L. Linkevičius: M. Kalesnikavos pagrobimas yra gėdingas

Baltarusijos opozicijos atstovės Maryjos Kalesnikavos pagrobimas yra gėdingas, ji turi būti nedelsiant paleista, sako Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

„Vietoje to, kad kalbėtųsi su Baltarusijos žmonėmis, nueinanti valdžia bando (lyderius) ciniškai pašalinti po vieną. M. Kalesnikavos pagrobimas Minsko senamiestyje yra gėdingas“, – socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė L. Linkevičius.

„21-ame amžiuje taikomi stalinistiniai NKVD metodai. Ji turi būti paleista nedelsiant“, – įraše pažymėjo užsienio reikalų ministras.

21-ame amžiuje taikomi stalinistiniai NKVD metodai. Ji turi būti paleista nedelsiant.

Remdamasis liudininkais portalas tut.by pranešė, kad Baltarusijos opozicijos Koordinacinės tarybos narę M. Kalesnikavą  pirmadienį ryte Minsko centre nežinomi asmenys įsodino į mikroautobusą ir kažkur išsivežė.

Viena liudininkė tut.by teigė, kad maždaug 10 val. 5 min. prie Nacionalinio dailės muziejaus matė, kaip M. Kalesnikava kaukėtų, civiliais drabužiais vilkinčių žmonių buvo įsodinta į mikroautobusą.

Naujienų agentūra „Interfax“ citavo Koordinacinės tarybos narį Maksimą Znaką, sakiusį, kad su M. Kalesnikava ir keliais kitais Tarybos nariais pirmadienio rytą neįmanoma susisiekti, jų buvimo vieta nežinoma.



NAUJAUSI KOMENTARAI

KOMSOMOLCAS APIE GĖDĄ PRAŠNEKO...

KOMSOMOLCAS APIE GĖDĄ PRAŠNEKO... portretas
Tu su savo riebiu snukiu ir išversta skūra gėda darei Lietuvai ištisus 30 metų...

Kai negali nutildyti imasi kitokių priemonių

Kai negali nutildyti imasi kitokių priemonių portretas
Batka ir Putinas tai du diktatoriai . Navalnas daromas neveiksnus ir grobimas Kalesnikovos tai rėžimo pasekmių vaisius.

Faktas

Faktas  portretas
Veiklos ėmėsi Putino banditai. Kartojasi Ukrainos scenarijus. Prasidėjo kaukėtų “žaliųjų žmogeliukų” siautėjimas - pagrobimai, vitrinų daužymas, praeivių mušimas ir t.t. Putinui reikia preteksto, kad galėtų įvesti karines pajėgas ir prisijungti Baltarusiją.
VISI KOMENTARAI 39

Galerijos

Daugiau straipsnių