Liberalų vadovas: E. Masiulio vieša gynyba pakenks partijai prieš rinkimus

  • Teksto dydis:

Buvusio Liberalų sąjūdžio lyderio Eligijaus Masiulio vieši pareiškimai dėstant gynybinę versiją ikiteisminiame tyrime dėl politinės korupcijos blogai atsilieps partijos pozicijoms prieš Seimo rinkimus, sako dabartinis liberalų vadovas, Vilniaus meras Remigijus Šimašius.

„Blogai“, - žurnalistams penktadienį sakė sostinės vadovas, paklaustas kaip E.Masiulio vieši liudijimai gali atsiliepti partijai.

Teisėsauga įtaria, kad E.Masiulis iš koncerno „MG Baltic“ viceprezidento Raimondo Kurlianskio už „tam tikrus šiam koncernui palankius ir finansiškai naudingus sprendimus“ savo bei kitų naudai priėmė 106 tūkst. eurų kyšį. Šią savaitę E.Masiulis pareiškė, kad 90 tūkst. eurų iš R.Kurlianskio pasiskolino investicijoms į nekilnojamojo turto projektus.

Rugpjūčio pabaigoje „Vilmorus“ atliktos visuomenės apklausos duomenimis, kurią skelbė „Kauno diena“, už Liberalų sąjūdį Seimo rinkimuose balsuotų 2,9 proc. respondentų.

Parlamento rinkimai vyks spalio 9 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

siandien pries filma forum cinema

siandien pries filma forum cinema  portretas
SIMASIUS REKLAMAVOSI,GALI SAVO NUOMONES NEREIKSTI-NIEKAM NEIDOMU NET KINO TEATRE NEGALI ATSIPUSTI NUO SIMASIAUS-

ką matom????

ką matom???? portretas
Didžiausia bėda Kauno švietimo įstaigose yra visiškai praradę sąžinę, patalogiškai įpratę vogti (ir iš vaikų!?) šių įstaigų veidmainystės ekspertės, sovietinės direktorės. Vežama mašinomis! Puikus pavyzdys Kauno Žaliakalnio lopšelis darželis. Buvome teisėsaugai ir savivaldybei nurodę kada ir kaip vežama. Jokios reakcijos! Už direktorės nugaros „šlovingoji“ TS - LKD ! Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"! Ir iš tiesų-teko bendrauti su minėto darželio dirbančiosiomis: viskas po senovei - kaip vilko taip ir velka - jokių pasikeitimų!! Valllytoja ar virrrėja viską matto, - atvažiuoja teisėsauga: "pažžeidimų nerrrasta"!! O kaipgi,-juk visa tai virsta pinigais, kurie kyšių pagalba keliauja švietimo skyriaus ir savivaldybės niekšams! Kokio lygio direktorės yra galit susipažinti straipsnyje: "Skandalingas susitarimas Kauno darželiuose..." 15 min. Na, viskas kaip pas onytę!

ką matom????

ką matom???? portretas
Savivaldybėje aukštas "čččinnas", sužinojęs, kad kyšinninnkė onna dannutė griiciennė yra TS - LKD -isstė, taip ir pasakė: " O tai jau tikrai bus, kas užtaria"!
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių