A. Veryga paaiškino, kodėl džiaugiasi ažiotažu dėl receptinių vaistų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
palaikykite veryga jis kovoja del vaistu kainu mazinimo.o vaistininkai nori kad ji isvytu.ateis kitas su kuriuo bus galima susitart.as uz veryga

šiaip

šiaip portretas
"Kodėl teigiate, kad vaistas, kurio veiklioji medžiaga yra ta pati, veikia vienodai, kai tuo tarpu mokslininkai farmakologai teigia, kad vaistų poveikis nėra tapatus?". Atsakymas - nes poveikis yra tapatus. Jeigu kažkas atrado, kad tos pačios cheminės medžiagos poveikis priklauso nuo gamintojo, tai čia reikėtų kalbėti apie perversmą chemijoje ir fizikoje bei aštuoniolika Nobelio premijų. Bet faktas tas, kad nieko tokio atrasta nebuvo ir nebus atrasta. Nereikia painioti psichologinio, lakaus efekto (spalvos, kainos įtaka) su realiu poveikiu. Jau ir taip tos kainos yra su milžiniškais ankainiais. Čia ne šarlatanų gyvačių nuodai, kurių "poveikis" tiesiogiai proporcingas kainai ir buteliuko grožiui.

...

... portretas
Norit būti sveiki - išvis NEVARTOKIT tų 'vaistų"!!! Bet - tuomet tie 'gydytojai' pasijus nereikalingais, jie jaučias dievais mums 'ligas' primetę, o jau paskui mes it avys: "Ach, be vaistų negalim!!!". Bet - ar ne taip ir narkotikų prekeiviai elgias?

na jau

na jau portretas
Žmonės skundžasi nauja tvarka, o jis džiaugiasi, kaifuoja, kaip sadistinių polinkų turintis

ir kas konkreciai

ir kas konkreciai portretas
isaiskejo?

Rikas

Rikas portretas
A.Veryga esmėje teisus. Išaiškėjo vaistininkų nežabotas biznis.

gydytojas

gydytojas portretas
Pagarba Ministrui A. Verygai. Jis pasirodė kaip kompetetingas, labai principingas ir kliūtis klanams. Tie pasirašiusieji nuvertimui Seimo nariai - yra rodiklis, kad jie neišmanėliai, bet manyčiau, galimai lengvai įtakojami? Tie kurie balsuos už ministro nuvertimą - yra aiškūs nevykėliai, kurie neturėtų būti Seime. Jų sąrašą reikia paskelbti. Šitoje vietoje dėl vaistų ir vaistinių pagrindinę atsakomybę turi prisisimti VVKT viršininkas?

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Skamba keistokai, ;pritaikė vaistus; , gal vaistai turi būti paskirti pagal ligonio sveikatos būklės tyrimo išvadas. Tai dar viena grandis, kraujo, plazmos, tyrimai, echoskopija, radiologija, koks ten lygis? Pagal sveikatos buklę vos nepaskutiniai ES ,bet duokit euroatlyginmą. PR ISMINKIM merginą iš M AŽEIKIŲ.

Gana šaipytis ir staipytis

Gana šaipytis ir staipytis portretas
Galima vardinti ir vardinti, kokiais nuodais mes gydomi, bet ponas Veryga su savo galinga viceministrų ir patarėjų svita, to nepastebi arba nenori pastebėti ar nežino, kad toks gydymas yra ne gydymas, o nuodijimas , vietoj to, kad juos uždraustų ir vietoj šitų nuodų, užpirktų saugesnių vaistų ir toliau jais „gydo“, o nekaltus vaistus, kuriuos nuo senovės pacientai pirko laisvai, be streso, užėjus staigiam skausmui, gripui ar prireikus staigiai kažkokio įprasto vaisto ir papildo, nusipirks artimiausioj vaistinėj, užsimojo juos dozuoti ir imasi užkrauti gydytojams darbo ir pacientams – vargo ir nervų tampymo.

