Ministras teigia pasitikintis interesus supainiojusiu departamento vadovu

Interesus supainiojęs Aplinkos ministerijos Gamtos apsaugos ir miškų departamento direktorius Donatas Dudutis turi ministro pasitikėjimą, sako Kęstutis Navickas.

„Taip, departamento direktorius turi mano pasitikėjimą dirbti“, - ketvirtadienį Seime per Vyriausybės valandą pareiškė aplinkos ministras.

Pasak jo, „tos aplinkybės, kurios lėmė VTEK neigiamą išvadą, yra daugiau formalios“.

VTEK konstatavo, jog pernai spalį konkursą į departamento vadovus laimėjęs D.Dudutis pažeidė įstatymus, laiku nedeklaruodamas, jog yra medžiotojų klubo „Girios“ narys bei ministerijos kanclerio Roberto Klovo medžioklės draugas. Pastarasis pirmininkavo konkurso atrankos komisijai.

VTEK pripažino, jog kancleris taip pat supainiojo interesus, nes nenusišalino nuo sprendimų dėl bičiulio bei taip pat nedeklaravo savo narystės medžiotojų būrelyje. Komisija nurodė, kad 2016-2017 metais R. Klovas ir D. Dudutis kartu medžiojo penkis kartus, vienoje jų vyrai dalyvavo jau tuomet, kai vyko konkursas į departamento vadovus. R.Klovas iš pareigų pasitraukė prieš dvi savaites.



NAUJAUSI KOMENTARAI

GAILA

GAILA portretas
Buvau patikejusi,kad si jaunu zmoniu vyriausybe dirbs saziningai ir atsakingai.Labai apsigavau.Cia vel tokie patys kaip,kad buvo konservatoriai ir socdemai - ziuri tik savu interesu,nesiskaito nei su dorumu,nei sumorale,nebijo nei visos tautos.Bjauru kai nebera kuo tiketi,kad ateityje bus geriau.Gerbiu Skverneli uz tikejima ateitimi,uz nora atsiizvalgti i sunkiau gyvenancius zmones, bet tuo paciu jo ministrai jam kaisioja pagalius i ratus.

Kirvis

Kirvis portretas
Ar ilgai si betvarke tesis?

gudai

gudai portretas
Gana greit ministeris adaptavosi! Visi vagys skubos tvarka igaun pasitikejima! Tai sekantis marteckas panasu yra profesionalas, ir sveikauskas tobulas ir kairys ir skiela ir krinickas ir visi visi turi ministro pasitikejima! Reformu karalius!
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių