Lietuva ragina paleisti Rusijoje sulaikytus protestuotojus

Grįžti į straipsnį

Nesupratau

Nesupratau portretas
Ar čia ne nuotraukos iš Kedžių kiemo, kai buvo iš namų išplėšta DEIMANTĖ? O gal čia "ramina" taikius mitingo dalyvius prie Seimo? Panašu. Tik nesimato nupirktų vandens patrankų, gal kam jau ir padovanojo mūsų geručiai?

Anonimas

Anonimas portretas
prašom nelygint lietuvos su komjaunuoliškom ir kgbistinėm kiaulėm,nes tai neturi nieko bendra

Malonių seksualinių potyrių jums linki Rusijos Federacija.

Malonių seksualinių potyrių jums linki Rusijos Federacija. portretas
Rusija ragina Lietuvos valdžia neaušinti burnos, o testi prieš gerus 27 metus pradėtą oralinuką Jungtinems Amerikos valstijoms. Nepamirštant pakaitomis atiduoti savo šventasias skylutės Europos sajungos šalims-vadovėms.

na na

na na portretas
Nelabai seniai Vilniuje net signatarams už nesankcionuotą mitinga buvo iškelta byla.Tarp jų buvo ir gerb.ATA R.Ozolas.Geriau nerašinėkime apie kitus, o pasižiūrėkime kas pas mus pačius kieme dedasi.

Pamanyk areštavo

Pamanyk areštavo portretas
o pas mus ant laisvos Lietuvos esant Kubilui valdžioj už sudaužytus langus kiekvienam įsuko i sikine po baudžiamą bylą ir didžiules baudas šimtais tūkstančių.Neskaitant kad guminėmis kulkomis šaudė į demonstrantus..Teip kad kas dabar vyksta Rusiejoj, pas mus jau praeitas etapas.Šiandieniniams protestuotojams paruoštos ne tik gum.kulkos bet ir vandens patrankos, dujos balionėliais ir ,,fontanais"iš spec autotransporto, dronai ir dar daug ko, o kap smogikai-tramdytojai ekipiruoti tai amerikosu komandosai nervingai rūko.Ne be reikalo iki šiol ten prapuola vaikų ir pensininku pinigai..

A.Dulles' Plan

A.Dulles' Plan portretas
Neisdege planas A! Tai yra su sankcijomis parklubdyti Rusija. Pradedamas planas B! Is vidaus padaryti suirute! Bet gi paprasti rusai mate Ukrainos ginkluota perversma. SUSIGAUDYS

hm

hm portretas
kai Lietuvoje protestuotojus suėmė už protestą kuriam nebuvo duotas leidimas,tai kažkodėl niekas nieko nereikalavo.O ir dar tie žmonės turėjo susimokėti baudas.Toks Lietuvos politikų išsišokimas,kišimasis į Rusijos šalies reikalus,tolygus neblaivaus žmogaus norui pasigalinėti su lokiu.

Vai ,vai

Vai ,vai portretas
Kaip čia - kaimyno karvė nepadvėsė? Ką gi, kirskit cepelinus, gal palengvės.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvai nedera kištis į svetimus reikalus ir keliaklupščiauti Sorošo fondams.

Anonimas

Anonimas portretas
Protestuotojus? o ne įstatymo pažeidėjus? Juk Maskvoje mitingas nebuvo leistas. Vyko be leidimo... Todel tie žmones pažeide susirinkimo istatyma... Lietuvoje butu kitaip?

Anonimas

Anonimas portretas
,,demokratinej,, Lietuvoj toksai tiesos ieskotojas kaip Navalnas butu pasodintas 5 metams minimaliai, bet kadangi Navalnas yra globalistiniu liberastfasistu klijentas lietuviski globalistu baudziauninkai pasamdyti atidirba uz apgrauzta liberalfasistu numesta kaula. Cha cha cha.... supisti dermokratai.

Manau

Manau portretas
Ar pats Analnyj ne vagis?

Anonimas

Anonimas portretas
lietuva nieko neragina,o tik kgb chunta,bet ta pati kgb cunta paleido apsivogusį friglį,o masiulio išvis net nejudino

Irena

Irena portretas
Nors musu nejuokinkite :))))

Sanimideg

Sanimideg portretas
Teroristus ir banditus i Sibira!

Anonimas

Anonimas portretas
Kam kalbėt ,o LT patylėt su visais PSD, korupcija ir alkoholizmu. Šiaip, kas analogiško mitingo dalyviams būtų Lietuvoje? Upsss tyla :)

Galerijos

Daugiau straipsnių