L. Mažylio apsisprendimą dalyvauti EP rinkimuose lėmė azartas

Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) Vyriausiajai rinkimų komisijai (VRK) pristatė parašų rinkimo lapus rinkimuose į Europos Parlamentą. Konservatoriai nurodo, kad surinko 5433 parašus popieriniuose parašų rinkimų lapuose ir 8 885 parašus portale „Rinkėjo puslapis“.

Sąrašo lyderis - Liudas Mažylis, toliau rikiuojasi Seimo nariai Andrius Kubilius, Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, Rasa Juknevičienė, Audronius Ažubalis, Arvydas Anušauskas.

L. Mažylis teigė, kad jau antrą kartą bando tapti EP nariu. Šį kartą kandidatavimą lėmė azartas.

,,Sąžiningai šnekant - lėmė azartas, ieškojimo azartas, bandymas dar kokioje veikloje ko nors pasiekti sau ir bendražygiams, ir visai Lietuvai“, - sakė L. Mažylis.

Įstatymai numato, kad partijų ir rinkimų komitetų iškeltus kandidatų sąrašus VRK įregistruoja tik tuo atveju, jeigu juos parašais yra parėmę ne mažiau kaip 10 000 rinkėjų.

Ketvirtadienis yra paskutinė diena partijoms ir visuomeniniams rinkimų komitetams rinkti parašus dėl kandidatavimo Europos Parlamento rinkimuose.

Europos Parlamento rinkimai vyks gegužės 26 dieną, kartu su antruoju prezidento rinkimų turu. Lietuva į Europos Parlamentą renka 11 atstovų.

VRK parašus tikrins iki balandžio 21 d.

Parašus pastarosiomis dienomis jau pateikė partija Tvarka ir teisingumas, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos ir Politinės partijos „Rusų aljanso“ bei Visuomeninis rinkimų komitetas „Prezidento Rolando Pakso judėjimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Eikit n

Eikit n portretas
Trolistano komentatoriai mazokai raso ko tai. Ir kazkaip be fantazijos. Reikia nuotoliniu kursu jums, nebeima juokas jau

zelemuncikas

zelemuncikas portretas
mazyli rask kgb archyvus kur savi uzslaptino

Juokas

Juokas portretas
Konservine žiurkė melagis
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių