L. Linkevičius susitiko su Sakartvelo ir Šiaurės Makedonijos ministrais

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius prasidėjusios ESBO Ministrų Tarybos paraštėse susitiko su Sakartvelo užsienio reikalų ministru Davidu Zalkaliani ir aptarė pastaruoju metu paaštrėjusią padėtį ties okupacine linija su Pietų Osetija.

D. Zalkaliani pastebėjo, kad pastarieji incidentai, kaip suintensyvėjusi „borderizacija“, gydytojo iš Tbilisio V. Gaprindašvili sulaikymas už „sienos“ kirtimą, indikuoja, jog siekiama Sakartvelą priversti pradėti oficialias derybas dėl „sienos“ įteisinimo. Ministrai taip pat aptarė aktualius rinkimų organizavimo Sakartvele klausimus.

Ministras L. Linkevičius taip pat susitiko su Šiaurės Makedonijos užsienio reikalų ministru Nikola Dimitrovu ir aptarė Šiaurės Makedonijos derybų dėl narystės Europos Sąjungoje procesą. Šiaurės Makedonija tikisi greito Europos Sąjungos valstybių sprendimo. Susitikimo metu N. Dimitrovas pakvietė ministrą apsilankyti Šiaurės Makedonijoje.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ALGIS

ALGIS portretas
O JŲ AMBASADORĖ AR PADENGĖ SKOLAS UŽ NUOMOTĄ BUTĄ .

08.08.08

08.08.08 portretas
Gruzinams -pakarkit MišakoSabakašvili ir gal koks vienas Osetinas jums ir atleis.

GRUZIJOS

GRUZIJOS portretas
GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS. GRUZIJOS.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių