L. Linkevičius: Kinija prisidės prie įtampos kurstymo Baltijos regione

Grįžti į straipsnį

vabalas,

vabalas, portretas
,, nėra žodžio kaip ir kas dedasi, kokie plano veiksmai jau čia pat dabar yra bauginami, ir baltijos jūra yra murgdoma iš visu pusių kaip suprasti, šitokio ardomos jūros stovio ponu monstru nekviestu komandu ir net iš 10tukstančių jūrmiliu matote kokie teršėjai pas mus atvyko nieko niekam ir net žodžio neištares, okupacijos monus nori pravesti ir bando mus nugasdinti, savo rusišku komunizmo bajeriu ,matote mes esame visagaliai pasaulio lokomotyvai, bijuokite putos deržavos cirkininko nors nejuokintu o bėgtu iš tos karaliaučiaus puses juk laikas atėjo jau seniai atiduoti tiems kuriu yra tikra žeme o nepumpuoti komunizmo viršunes bajerio, lauk lauk ir sykiu su savo atmatom visom kartu,,,,, votys jau turi trukti gana gana baubo,,,,,,,, nusibodo vieno jungo o dabar dar ir antras kinas jungas dairosi kur mokichano kablys į kuri kranta bus vertas eiti,,,,,,,

jooo

jooo  portretas
Kiaulasnukis bijo prisišikti brudas lietuvių tautos

Čiubaka

Čiubaka portretas
kodėl paršiukas š.ika į kelnes? Kai jankių žvalgybiniai skraido aplink Kaliningrado sritį ir provokuoja - tai nieko. Gal ir Rusijai iš Kubos kelis žvalgybinius skrydžius atlikti palei jankių sieną? O šiandienos incidentas kai natovską f-16 nuvijo nuo S. Šoigu (Rusijos ginybos ministro lėktuvo) SU-27 parodęs ant sparno raketas.

šiaip

šiaip portretas
o kaip su Lenkijos,Lietuvos,Estijos,Latvijos pozicija?

storui

storui portretas
paranoja...

taigi

taigi portretas
Algi, tu pats bukas ir dar skilęs , tipiška klumpė.

Yra

Yra portretas
Niekas kitas neskursto tik kiaulasnukis kartu su lietuvos prezidente

Algis

Algis portretas
Stebiuosi buka is komentatoriais. Ar norit kad Europos ir Rusijos siena butu atvira? Gal reikia primint Kryma ir Ukraina?

pritariu

pritariu portretas
Pamiršo paminėti , kad UsA žvalgybiniai laivai bei lėktuvai be ispėjimo ir be įjugtų atsakiklių besitrainiojantys palei Rusijos pasienį prisideda prie įtampos mažinimo ,kaip ir rubuilio komsomolco žviegimas :)))

nacional-socialistas

nacional-socialistas portretas
Tai sitas komunistinis gaivalas su tokia pacia lerva is Turniskiu , pagal Washingtono Obkomo isakymus KURSTO KARO PSICHOZE Lietuvoje. Lauk isgamos is Lietuvos.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
komsorgas,su magnolija,štai,kas itampos lūrstitojai regijone.Ir kaip galima patikėti Lietuvos valdymo vairą,kurie buvo davę priesaiką TARYBŲ SOCIALISTINIAI TARYBŲ SĄJUNGAI.Išeina taip,kiek kart bus perversmas,ar kas panašaus,tiek kartų galima keisti priesaiką ir toliau išdavinėti ŠALĮ.

...

... portretas
Chm: "L. Linkevičius: Kinija prisidės prie įtampos kurstymo Baltijos regione" - teisingiau turėtų būt "L. Linkevičius ... prisidės prie įtampos kurstymo Baltijos regione".

Buržuazinis nacionalistas

Buržuazinis nacionalistas  portretas
P.Kiaulinas nėra paskutinis asmuo prisidedantis prie įtampos eskalavimo. Gera komsomolo agitpropo mokykla.

Galerijos

Daugiau straipsnių