P. Čimbaras apie naują frakciją: jungtis prie jos būtų savižudybė

Prie naujai kuriamos frakcijos jungtis ketinęs „socialdarbietis“ Petras Čimbaras negaili skepsio ketvirtadienį įregistruotai Vytauto Kamblevičiaus pirmininkaujamai frakcijai Seime. Jo teigimu, jungtis prie tokio darinio politikui būtų tikra savižudybė.

P. Čimbaras sako, kad kvietimą prisijungti prie naujo politinio darinio, pakrikštyto „Lietuvos gerovei“, jis buvo gavęs, tačiau, įsitikinęs parlamentaras, jungtis prie jo būtų lygu savižudybei. Jo teigimu, pagrindinė tokio skepsio priežastis – frakcijos pirmininku tapęs V. Kamblevičius.

„Tai ne to kalibro politikas, su kuriuo būtų galima sieti ateitį. Jūs paklauskite viešosios nuomonės (....) ateitį aš sieju su savo apygarda, nes esu renkamas vienmandatėje, ir bėgti į kitą frakciją, kur nėra jokių vertybių ir nėra jokios ateities, – tai lygu savižudybei“, - kalbėjo žurnalistams P. Čimbaras.

Jo teigimu, V. Kamblevičiaus skleistos kalbos, kad jis norėjo tapti frakcijos seniūnu, yra netiesa. P. Čimbaras tikino, kad jis, kol dar svarstė jungtis prie steigiamos frakcijos, pats siūlęs seniūnu paskirti ekspremjerą Algirdą Butkevičių, tačiau, jo teigimu, V. Kamblevičius įsisiūlė pats.

Vaikinas priėmė savarankiškai sprendimą tapti frakcijos seniūnu.

„Vaikinas priėmė savarankiškai sprendimą tapti frakcijos seniūnu“, – teigė jis.

Ketvirtadienį Seime iš sugriuvusios frakcijos „Tvarka ir teisingumas (Suvereni Lietuva)“, „socialdarbiečių“ frakcijos ir Mišrios Seimo narių grupės pasitraukę politikai įregistravo naują frakciją, kuriai suteikė pavadinimą „Lietuvos gerovei“.

Vienas iš naujos frakcijos iniciatorių Tvarkos ir teisingumo partijai priklausantis V. Kamblevičius užims ir frakcijos seniūno kėdę.

Naują frakciją sudaro 7 nariai: V. Kamblevičius, iš „socialdarbiečių“ pasitraukęs ekspremjeras Algirdas Butkevičius, „tvarkiečių“ frakcijai priklausę Juozas Imbrasas, Ona Valiukevičiūtė, Algimantas Dumbrava, Kęstutis Bartkevičius bei Mišriai Seimo narių grupei priklausęs Rimas Andrikis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kotas

kotas portretas
Tai kad šitiems atplaišoms pasirinkimai tik į savižudybę ar į atliekų konteinerius.

jie

jie portretas
visi jau politlavonai ir jau isanksto jeskosi darbo nes truksta valytoju o ir tu vietos bus uzimtos nes bus gerai apmokomos kaip ir sanitariu.....
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių