Lietuvos paštas mokėjo už J. Narkevičiaus ir jo dukros pietus

  • Teksto dydis:

Susisiekimo ministrą vejasi nauji skandalai. Kaip skelbia 15min.lt, Lietuvos paštas buvo priverstas mokėti ne tik už Jaroslavo Narkevičiaus, bet ir jo dukters Karolinos pietus.

Valstybinė įmonė apmokėjo politiko pietus Vilniaus restorane vykusiame susitikime su Lenkijos pašto atstovais.

Kaip skelbia 15min.lt, už J. Narkevičiaus pietus buvo sumokėta 2018 m. kovo 23 d. Vilniaus restorane „Gray“. Sąskaitos suma – 184,5 euro.

Pietų metu dalyvavo Lietuvos pašto atstovai, Lenkijos pašto atstovai, tuometinis Seimo narys J. Narkevičius, taip pat jo dukra – tuometinė Trakų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Karolina Narkevič, taip pat Seimo nario padėjėja Justyna Bacevič ir Trakų Švc. Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikos klebonas kun. Jonas Varaneckas.

Dabar K. Narkevič dirba kultūros ministro patarėja.

Kaip jau rašyta, praėjusią savaitę dėl J. Narkevičiaus pietų Abu Dabyje kilo didžiulis skandalas. 

Susisiekimo ministras spalio mėnesį Abu Dabyje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose dalyvavęs pasauliniame kelių kongrese, vakarieniavo už Lietuvos automobilių kelių direkcijos lėšas. Pasak 15min.lt, už vakarienę Abu Dabio restorane ministras susimokėjo ne pats – tai padarė  Kelių direkcijos vadovas Vitalijus Andrejevas. Direkcijos atstovė Aušra Ramoškaitė pranešė, kad tai buvo pirmas kartas per dvejus pastaruosius metus, kai ministerijos prašymu vakarienė apmokėta direkcijos lėšomis – už devynių asmenų vakarienę sumokėta 713 eurų.

Kaip rašo 15min.lt, už ministro pietus yra mokėjusi ir Klaipėdos jūrų uosto direkcija, taip pat „Lietuvos geležinkeliai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jonc

jonc portretas
Tai,koks to ministro atlyginimas,jeigu žmogus už savus pinigus neprasimaitina?

Siaip

Siaip portretas
Sitas nors snapsa megsta.buve alkasai kaip veryga kepenininis ir ju pagrindinis klounas ji supranta.jie profai

pan ministr

pan ministr portretas
su PRAGERTU SNUKIU...
VISI KOMENTARAI 16

Galerijos

Daugiau straipsnių