Liberalė V. Čmilytė-Nielsen išrinkta Seimo opozicijos lydere

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Ta lanbirkio oziuka isvs nereikejo isileist I seima.

...

... portretas
CHE: "Viktorija Čmilytė-Nielsen yra šachmatininkė profesionalė" - jep, juk Dėdulė TIK šachmatininkas-mėgėjas, tai ir teko prieš profesionalą supasuot... o štai broileriukui visai blogai, jį moteriškė buljonu pavers.

GEDA

GEDA portretas
kad liberalai ir konservai sudare opozicija, tai suprantama, jie ir yra liberaliu paziuru, bet ko tie socdemai eina su jais obuoliauti, cia tai cirkai, kazkoks absurdas, per mazai dar juos plake konservai, per mazai dar jiems kaisiojo pagalius i ratus. Pries ka jus vienijates, ko taip bijote, zmones issake savo valia, ir issakys, zmoniu neuztildysite, jie jau nusprende issivaduoti is konservu jungo ir issivaduos, va cia ir yra demokratija, o jusu opozicijos sajungos demokratija, tai del siltu kedziu, o socdemams GEDA GEDA GEDA, PATYS SAVE EDA

Tam sveikinu

Tam sveikinu  portretas
Kapai kam ? Biudžeto vagims? Nebegalite ,, įsisavinti,, liko dergtis ? Puiku .

NA NA

NA  NA portretas
ir vėl anūkėlis patyrė fiasko ,gražintas į dėdulės landsbergio darželį ,pas mortą , jei ne dėdulės dovanota gauja , anūkėlis neturėtu , kur rankytėm pamojuoti ir pasikolioti , gal dabar seime bus ramiau ,anūkėlis nebešokinės , nebent anūkėlis suras kompromatą dėl Čmilytės ,jis juk ne mėgsta už savęs protingesnių ,,,sėkmės ,,,

Leiskite paklausti

Leiskite paklausti portretas
Ka Broileris isakys atrasti pas Viktorija (po galimo susitikimo su Kulianskiu), dezute nuo brendziuko, ar dezute nuo triufeliu?

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com

dr. Jonas Ramanauskas joramlt@yahoo.com portretas
Nieko neturiu prieš V.Čmilytė-Nielsen asmenį, tačiau FAKTAS yra tas, kad šis Seimas ir visi 7 Seimai yra ANTIKOSTITUCINIAI, nes išrinkti pagal NELYGIĄ rinkimų teisę, kurios pasaulye nesurasi. Tai ir klausiu šachmatininkės.... kaip su LOGIKA, kaip su TEISE, kaip su VALSTYBE, kurios valdžia yra nelegitimi??? Ar esate išprotėję ar tik KOLABORANTAI??? Tai kremliaus žiurkių hibridinio karo prieš Lietuvą pasekmė. Lietuvos valdžia net neužregistravo šio kreipimosi: ht*tp:/*/biciulyste.*com/aktualijos/lr-seimui-pakartotinai-del-kt-pirmininko-dainiaus-zalimo-apkaltos/ Kaip sakoma varnas varnui akies nekerta, tai ir konstituciniam nusikaltėliui LR KT pirmininkui Dainiui Žalimui apkaltos nedarys, Tai kremlinių politika tyčiotis iš Lietuvos Konstitucijos.

lyberastiniu pridurku

lyberastiniu pridurku   portretas
koncervuotu padlu kolektyvas

Sveikinu

Sveikinu  portretas
Gal opozicija pagaliau nustos peštis tarpusavyje ir susivienys bendram darbui. O, tai gandragalviai, niekieno netrukdomi, greitai šalį į kapus nuvarys.

Penisininkas

Penisininkas portretas
Pats geriausias pasirinkimas. Sėkmės

...

... portretas
Grynai liberališkas veidelis :)

Kaunietė

Kaunietė portretas
Sveikinimai, pagaliau...

beda

beda portretas
nejau dedule atlaikys toki anukelio pazeminima juk tai jis turejo atvesti sunauja i sviesu rytoju ko nespejo dedule

edipas

edipas portretas
Kur gabriukas?

Galerijos

Daugiau straipsnių