Liberalų sąjūdžio valdyba nusprendė atnaujinti partijos įstatus

  • Teksto dydis:

Antrą kartą po pirmininko rinkimų Kaune susirinkusi Liberalų sąjūdžio valdyba susitarė dėl partijos pirmininko pavaduotojų funkcijų, diskutavo apie savivaldybių tarybų rinkimus, partijos įstatų reformą ir kandidatų į Prezidentus ir Europos Parlamentą atrankos tvarką.

„Valdyba kreipsis į partijos narius ir skyrius, kad jie iškeltų savo arba kitų partijos narių kandidatūras Prezidento ir Europos Parlamento rinkimuose“, - sakė partijos pirmininkas Eugenijus Gentvilas.

Anot Liberalų sąjūdžio pranešimo, partijos kandidatų į Prezidento rinkimus bus laukiama iki vasario 5 dienos, o kandidatų į Europos Parlamento rinkimus - iki balandžio 6 dienos.

Valdybos sprendimu, dar vienas partijos suvažiavimas bus rengiamas balandį. Šiame suvažiavime liberalai atnaujins partijos įstatus, taip pat tvirtins partijos pirmininko pavaduotojų funkcijas ir priims sprendimus dėl savivaldybių tarybų rinkimų - tvirtins kandidatus į miestų merus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kęstas

Kęstas portretas
Ir konservatoriams reikia atnaujintį įstatus dėl tos pačios korupcijos. Kaip anūkėlio Gabrieliaus Landsbergio žmona pralobo Lietuvos valstybės sąskaita? "Prielaidos gimti privataus GabrieliausLandsbergio žmonos verslo ir valstybės įmonės susitarimams Lietuvos valstybės sąskaita atsirado konservatorių valdymo metu, kai energetikos ministru tapęs Tėvynės sąjungos narys Arvydas Sekmokas ėmėsi energetikos sektoriaus pertvarkos ir 2011 metais visą energetikos sektoriaus turtą perdavė valdyti UAB „NT valdos“. Tokių energetikos sektorių aptarnaujančių įmonių A. Sekmokas pristeigė ne vieną. Jose ligi šiol sėkmingai „šildosi“ ne tik A. Landsbergienė, bet ir galimai pats eksministras A. Sekmokas." Štai kodėl turime nuskurdusią Lietuvos valstybę: Landsbergiai naudoja Tėvynės Sąjungą, kaip Tėvynės melžimo aparatą. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

komentatorius

komentatorius portretas
Prasigeres tas veikejas...tai jo liga...

matomai leis zenytis

matomai  leis  zenytis portretas
lybaralem su lyberalem ir lyberastams su llyberastais ir vaikuciu iki 11 metu ysivaikinimu 3 menesiams......
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių