Neliečiamybę išsaugojęs N. Puteikis išvengė šmeižto bylos

Grįžti į straipsnį

Stanislovas

Stanislovas portretas
Labai gerbiu p. Puteiki,jis saziningas ,drasus zmogus .Daugiau tokiu zmoniu butu seime ,manau visi zmones gyventu geriau.Tokie zmones ,kurie loja ant jo tikrai suns vardo nusipelno,arba jie nelabai ''draugauja'' su savo sazine.Sekmes Jums p. Nagliau!

aisku

aisku portretas
tik 1 kad siai oligarchinei demoniskai mafijai nepatinka teisingi zmones kurie kovoja uz eiliniu zmoniu teises.. Siulykim si drasu ir protinga zmogu Prezidento rinkimuose nes jei tapsime prokuroriskai policine salimi tai sios mafijos busime pasmerkti nebuciai......

Orakulas

Orakulas portretas
Man niekaip neišeina iš galvos prieš keletą metų matytas gerb. N. Puteikio benefisas A. Užkalnio TV laidoje. Problema buvo - pakalę viėšbučio svečiai kažką išmetė perlangą, nuo ko sudužo viešbučio įėjimą dengęs grūdinto stiklo stogelis, netyčia apipylęs nepavojingomis duženomis p. Puteikio dukrą. Tada, būdamas jau seimo nariu, p. Naglis svaidėsi žaibais, žemino visą valstybę, jos tarnybas ir žadėjo kaip ir "susidoroti" (leksikono prasme) su visais, kas... Manote mentalitetas per tą keletą metų diametraliai pasikeitė? Ponui Nagliui yra svarbiausia, tai kaip ir užkoduota genuose, su kažkuo, bet būtent nuožmiai.... Tokia jo profesija :) Patvirtinimui pakanka barzdotų istorijų iš jo veiklos Klaipėdoje. Tokią pat "patologinę liniją" likusi Klaipėdoje šiandien propaguoja ir jo žmona. Gali neigti ką nori, tačiau, kaip sakė klasikas, "kas galėtų paneigti..."

Galerijos

Daugiau straipsnių