L. Linkevičius: Rusijos propaganda yra ginklas prieš susiskaldžiusią Europą

  • Teksto dydis:

Rusijos skleidžiama propaganda ir melas apie lėktuvo katastrofą Rytų Ukrainoje yra ginklas, naudojamas Europos susiskaldymo fone, sako Lietuvos užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius.

„Propaganda taip pat yra ginklas. Šiuo metu visame pasaulyje plačiai skleidžiamas melas pateikiant įvairias versijas, kas atsitiko, išskyrus vienintelę - kad tai padarė Rusijos remiami teroristai“, - Briuselyje vykstančiame Europos Sąjungos (ES) užsienio reikalų ministrų susitikime žurnalistams sakė L.Linkevičius.

Jis taip pat priminė, kad stiprios Rusijos propagandos akivaizdoje kai kurių ES valstybių ekonominiai interesai neleidžia pateikti „koordinuotos žinios“, tad ES valstybėms susiskaldžius ši žinia tampa „itin silpna“.

ES užsienio reikalų ministrai antradienį tariasi, ar imtis papildomų priemonių prieš Rusiją, kurią Ukraina ir Vakarai kaltina tiekiant ginklus prorusiškiems separatistams Ukrainos rytuose. Šis klausimas vėl iškeltas, kai virš Rytų Ukrainos buvo numuštas Malaizijos keleivinis lėktuvas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

blogai

blogai portretas
Ponas apsisikeli lektuva numuse tie patys kurie kijeve saude ir kurie odessoj degino zmones Tai kijevo fasistai
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių