L. Linkevičius: Lietuva Rusijos su Kremliumi netapatina

  • Teksto dydis:

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius sekmadienį Vilniuje susitikęs su Rusijos opozicijos lyderiu, Atviros Rusijos judėjimo įkūrėju Michailu Chodorkovskiu užtikrino, kad Lietuva Rusijos su Kremliumi netapatina.

„Lietuvoje Rusija netapatinama su Kremliumi, todėl parama jos pilietinei visuomenei, demokratinėms jėgoms užima svarbią vietą tarp Lietuvos prioritetų“, - akcentavo ministras L. Linkevičius.

M. Chodorkovskis atvyko į Lietuvą dalyvauti Atviros Rusijos judėjimo konferencijoje. Susitikime su užsienio reikalų ministru taip pat pasikeista nuomonėmis apie pilietinės visuomenės padėtį Rusijoje, demokratinių jėgų vienijimosi perspektyvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jis

jis portretas
savo nuomones neturi jam ji surasoma ir kaip papuga kartoja ta pati pagal briuselio komanda .........

Rusų atsakomybėje atsiradęs putinizmas

Rusų atsakomybėje atsiradęs putinizmas portretas
Rusijos gyventojai TURI prisiimti atsakomybę už tai, kas SĖDI Kremliuje. Jei nepatinka, tai turi mitinguoti, rengti demonstracijas. GANA sirgti kitų ligomis... Rusijos gyventojai yra atsakingi už Putino režimą ir tegu patys sprendžia savo problemas.

Cha cha cha

Cha cha  cha  portretas
Ir negali tapatinti. Kremliuje sėdi mafijos bosas striukis Putinas su savo gauja, o Rusijoje pluša darbo bitės, maitinančios Kremliaus tranus.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių