M. Basčio apkaltos marškinėliai: atskleidė, kaip balsavo

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Miela pone daugiau us tave nebalsouju viso gro.....

kai darbais pasigirt negali

kai darbais pasigirt negali portretas
tai rodo maike.

--------

--------  portretas
Tapinas nėra baigęs žurnalistikos mokslų .

plevesa

plevesa portretas
tapinas, mes kaltiname. Ka jis kaltina del ko kam ,yra Tautai svarbesniu klausimu ir kaltinimu,pvz: geldos aferos,energetikos prixvatas,korupcija? O jis seimo paleidimas ir dedules anuko atejimas i valdzia, mitinge puse net nesuprato kam jis ir del ko. Gerai kai kas sake:avinu banda ganoma dedules kgbisto ,anukelis su pieno pedsakais ant lupyciu ir tas dar postringauja prie lovio verzias,graudu ziuret buvo tustybiu tustybes.

Kaunietis

Kaunietis portretas
O ant triusiku uzrasas "Kaunas tvarkosi"... xe...xe...

Gal

Gal portretas
kas žinot kas tas Tapinas?Sako žurnalistas.Bet rimtas žurnalistas užsiima tiriamąją žurnalistika,čia nesuprasi kas ir kuo jis užsiima ir už ką?

rinkėja

rinkėja portretas
Dar pamenam ,kai po Kauno laisvės alėją tąsė krabą,dabar tų pačių rankų scenarijus Vilniuje-išankstinių rinkimų reikia-dega uodegos,mokėjo brangiai skolintis,dabar sumokėsime dar už vienus rinkimus,žmonių interesai-niekas,gal Tapinas pakratys savo kapšą,bagotas yra,o ir Gabrielius prisidės,ponios mokyklų mokytojų algelės juokingos-matomai resursai sukaupti.Juokingai atrodo aikštėje mergelės kalbančio apie išankstinius rinkimus ir ko gero gyvenančios vis iš tėvų kišenės,laikas prisiimti atsakomybę už sumaišties kėlimą.

Mieliems „gandragalviams‘

Mieliems „gandragalviams‘  portretas
Sėkmės jums toliau juokinant šalį. Ir tegul visada ir visur jus globoja ir saugo Šventoji Agnė iš širinskių giminės.

nemieliems konservatoriams

nemieliems konservatoriams portretas
Nelokit, konservatorių šuniukai, nes per kitus rinkimus mes jus iš viso išbrokuosime. Geriau pasiskaitykite Respublikos laikraštyje, ten labai gražiai aprašytas jūsų patronas - V. Landsbergis. Jums greitai bus ŠAKĖS

rinkėja

rinkėja portretas
Palaikau p. Papirtienę. Esame patenkinti Jos darbu seime, ji kovoja už lietuviškos raštvedybos išsaugojimą, už šeimę, nesigraudiname už Ją balsavę.

...

... portretas
ACH kaip siunta 'konservai' kad jų šachmatiniu tikslumu paruošti planai dėl visko apkaltinti 'valstiečius' nepavyko: "Už Lietuvą be 'konservų'!".

virginija

virginija portretas
nejaugi žmonėms neaišku kas čia vyksta?Tuos burbulus pučia opozicija, pamačiusi, kad pagaliau kažkas daroma, padidintos pensijos, vaikams atatinkamai, pradėta ardyti struktūros,kur vyko korumpuoti pirkimai ir tt, tai dabar ir kelia vėjus

Genadijus

Genadijus portretas
Reikėjo panelei iš vieningo Kauno prieš balsavimą su marškineliais pasireklamuoti paagituoti kad Seimo nariai igautų daugiau proto.Dabar šaukštai po pietų.Galėjo panele Vieningos Rusijos nurodymu slaptu balsavimu parbalsuoti kitaip o marškinėlius dabar gali nešioti belekokius.Rytų šalyje tai iprasta taktika-kaip ir Kaune viską paslėpti pagrąžintais reklaminiais valdžios plakatais.

Chi chi chi

Chi chi chi   portretas
Kas ant marškinėlių – matom, o kas ant kelnaičių? Ar jos dar švarios?

Vladimir

Vladimir portretas
Ar tiesa kad "Vieningas Kaunas" yra Putino partijos"Vieninga Rusija" filialas ar čia tik pavadinimas nuplagijuotas?

Kai kam labai reikia valdzios

Kai kam labai reikia valdzios portretas
viskas buvo labai is anksto apgalvota,nes kai kurie remiasi savo partijos aukstu reitingu,todel dabar labai reikia isankstinio seimo paleidimo ir nauju rinkimu.Tauta kalba visai priesingai,kad tik dabar siek tiek atsigręzta i vargingai gyvenancius ,i vaikus,i maisto problemas tiek mokyklose tiek ligoninese.O iki sio laiko buvo perkami auksiniai saukstai,lokomotyvai rusyne remontuojami, keliones-klajones po pasauli su seimo mandatu,masiniuku isigijimai uz parlamentinei veiklai skiriamas lesas,irt.t.Manau,kad valdantieji issigando,kad bus perziuretas skolinimosi projektas ne is TVF,o is banko su didziausisis procentais.

kai kas

kai kas portretas
Negraži ir nemaloni moteriškė.

Įdomu

Įdomu portretas
Tai gal savo balsavimo įrodymą ta moteriškė ir ant savo apatinių kelnaičių užsirašė?Nenustebčiau.Kiekvienas savaip iš proto kraustosi.

Cha cha cha

Cha cha  cha   portretas
Svyla padai „gandragalviams“. Norėdami parodyti savo šventumą, greit ir kelnes nusimaus.

o ką nuveikė?

o ką nuveikė? portretas
be pozavimo prie amžinosios ugnies, MARŠKINĖLIŲ , juokdario veido paišymosi....Daug laisvo laiko , viešųjų ryšių specialistų paslaugos akivaizdžios ---būti matoma ,dirbti įvaizdžiui nuolat ,

Galerijos

Daugiau straipsnių