P. Gražulis pamiršo sumokėti už pilną baką kuro degalinėje

Grįžti į straipsnį

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ar jam tik nereikia į "darbą" pristatyti visokių sveikatą patvirtinančių pažymų!? Panašiai kaip pedagogams, tik dar įrašant vieną papildomą reikalavimą - psichiatro! Reiktų kaip ir pedagogams dar ir higienos įgūdžių bei pirmosios pagalbos žinių/įgūdžių atnaujinimo kas penkeri metai pažymų, kurios apmokamos iš pedagogų kišenės, pateikimą. Juk jie tokie visi kaip Gražulis įstatymų leidėjai, prikuria protu nesuvokiamų įstatymų gausybę! Kiek pristeigta tokių įstatymų vykdančių kontorėlių - ir vis ant to eilinio mokesčių mokėtojo galvos! Psichiatro pažymų jiems visiems - mūsų išrinktiems neįgaliesiens būti sąmoningais piliečiais!

Jeigu butu

Jeigu butu  portretas
Eilinis zmogelis nesumokejes,cia butu visa policija pakelta ant koju. O sis bernuzelis ,Jul jam teks alumentus moketi,tai pradejo taupyti nuo BENZINO. Tai pamirsta susimoketi,two pamirso,kad dukra padare,vienu zodziu jam reikia psichiatru pagalbos,nes nesupranta jau ka isdarineja,oh savo snukeli istaiso toki avineli...Vaikai kencia nuo tavo durnumo.

Tuoj Petrelis pamirs ir

Tuoj Petrelis pamirs ir portretas
Savo varda,tuoj pamirs ,kad buvo vedes,kad turi " bernautine " dukra,,,,ir tt.O is tiesu nieko jis Nepamirso,tiesiog ne tas galvoje,,,jam galvoj,kaip islaikyti sita Zmogaus Teisiu - KEDE ! Jam seniai ne vieta nei seimas,nei auksti postai.Pridares vaiku,o neaugina,pats slykstukas tik rekia ant kitu,o pats nemato ..cia 2 vienodi su Karbovskiu.Varyt juos sieno raveti ir buliu melsti..

>FIFO

>FIFO portretas
go chase yourself!

Nauji skesvėjai

Nauji skesvėjai portretas
Nieko naujo Seimo valdančiųjų kuopelėje - pradedant Ramūnų ten ir dauguma jų yra užmaršuoliai. Petro benzino bakas - tiesiog smulkmena. Ramūnas net pamiršta paaiškinti kaip priglaudė tik 36.000 ha žemės gabalą. Dabar užmaršumas - valdančiųjų privilegija nuo teisinės atsakomybės. Ir niekas neįgalus tos tiesos paneigti.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Sutinku su Alvydu.Vienas iš seimo kleptomanų.Nepavogęs nei žingsnio.

FIFOCapitals@gmail.com

FIFOCapitals@gmail.com  portretas
Do You Seek Funds To Pay Off Credits and Debts? { FIFOCapitals@gmail.com } Is Here To Put A Stop To Your Financial Problems. We Offer All Kinds Of Loan (Personal Loan, Commercial Loan, etc.) We Give Out Loan With An Interest Rate Of 1.00%. Interested Applicants Should Contact Us Via Email: FIFOCapitals@gmail.com Please Fill the Application Form Below: - Complete Name: - Loan Amount Needed: - Loan Duration: - Purpose Of Loan: - City / Country: - Telephone: - How Did You Hear About Us: If You Are Interested To Get A Loan Then Kindly Write Us With The Loan Requirement. Please, Contact Us via email: FIFOCapitals@gmail.com,,,

Guga

Guga portretas
Na va, viena kart istraukt uzmirso, kita karta susimoket :)

Alvydas

Alvydas portretas
Vagis.

emigrants

emigrants portretas
kažkadaise ir aš Lukoilo degalinėje buvau užmiršęs, tai policija skambino į mano įmonę ir liepė susimokėti, aišku iškart nuvažiavau, buvo ir gėda susimokėti, bet kai įsikalbėjome, tai pasirodo, kad tai yra labai dažnas reiškinys jiems, vos ne kiekvieną dieną, gal kažkas ir piktybiškai taip elgiasi, bet kaip pats atsimenu, tai buvau užsisukęs reikaluose, problemose, net nepajutau, kad taip įvyko

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Šaipotės,o esmės nepastebite.Tai tik Petro bandymas atstatyti teisingumą.Už kurą mokame mes visi.Jeigu visi seimūnai bent po vieną baką,tai per sekančius 30 metų ir visą Mažeikių kuro varyklą susigrąžintume.Tadas Blinda,tas seimo Petras.

Algis

Algis portretas
Hiperaktyvus žmogus.Protingas,bet pirma padaro,po to galvoja

Tiesiog mąstau....

Tiesiog mąstau.... portretas
Seniai žinoma tiesa, jog "vaikų mylėtojai" stengiasi įsidarbinti arčiau jų- darželiuose, kokyklose, užklasinėje veikloje. Kad ir kiemsargiu. Jokiu būdu neabsoliutinu visų. Jokiu būdu! Tačiau manau, kam tam ponui žmogaus teisių komitetas, jei jis apie žmogaus teises nieko neišmano. Jo iniciatyvos su įstatymų projektais ne kartą buvo nukreiptos prieš žmogaus teises. Vienas "šviežesnių"- buvo iniciatorius prieš abortus,- už moters apsisprendimo laisvės atėmimą, o vertė savo vaiko mamą darytis abortą.... Ar juo galima tikėti? Ar darbo komitete tikslas nebus parodyti koks jis didelis "žmogaus teisių mylėtojas"?

Su meile

Su meile portretas
Juk pamiršo ne šiaip, o "su meile...

Mikui

Mikui portretas
kol pas ji pareis alxeimeris pas tave seniai galvoj gegutės kukuos:D)

Aksioma

Aksioma portretas
Alis Petkus teisus.Viską pasakė.Respect

Mikas

Mikas portretas
Nesišaipykite žmogus amžiuje alzhaimeris jau ,verkia,bet vis dar valdžios nori.Tiksliau jam dėmesio trūksta.

to DEL SNORO....

to DEL SNORO.... portretas
O už ką Mongoliją?

DĖL SNORO AFEROS

DĖL SNORO AFEROS portretas
D.GRYBĘ- MAGNOLIJĄ Į KALĖJIMĄ!

Žiovaujantis kakis

Žiovaujantis kakis portretas
negi degalinei gaila bako.....per dieną užsikala šimtą tokių bakų....

Netikėjau

Netikėjau portretas
Pasirodo dar yra tokių kurie Lietuvos radijo klausosi

Nu taip.

Nu taip. portretas
pamiršo užmokėt degalinėje.Be to padarė mergai vaiką. Ir visą laiką nemyli gėjų. Gamino įtartinus koldūnus.Ir nenulaiko liežuvio prieš Kubilių ir liandzbergiu klaną. Kasdien neatgailauja už savo paklydimus seimo bobų kapelai vadovaujamai Bilotaitės ir Šakalienės ....... Ką dar padarė Gražulis(nedorėlis)?:D).Ai, tiesa..Jis gi per tuos tylinčius ir savo darančius, valstiečius pakliuvo į Žmogaus teisių gynimo komitetą! Ir net negalvoja atsistatydinti savo noru!__Ir dabar jis gali gerai pagadinti žydriems LT berniukams kraują o ES gali susidomėti ne tik gėjais ir kaliniais, bet ir juodam skurde esančiais Lietuvos seneliais bei vaikais(antimorališka mėtyti valstybinius pinigus visai nereikalingiems dalykams, kai tuo pat metu pažeidžiamas žmogaus orumas gyventi normaliai ir nebūt ubagu)

judex

judex portretas
petras nemoka

yo

yo portretas
dar didesni lopai , tie , kurie už jį balsuoja

Seimunas

Seimunas portretas
tai vaikeli pasimirses uztaiso,tai uz kura pamirses nesumoka- reikia psichiatro konsultacijos grazuoliui!

vyto

vyto portretas
Konsertoriai kalti

Keturi Šančiokai

Keturi   Šančiokai portretas
Tai mes čia kalti , esam smulkūs niekšeliai., kad jį moraliai užmušinėjam. Tai ir Petrelis kažkiek išsiblaškęs pasidaro. Mušuosi į krūtinkaulį , atsiprašau , mano kaltė mea culpa , mea maxima culpa

sa

sa portretas
padaro nesąmones ir žiūri, pagaus ar nepagaus, o paskui durniuko veidą nutaiso, akis išpučia toliau tas pats. Jam auklės jau reikia, nupušėliui

Nieko nuostabaus

Nieko nuostabaus portretas
Seimūnas - vagis

Petrai dar ir bailys...

Petrai dar ir bailys... portretas
Ir klaidas iš baimės darai ir ir iš vis esi šūdas.Žinai kur esu , jei reikės - priminsiu

Šaunuolis - ,,aš už Lietuvą", o dar už ką?

Šaunuolis - ,,aš už Lietuvą", o dar už ką? portretas
Gudrus tas petras - prie kompo savus komentus augina. Bet matosi akivaizdžiai.

TO ALGIRDAS

TO ALGIRDAS portretas
NUSPRENDEI SAVO PIDARASTIŠKAS VERTYBES ATSTOVĖTI.KAS JŪM TRUKDO,KRUŠKITĖS NAMUOSE,KAIP VISI NORMALŪS IR NE VILIOKITE Į SAVO ŠAIKĄ VAIKŲ.

Neitiketina

Neitiketina portretas
Marijos zemeje nekreipiamas demesys i sv. rasta. Jame parasyta- veiskites ir dauginkites. Sodoma ir Gomora pagal sv. rasta Dievas del pide-ru sudegino. Jeigu tapsime pide-rais , kaip tada isliks tauta? Kas nupirko sio ryto (ir ne tik) laida?. Katalikiska valstybe, o joje ginamas, netgi per Valstybini radija ir televizija iskrypimas?

Anonimas

Anonimas portretas
lansberginiu mafija isvoge milijardus.

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
ryte tas laidos vedėėjas buv o ŠALIŠKAS o tai nedovanotina LRT radijui)... LRT vadovybė turi padaryti išvadas... koktu buvo klausyti kai laidos dalyvis parlamentaras Gražulis buvo nuolat pertraukinėjamas vedančiojo ir kito laidos dalyvio... be to, laidos metu nuolat girdėjosi kelių dalyvių balsai, dėl to negalima buvo suprasti apie ką kalba eina... tokiems laidų vedėjams ne vieta LRT radijuje...

NA NA

NA NA  portretas
na eilinį kartą landsberginiai turi laiko tyčiotis iš žmonių ,_______ kiek milijonų yra išvogę iš Lietuvos landsberginių gaują ir dabar vis vagia ,anūkėlio šeimos biznis yra remiamas valstybės ir ttt,,,sėkmės ,kas pirmas prišiks didelę krūvą ,,,

Stiprus zmogus

Stiprus zmogus portretas
Puolimas sio zmogaus siuo metu neispasakytas....si rytmeti per radijo pokalbi ji bande sutarsyti net du oponentai. p. Grazulis nepasidave. O spaudimas buvo baisingas (del pi-derizmo).Ne kiekvisnas galetu atlikyti toki puolima.

Zelemunčikas

Zelemunčikas portretas
Ar pamiršote?Petras susimoka tik po 9 mėnesių.

liudas

liudas  portretas
-- - - liudas jei jis butu ka nors isdaves tai patikek seniai visi zinotu

Algirdas

Algirdas portretas
Petruk, kažkoks rusas Navalnui siūlo vyrišką dvikovą.O aš tau. Ar nepabijosi su manim - pažįstamu , pasiaiškinti vyriškai? Nusibodai visiems skudure. Laikas tave pamokyti.

H

H portretas
Suskis!

Spėjam

Spėjam portretas
Pažiūriu į snukį - išluptas pydaras. Bet turiu susilaikyti - vaiką kažkam padarė//////////////////

Algirdas

Algirdas portretas
Mes gerai pažįstami - ne duok Dieve....Eina jis nx toks tautietis ir pilietis...... Gal tik spaudos kertelėms užpildyti... Tautos nelaimė.....

Kitą

Kitą portretas
Jau būtų pasodinę už vagystę...arba nors baudą išrašę...dvigubi standartai...

>liudas

>liudas portretas
Sovietu laikais buvo politiniu kaliniu, kuriu sovietams nepavyko nei nupirkti nei palauzti, bet buvo ir tokiu, kurie slapta perejo i kgbistu puse. Is dabartines grazuolio veiklos as jokiu budu negaleciau jo priskirti pirmai kovotoju grupei. Toki antra politini skudura Lietuvoje sunku butu surasti.

Činčia

Činčia portretas
Jų jei kokia merga pakišti savo puty te po jūsų linksmakočiu ir gimtų vaikas, ne taip susisuktu galva. Aš tą patyriau

Vyrai,

Vyrai, portretas
... už Lietuvą !!!!! :)

Žvelk giliau

Žvelk giliau portretas
Būtina jam skelbti apkaltą. laikas šitam .... gydytis.

liudas

liudas  portretas
nu uzmirso nu puolat ji visi idomu butu i kaip tie jo oponentai elgtusi sovietmeciu turbut irgi ji puole stukalino atsikabinkit jus nuo zmogaus

Galerijos

Daugiau straipsnių