L. Graužinienė: prieš kalbantis su R. Masiuliu, tikrai su prezidente nekalbėjau

  • Teksto dydis:

Darbo partijos pirmininkė Loreta Graužinienė sako pati pasiūliusi „Klaipėdos naftos“ vadovą Roką Masiulį skirti energetikos ministru. Jos teigimu, R.Masiulio kandidatūra su prezidente Dalia Grybauskaite iš anksto nebuvo derinama.

„Roką Masiulį asmeniškai pažįstu seniai - nuo audito darbo laikų. Rokas buvo Audito rūmų viceprezidentas ir dirbo tarptautinėje audito kompanijoje (...) Pažįstu jį kaip labai atsakingą ir sąžiningą, kruopštų žmogų, kuriam svarbiausia yra, kad visi energetiniai projektai Lietuvoje  būtų įvykdyti“, - pirmadienį trumpoje spaudos konferencijoje teigė L.Graužinienė.  

„Prieš kalbantis su Roku Masiuliu, tikrai su prezidente nekalbėjau“, - pridūrė L.Graužinienė.

Anot jos, Darbo parijos prezidiumas pirmadienį nutarė teikti Roko Masiulio kandidatūrą į energetikos ministrus: „Tas sprendimas yra išdiskutuotas visapusiškai ir tenkina visas puses - ir Darbo partiją, ir premjerą, ir prezidentę“.

Pasak L.Graužinienės, R.Masiulis pirmadienį dalyvaus Darbo partijos tarybos posėdyje Kėdainiuose.

L.Graužinienės teigimu, R.Masiulio kandidatūra buvo aptarta su Darbo partijos įkūrėju europarlamentaru Viktoru Uspaskichu.

„Partijos prezidiume mes tarėme su visais, aš tariausi su visais“, - teigė Seimo vadovė.

„Žmogus stoti ar nestoti pasirenka pats, nes partijos yra visuomeninės organizacijos ir kiekvienas turi apsispręsti. Tikiuosi, kad ministrui patiks mūsų komandoje“, - paklausta, ar nepartinis R.Masiulis bus kviečiamas stoti į Darbo partiją, kuri pagal valdančiosios koalicijos susitarimą delegavo energetikos ministrą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių