Lietuvos URM skyrė lėšų humanitarinei pagalbai Ukrainai

Grįžti į straipsnį

ALGIS

ALGIS portretas
O vakar per televiziją vėl U B A G A V O T MALTIEČIŲ SRIUBAI .

Anonimas

Anonimas portretas
Porašeno tiek ant siemkiu kas diena išleidžia.. Kokie mes turtyngi...

Juozas

Juozas portretas
Kas suteikė teisę Lietuvos užsienio ministerijai ir jos ,,bosui'' ,- pelų maišui ,- Švaistyti šios ministerijos veiklai skirtas lėšas? Nuo kada komjaunimo sekretoriaus vadovaujama ministerija tapo labdaros organizacija? Išvada ,- šiai ministerijai Vyriausybė skyrė nepagrįstai per daug lėšų ,- kurias kuo skubiau Skvernelis turėtų sumažinti dvigubai . Na o Linkevičių už nusikalstamą Lietuvos piliečių , mokesčių mokėtojų turto švaistymą teisti ir keleriems metams pasodinti į belangę pamastymams .

hh

hh portretas
Būtų gražu jei Ukrainos valdžia paskelbtų kiek labdaros skiria Ukrainos oligarchai išvogę viską ką gali ,visi su korupcija susiję turtuoliai. Nes gan šlykštikai atrodo ,kad net naftos karalienėi Timošenko trūko pinigų, kai visa šeima maudosi turtuose. Ukraina ne Afrika,kad visai tautai norint nesusitvarkytų su savo problemomis.

ALGIS

ALGIS portretas
LIETRUVA KELIS KARTUS LABIAU PRASKOLINTA NEI UKRAINA , RUSIJA , AR BALTARUSIJA

ALGIS

ALGIS portretas
Kokie mes turtuoliai , labdaros ir kariškiams , ir humanitarinė , o mokytojams špyga taukuota , maltos sriubai prisieina ubagauti nu ar ne IŠGAMOS .

mama

mama portretas
mokytojai streikuoja o pinigai keliauja kitur

Čiubaka

Čiubaka portretas
b.let, lengva švaistyti mokesčių mokėtojų pinigus

Kęstas

Kęstas portretas
Bus ketvirtadaliu mažiau prabangių automobilių Vilniuje. "Lietuvos bendrajam vidaus produktui (BVP) peržengus 75 proc. ES vidurkio ribą, Komisija siūlo net 24 proc. sumažinti mūsų šaliai skirtą ES paramą iš sanglaudos fondų." Kas pajus tų pinigų praradimą? "Naujų prabangių visureigių paprastai neperka viduriniosios grandies vadybininkai ir netgi programuotojai. Juos perka žmonės, kuriems pinigai ateina greitai ir lengvai. Tiksliau į čia nukeliauja milijardai ES paramos ir biudžeto lėšų, kurios realiai nekuria, arba kuria labai menką pridėtinę vertę." Gerai, kad tas pinigų ir prabangos srautas Vilniuje ketvirtadaliu mažėja. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

opa

opa portretas
Ukraineciai nieko negaus!

Ubagas

Ubagas portretas
Karo ministre Karobli geriau butume numetes pinigelius toms bobeliems kurios i ministerija pro langus lando

ne tik kauniete ,manau puse Lietuvos taip mano

ne tik kauniete ,manau puse Lietuvos taip mano portretas
savi tegul dvesia,svarbu prestizas-pokazucha

kauniete

kauniete portretas
O nenorite?? skirti tas leshas Lietuvos pensininkams???? Lietuvos "pelesis"!!! URM AR KITOS !! selpencios [ypatingai turtingas valstybes] iseinantys I pensijas ---turetu gauti toki atlyginima ,kaip kiti pensininkai,, ...gal tures pagalvoti apie savus Ukraina yra pajegi "suvalgyti" desimt Lietuvu,ponuliai ,,,tik ===vieni kaulija!! ,o kiti dirba ,sukande dantis.

Galerijos

Daugiau straipsnių