsaugoti mėginusius pareigūnus. Taip esą siekta sukelti chaosą, išprovokuoti kraujo praliejimą tuomet tris mėnesius besitęsusios krizės metu." Kaltininkus, organizavusius ir finansavusius šį nusikaltimą, reikia teisti, net jei tie kaltininkai yra aukšti Lietuvos valstybės pareigūnai. Platesnis aptarimas ir nuorodos - guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

taigi

taigi portretas
Cirkas ir tiek , kaip baltarusiai prakalbo apie AE statybą tai lovio patriotai šaipėsi ir špygas rodė, kai baltarusiai siūlė statyti drauge tai konserwuoti padarėliai žviegė ir sakę esą nieko jie nepastatys, o dabar pabudo :) TATENA neturi jokių esminių priekaištų, o ES neįdomu, latviai ir lenkai pirks pigią elektrą ,o mes per tokius komsomolcus vėl durnio vietoje.

PRAJUOKINO KLOUNAS

PRAJUOKINO KLOUNAS portretas
TAIP KELIA,KAD RIKIUOJASI EILĖ ELEKTRAI PIRKT.

Galerijos

Daugiau straipsnių