Gana šaipytis iš žmonių

Gana šaipytis iš žmonių portretas
Turėjom 4 metus galvos skausmą Kubilių, kuris valdė krizę, pensininkų, bedarbių ir mamų pinigais, dabar turim kitą iniciatyvų robotą, kuris daro eksperimentus su žmonių nervais, su visais kovoja, kažką daro, atlieka absoliučiai nesuprantamus veiksmus, kas erzina visus, pradedant medikais, baigiant pacientais. Jis uždraudė be recepto nusipirkti KAPROPRILĮ, KALIO CHLORIDĄ ir kitokius skubiai reikalingus vaistus , bet neuždraudė tokių vaistų, kurie yra tikrai pavojingi: pav. DIGOKSINĄ, kuris 40 % didina krūties vėžio riziką, neišbraukė iš vaistų sąrašo ir CINARIZINO (STUGERONO), PREDUCTAL , kuris skatina Parkinsono ligą ir kitose ES šalyse yra išimtas iš apyvartos, jis nemato ar nesupranta, kai jau ir kardiologai pripažįsta, kad Betablokatoriai (BETALOC ZOK IR KITI) nepasiteisino, kad nuo vaisto nuo kraujospūdžio SPIRICH (savo akimis įsitikinau) nuplinka moterys, kad nuo kai kurių hormonų skydliaukei jauna moteris liko plikutėlė. Tai irgi savo akimis mačiau.

pilietis.

pilietis. portretas
As manau kad ministras pries pradedamas reformas farmacininku monopolyje puikiai zinojo kad bus labai trukdoma bus didziulis pasipriesinimas ir kiek galima puolamas ir menkinamas ministras uz pradedamas reformas daugeli metu farmacijos monopolyje klestejusia betvarke.Konservatoriu organizuojama MISTINE apkalta tai noras parodyti kad ir jie yra seime ir kazka dirba ir kurciam aisku kad Konservatoriu troskimas vienas daryti tai kad kuo daugiau butu betvarkes valstybeje.Ministrui linkiu didziules stiprybes ir toliau saziningai ir principingai darbuotis sveikatos ministerijoje.

kvailu poelgiu

kvailu poelgiu portretas
džiaugiasi tik kvailys.

MUMU

MUMU portretas
Kiek isgelbejo gyvybiu,kurie neprisirijo vaistu nereikalingu.Pas kiekviena pensininka vaistu uz kekis simtus euru ,dar rasi ir pirktu uz litus

Ačiū.

Ačiū. portretas
Ministre laikykitės ir sėkmės visai vyriausybei. O nuo durnumo vaistų nei su receptu,nei be recepto nėra.Pasaulis margas,tad visokių yra ir visokių reikia.Jūs ramiai ir nuosekliai dirbkit savo darbą , siekite tikslo visų mūsų naudai.

Anonimas

Anonimas portretas
nenurasykit visas nesamones vaistinem.kas sugalvojo nuo lapkricio tuos receptus kada zmones serga.sutvarkykit medicinos sistema kad pas seimos daktara nereiktu laukt ilgai.nemokat dirbti ir savo kvaila sypsenele saipotes is zmoniu,pavasari reikejo bandyti ne ziemon.vienisas zmogus priperka daug vaistu jei susirgs kad turetu.jei neturi kas nuperka.daug vienisu zmoniu ar apie juos kada galvojate

Marius

Marius portretas
Kodel žmones nesupranta kur nueina pinigai.Ministras sako ir prjemieras,pagal galimybę,kiek liks nuo ginklavimosi ir tiek.Kas čia neaišku.

Anonimas

Anonimas portretas
cia nera ko sypsotis.as sirgau viena gulejau ir nebuvo kam vaistu nupirkti.kaimyne nupirko.bet eit pas daktare receptu ji nebutu ejus.pirma padare paskui pagalvoja veryga.ar galima receptais apkraut zmones ligu sezonu.kada seimos daktares apkrautos ligoniais.viena daktare prima po40ar50ligoniu per diena.nera ko sypsotis cia jis man panasus i juokdari.

ministrui

ministrui portretas
kodėl aš turiu pirkti pigius vaistus, šalia pagrindinės medžiagos prifarširuotus dar visokio "š"??? Kodėl vaistai be to "š" tapo dar brangesni, nei buvo anksčiau???Atsakymų nebus.Pievas pakalbės ir viskas.

to Jone

to Jone portretas
Ar tikrai visi taip jau prifarsiruoti vaistais??? Ar visi jau taip ima ir geria be saiko, vartoja cukru be saiko, sudosi druska viska kas papuola, perka papildus vos pamate ju reklama? Norisi tiketi, kad vis tik didzioji dalis yra protingu ir atsakingu, kuriems niekas nieko per prievarta neprifarsiruos, nepripils, neprigirdys. Tiesog zmones nori gyventi labiau atsipalaidave, be kazkieno nurodymu ka ir kaip jiems daryti, ka rukyti, ko nerukyti, ar begioti, ar sokineti ar lovoje guleti. Norisi gventi savo galva ir savo protu.

ligonis

ligonis portretas
Kad gauti receptą registracija pas šeimos gydytoja po 15 dienų laukimo arimiausia data , laikas 19val.15 min. Reikalingi vaistai nekompensuojami , kaip ir liga užklupo , reikalingų vaistų analogo iš viso nėra . Gal ministras paaiškins kaip 15 dienų iškentėti skausmą` pagal skausmo skalę 9 iš 10 balų . Greitoji tegali pasiūlyti ketanova , tai gal mokesčių mokėtojų sąskaita kas 3 valandas kviesti greitąją ,kad suleistų ketanovos? Atsakykite ministre ,juk taip dirbtinai didinami krūviai gydytojams ,slaugytojoms ir sudaromos dirbtinės eilės

LT

LT portretas
To :tikiu...tu apie savo gerbiama ministra taip !!!!,nors as ir pritarciau tavo teiginiui...tai istrauka pono ministro praeities...1994 m. įstojo į Kauno medicinos akademiją (KMA). 2000 m. įgijo medicinos gydytojo profesiją. 2004 m. baigė rezidentūrą ir įgijo psichiatrijos gydytojo kvalifikaciją.

Jone

Jone portretas
Veryga pajudino vaistinių klaną. O vaistinių darbuotojai tiesiog perlenkė lazdą, neduodami vaistų. Lietuviai yra tiesiog prifarširuoti vaistais. Turėtų dar uždrausti papildų reklamas

tikiu

tikiu portretas
dabar tikiu, kad psichinės ligos yra kaip infekcinės - užkrečiamos.

LT

LT portretas
Nezinau ministre ...ar tu pats sugalvojai ir pasakei,ar zurnalistai uz tave padare....?????.Bet man iskylo mano vaikystes prisiminimai ..as ir uzaugau visai prie pat neigaliu vaiku namu internato Kaune,Apuoles gatveje.....ir dabar mano akyse stovi vaizdas kaip tie vaikiukai dziaugiasi savo posakiais "tu durnas" "tu idiotas"...begioja ir tokiem savo likimo vaikuciams tai tvirtina .....kaip jis gerai padare....

neina suprast

neina suprast portretas
kodėl žmogui, mokančiam privalomą sveikatos draudimą, kraujo tyrimai šeimos klinikoje yra mokami?

As

As portretas
Gabrielius ir opozicija dar per mazai juos kritikuoja.Protingas ,gabus ,issimokslines zmogus Gabrielius.O tokie runkeliam nepatinka.Ju dauguma todel seime ir ivairaus plauko nesuprantantis uz ka balsuoja ka sprendzia.Kiekvienas ti uz save.

As

As portretas
Ministre AS jusu paaiskinimais nesidziaugiu.Syki tikrinaus D vitamino kieki.Buvo 9 vietoj reikiamu 50 .Sumokejau uz tyrimus 15 euru.Ministre kas gali leisti ,kad ir kas pusmeti pasitikrinti ? Man senjorai gaunanciai 230 e.yra neimanoma.O tokiu kuriem D vitamino trukumas daug.Tai sumanete pasipelnyti..Jums nerupi zmogusjums rupite patis sau.

rinkėja

rinkėja portretas
Pirmą ir paskutinę kadenciją gavo jie mano balsą. Maniau, kad nekels žmonėms streso, o darys daug gerų darbų, bet kol kas tik stresas ir keisti sprendimai. Jei kažkas be saiko vartoja alkoholį ar geria vaistus, tai tikrai taip elgiasi toli gražu ne visa tauta. O su draudimais toli dar niekas nenuėjo ir nenueis, manau, kad tai tikrai ne tas kelias.

Anonimas

Anonimas portretas
konservatoriai nuo pirmos valstieciu dienos seime trukde jiems dirbt.baisu buvo ziuret kiek juos puole televizija zurnalistai.nurimkit konservatoriai o gabrielius arogantiskas

Anonimas

Anonimas portretas
veryga daug kvailysciu pasako padaro bet nereikia jokios baudos.tegu sprendzia valstieciai gal patys susitvarkys su veryga,nereikia cukraus brangint kad zmones nevalgytu jo.cia ne alkoholis.daug ka jis daro paskui pagalvoja.man atrodo kepenis ten jam prota veikia su savo idejomis.be reikalo

ella

ella portretas
Gerai kad ministro dar zuvim nepavaisino,,,,

opozicija jau kelia šleikštulį

opozicija jau kelia šleikštulį portretas
Na, kiek dar gali ponaitis Gabrielius su savo chebryte drumsti vandenį??? Tiesiog opozicija su tokiais ,,lyderiais" jau tampa tikrais pagaliais valstiečių ratuose. Šie, kad ir klysdami, bet stengiasi ištaisyti jau pridirbtas kažkada ir tų pačių konservatorių klaidas. Bet ko tas p.Gabrielius vis nerimsta. Man atrodo, kad jam dar per anksti būti politikoje. Jam dar žaisti smėlio dėžėje ir peštis su berniukais.

interpeliacija

interpeliacija portretas
O kas diriguoja sitam ministreliui pamirsot? Policine valstybe su visokiais draudimu draudimais ir nurodymais, kaip zmonems gyventi. Be draudeju ne zingsnio. Kuo greiciau interpeliaacija.

Xxxx

Xxxx portretas
Paskaitykit klausimus? Receptai buvo paskutinis lasas. Kas jis toks? Prezidentas kad gali visus i kaire i desne metyti, vien jau jo komanda pasidomekit? Kas uz jo stovi? Politikos impotentams - dink is ekrano.

Feliksas.

Feliksas. portretas
Veryga ,padoriam zmogui neimanoma dirbti,toj vagiu ir kysyninku lietuvoj.Cia vieta tik tokiems,kaip VAGIS OLEKA,MASIULIS ir t.t

gyventojas

gyventojas portretas
man labai aisku kam buvo naudinga pas farmacininkus egzistavusi sita betvarke juk ir kvailam aisku kad visuomet priesinasi tie kuriem si betvarke ir sitas jovalas buvo labai naudingas nes mano nuomone tekejo didziulai pinigu upeliai farmacininku klanui. Dziugu kad pagaliau valstybe turi saziningai ir pricipingai dirbanti ministra kuris mano manymu isardys daugeli metu farmacijoje egzistavusia betvarke.As manau kad si apkalta tai tik VADINAMOS opozijos kliedesiai.Linkiu Ministrui didziules sekmes ir stiprybes.

tautietis

tautietis portretas
kam tas tuščias laiko gaišinimas nėra darbo vien intrigos

Fau

Fau portretas
v-2 tariama kaip fau-2. todėl veryga yra feryga

Iš psihuškės

Iš psihuškės portretas
varlyga varlyga, mes durniai tavęs laukiam nesulaukiam

Anonimas

Anonimas portretas
Velniam ta opozicija isvis reikalinga, jei tik trukdo seimo darba, gadina reformas ir kenkia rinkejams, kurie isrinko valdzia.

O

O portretas
Darosi aišku kas suinteresuotas didelėmis vaistų kainomis ir nevaržomu farmacininkų lupikavimu.

reforma

reforma portretas
daugeliui aisku kad nedaekvatus sedi ne savo kedej o nuo lovio pats tai niekada nenueis laikas ji pakeisti tikru profesionalu o ne psichiatru gidytoju

komedija

komedija portretas
Tai konservatoriai dar nepripažino Čečėnijos?:)))

Ligonė

Ligonė portretas
A, liberalai, konservatoriai, socdemai, kodėl neišnaikintas kyšininkavimas? Gal pirma panaikinkit kyšius, o po to didinkit atlyginimus, nes gali atsitikti taip, kad padidinus atlyginimus, kyšiai irgi padidės?

Galerijos

Daugiau straipsnių