N. Putinaitė: Naisiai panašūs į Disneilandą

Grįžti į straipsnį

Olita

Olita portretas
Buvau Naisiuose.Atgaiva širdžiai.Ir pochui tos jūsų docentės.Tegyvuoja visa Lietuva taip,kaip Naisiai. Sutiko malonius žmones-blogai. Sutiktų alkoholikus -gerai,nes Lietuvos kūrėjai. Eikit jūs šikt .Jūs nematot ir tylėkit.

pritariu

pritariu portretas
Statistika byloja kitą tiesą, pasitikėsiu statistika, milijonas emigravusių, nykstantys miesteliai ir EUROSTAT išvada- lietuviai lyderiai pasaulyje pagal alkoholio suvartojimą. Dar galima būtų priminti lyderyste pagal nusikalstamumą, socialinę atskirtį, korupciją, savižudybes...bet Naisiams tai nėra aktualu.

>> pritariu

>> pritariu portretas
prasigėrusi, emigravusi, degradavusi Lietuva, tik dviejose Naisių ponų galvose, tai p.Karbauskio ir p.Verygos, o visą kita, - užkalti langai, apleisti namai didmiesčiuose, tai prastas miestų valdymas, ar reikiamų įstatymų trūkumas, bei prastas jų taikymas.

Kaip nepavadinsi,

Kaip nepavadinsi, portretas
o vis dėlto, Naisiai, tai reiškinys! Jau ir savo mokslininkę šis reiškinys beturįs. Tiki jinai, kad Disneilendas Amerikoje gerai, o Lietuvoje – blogai! Labai labai blogai :)

Dar ne senė

Dar ne senė portretas
buvau Naisiuose, labai patiko, nei šiukšlių, nei girtuoklių nemačiau. Pagarba ten gyvenantiems ir taip besirūpinantiems savo žemės lopynėliais. Prie visų sodybėlių prie kurių buvau priėjusi, nemačiau apžėlusių daržų ar nenupjautos žolės. O arklydėse arkliams rojus, ten net ant palangių gėlės, nors ir dirbtinės, bet vis tiek gražu ir miela. Vaikams irgi labai patiko.

pritariu

pritariu portretas
Naisiai nepanašūs į prasigėrusią, emigravusią ir degradavusią Lietuvą, nei apleistų namų užkaltais langais, nei patvoriuose besivoliojančių girtuoklių - netvarka.

Ir....

Ir.... portretas
dar reiktų pridurti, - iš Naisių tiesus kelias į Sovietską (kaip jis ten lietuviškai vadinasi? - Tilžė?) ;) O Disneilendo ten nė kvapo....

(ne)Naisiai

(ne)Naisiai portretas
labai panašūs į eilinį lietuvišką kaimą, - sodneliai su obelimis, kriaušėmis, agrastų krūmais, darželiai su jurginais ir bijūnais, laukai apsodinti bulvėmis ir batviniais :)

A

A portretas
Straipsnis labai teisingas.Buvau ten ir visa laika kankino tokia pat nuojauta,apie kuria rasoma...

?????

????? portretas
nesupratau ką čia ta kocervinė sputnikė norėjo tuo pasakyti, ar kad jai labiau patinka prasigėrę kaimai ir ištuštėjusios, apžėlusios sodybos užkaltais langais, ar ką? beje buvom ekskursijoje Kryžių kalnas, Naisiai, Šiaulių teatras berods prieš tris ar keturis metus - net nežinojau kad ten Karbauskis vadovauja, bet buvom šoke kaip patiko, ir visas autobusas kalbėjo kad taip ir turėtų būti visur, būtent ten yra galvojama apie žmogų ir kuriama komfortiška, miela gyvenvietė, pagarba Karbauskiui

Oy Vey

Oy Vey portretas
Eilinė radikali kairioji dėstytoja iš labiausiai marksistiškai(Frankfurt school žydų mastytojų idėjos) indoktrinuoto Lietuvos universiteto - TSPMI... Visas jos argumentų ''gilumas'' Naisius lyginti su Trečiojo Reicho utopiniu miestu. Čia jos giliausias akademinis argumentas. Aišku jei nepatinka etniniai ir kultūriniai Karbauskio projektai, bet jei tai būtų eilinis postmodernistinis pvz feministinis ar LGBT šlamštas ji tai aukštintų. Lietuvos socialinių mokslų akademija vis labiau serga kariojo liberalizmo liga. Anti-tradiciška, anti-lietuviška. Visumoj kairieji akademikai visi nuobodžiai vienodi, ar tai JAV ar tai Lietuva. Didelė dalis gyvena iš (((globalistų))) projektų, kaip, kad Lietuvoje iš (((Soroso))) fondų. Geriau gyvenčiau visuomenėj, kurioje bendras kultūrinis identitetas, stipri bendruomenė ir tapatybė, nei hipsteriškam, susvetimėjusiame, trečiojo pasaulio migrantų pilname jovale,kurį indoktrinuota akademija stumia. Ką reiškia ((( ))) - pasigooglinkit :)

senis

senis portretas
o likusieji kaimai tape polikarpovnos,lanzberginiu ir kitu ex,komunistu vykdomos "bambaliniu-pasalpiniu" politikos ikaitais.

VYTAUTAS

VYTAUTAS portretas
TAI KĄ,KAIP SUPRANTU LIETUVOJE SUKŪRTAS KOMUNIZMAS,O STABAR KARBAS.KADA PAMINKLĄ STATYS.

Edita

Edita portretas
Aš šiemet specialiai apsilankiau Naisiuose. Man patiko. Gal ir kelsiuosi iš Kauno.

smalsuolis

smalsuolis portretas
Labai gaila, kad visa Lietuva nė kiek neprilygsta Naisiams ir tai su visomis "įsisavintomis" ES dotacijomis.

taigi

taigi portretas
Į ką panaši putinaitė? Man primene pigią mergelę besitrainiojančia Vilniuje prie stoties .

OOO

OOO portretas
Buratinas išvažiavo , liko Karabasas su lėlių teatru :D

Muachachacha

Muachachacha portretas
O į ką panaši Tauragės vardą visoje Lietuvoje garsinanti Putinaitė?

daug tokiu naisiu

daug tokiu naisiu portretas
Lietuvoj nelike. Ir dar daug neliks jei komunkoncervu bebrai sugris prie biudzeto ir valstybes klausimu.

Karbauskiui

Karbauskiui portretas
Toks kietas ir su savo charahteriu ur ideologija,tai kada pradesi priimt istatymus del gyvunu gynimo,kurie usmeta gyvunus,isveja numirti nes negydo,kurue isigyja kaledom ,paskuj susaldo ismete ,jada taip kovosi ir sodinsi i kalejimus tokius isgamas ir desi baudas tukstantinws ,tukstantines tokiem isgamom ziauriem,gal gana su savo tom verygom cirkua daryt ir alkoholiu imkis kito gelbejimo kas daug kam aktualu ir vaijai mato ir traumos.ziurekut kokie parrigunai ziaurus laiko gyvunus padaustom kojom ,katinus svaido ir sunis numirt isvato,ir tt,kokue ziaurus medziotojai gyvuneluam naminiam ir tt .imkis reijalu o ne savo kaula isikandes diskutuoji visus metus ir nejudi niekur.

n...

n... portretas
Sėkmės Karbauskiams!

narsietis

narsietis portretas
senos paneles paistalai[[

Mindaugas

Mindaugas portretas
Labai keista lyginti Disneilendą ar Akropolį. Jei tokių Naisių lietuvoje būtų daugiau ir kaip kuriems gyvenimas būtų gražesnis, jums ten iš Vilniaus blogis atrodo kad zmonės iš Naisių nebėga, tai apsidairykite kiek tuščių kaimų miestelių. jei pardavinės kas nors namą Naisiuose praneškite.

TAIP

TAIP portretas
KAIMO AŠAKA VALDO KAIMELI

Galerijos

Daugiau straipsnių