NATO žada atidžiai stebėti Rusijos karines pratybas Lietuvos pašonėje

Grįžti į straipsnį

Artūras

Artūras portretas
Galėsiu aš tam teroristinės organizacijos vadeivai paskolinti kėdę. Tegul atsisėdęs kartu su Lietuvos Kim Džongune palei Baltarusijos sieną stebėti Rusijos karines pratybas.

Anonimas

Anonimas portretas
Lauk NATO fasistiniai OKUPANTAI is okupuotos Lietuvos. Pilieti UZMUSK OKUPANTA. GIRTI NATO fasistinai OKUPANTAI Marjampoleje visureigiu SUTRYNE 4 moteriskes. Tyciojasi ir masiskai zudo vietinius okupuotos Lietuvos taikius gyventojus.

isganytojui

isganytojui portretas
kremliaus zvaigzdeti red army 1939 zvangino ir okupavo nemazai kaimynu ir renge paradus su vokieciais .o paskui per 3 men. buvo sunaikinta red army. .Bet zmoniu gyvybes deka pasipresino ir lenglizo pagelba ir kartu su 2 frontu sutriuskino rudaji fasizma .Bet deja raudonaji nenuteise ir jis toliau egzistoja tesia savo okupacine politika Gruzijoj ,Ukrainoj. Deja kara laimejo nesiskaitydami zmoniu aukomis. 25mil sssp o vokieciu 7. Tai jau kazkuo didziuotis nesamone.Bet kremliui kaip visada reikia kazkokio isivaizduojamo prieso savo naujiems didikams turtejimui paslept.Nu kremliaus liaupsintojai pavarykit

ha

ha portretas
Lauk nato okupantus iš laisvos lietuvos

Anonimas

Anonimas portretas
Kada gi žmonės supras, kad NATO neįdomu ar išliks Lietuva? Mes esame tokia maža šalis, kad tarnausime tik kaip "šachmatų lenta", kur JAV ir Rusija matuosis savo ginklais...

Rimas

Rimas portretas
Naujausias O. Stouno dokumentinis filmas (visos serijos) Paskelbta: 2017-06-19 18:22 Autorius: ekspertai . eu Vienas žymiausių pasaulio režisierių Oliveris Stounas (Oliver Stone) sukūrė keturių dalių dokumentinį filmą apie Rusijos prezidentą Vladimirą Putiną „The Putin Interviews“.

...

... portretas
Cha, vėl makaronai mums ant ausų: "NATO žada atidžiai stebėti Rusijos karines pratybas Lietuvos pašonėje" - kam tie 'raminimai', NATO ir taip iš kailio nerias norėdama sužinot kaip priešininkas mokosi veikti. Taip kad mums BAISU ima darytis kad iš to kailio per daug neišsinertų, ramiau būtų jei tų pratybų nereiktų... bet kaip be jų, jei pas mus vis NATO tankų daugėja?

NATO-lauk is Lietuvos.Laisve Lietuvai!

NATO-lauk is Lietuvos.Laisve Lietuvai! portretas
tautininkas

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Ir Hitleris pradejo pratyba 22 diena birželio menesi (1941 m.). Pratyba baigesi 8 diena gegužes 1945. m. Ruoškites!

Jogaila Išganytojas

Jogaila Išganytojas portretas
Nacifašistu susirinkimas

Trisdešimtrubliniams

    Trisdešimtrubliniams portretas
t0"Karui" Sakai - "ruošiamės????" Taip. Ruoošiamės. Ruošiamės GINTIS. Ir APSIGINTI.

Karys

Karys portretas
Juokas ima iš spektalių ir viskas kas vyksta su Nato.Ant tiek neturėti proto,nesitikėta.

Karui

Karui portretas
Ruošiamės ????

gailestis

gailestis portretas
taikos balandeliai

Galerijos

Daugiau straipsnių