Lietuva ir kitos ES šalys Rusijos pareigūnų išsiuntimo imsis jau pirmadienį

Lietuva kartu su dar maždaug dešimčia Europos Sąjungos šalių jau pirmadienį turėtų pradėti diplomatais apsimetančių Rusijos žvalgybos pareigūnų išsiuntimo procedūrą.

Be to, artimiausiu metu Europos Sąjunga mėnesiui konsultacijoms ketina atšaukti savo ambasadorių Maskvoje.

Europos Sąjungos lyderiai smerkia cheminę ataką Jungtinėje Karalystėje ir dėl jos kaltina Rusiją. O pasikėsinimas į buvusio dvigubo agento ir jo dukters gyvybes panaudojant cheminį ginklą vertinamas kaip rimta grėsmė visos Europos Sąjungos saugumui.

Lietuva pirmoji viešai prabilo apie tai, kad palaikydama britus ketina išsiųsti Rusijos žvalgybos pareigūnus iš šalies. Britanija jau anksčiau paskelbė išsiunčianti iš šalies 23 rusų diplomatus. Rusija Londonui atsakė tuo pačiu.

Daugiau apie tai – reportaže.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Šita vakarų pasaulio bepročių gauja, atrodo, susiruošė sunaikinti visą planetą. Demonai siautėja, o šitie bepročiai klusniai vykdo jų nurodymus. Belieka melstis už Rusiją ir Putino išmintį.

Dd

Dd portretas
Garantuoju kad ateis tas laikas kai Lietuvoje lys į š... Rusams. Žinoma mūsų ponia bus jau išvykusi. Mes čia likę turėsim raudonuoti už jos gerai apmokama padaryta darbą.

res

res portretas
reikia surinkti buvusius komuniagas ir kgbesnikus ir siusti putleriui,tegul pasiima savuosius tovariscius...
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių