P. Gražulis užsimojo uždrausti konservatorių partiją

Grįžti į straipsnį

Arvydas

Arvydas  portretas
Aferistai gražuliai teršia Lietuvos įvaizdį, klaidina, naudojasi naivių rinkėjų emocijomis,ko labai siekia Kremliaus specialios tarnybos.

Ordinatė

Ordinatė portretas
Kieno, kaip ir dėl ko protelis pasimaišo - būna įvairiai. Petro Gražulio - ant konservatorių. Kas tik apie ką pradeda diskutuoti, trečias brolis Petriukas tuoj apsižergia konservatorius. Keista, kad visi suvokia jo pliauškalų kvailumą, bet iš karto į snukį neduoda. Sako, kad su durnu - du turgu arba duok durniui kelią. Bet ateina laikas, kai kelio duoti nebegalima net durniui, nes jo durniavimas darosi pavojingas. Antai šiandien Seime šitas glušas pareiškė, kad TS yra pripažinta teroristine organizacija. Kieno pripažinta, kokie dokumentai tai galėtų patvirtinti? Niekieno, išskyrus patį Gražulį. O posėdžiui pirmininkavęs Kirkilas net nesiteikė pliurpalių sudrausti.

ANEKDOTAS

ANEKDOTAS portretas
Užgrobia Lietuvoje valdžią nacionalsocialistai vadovaujami M.M.Urzos ir surengia seimo teismą. Išrikiuoja visus seimo narius ir klausia kiekvieno: - Konservatorius? - Taip. - Sušaudyt. - Konservatorius? - Taip. - Sušaudyt. - Konservatorius? - Ne. - Priimt į konservatorius ir sušaudyt.

Kovas

Kovas portretas
ponas P Gražulis vienintelis kuris teisingai nustatė,kad seimo konservatoriai tikrai panašus į teroristus,o kaip kitaip apie juos pasakysi.Praskolino Lietuvą,nusipirko laivą už kuri moka siaubingas sumas kiekvieną dieną,kelia riaušes,ką čia viską išvardysi.

Privalo atsakyti

Privalo atsakyti  portretas
Teko paklausyti zurnalisto Mites interviu si ryta per radija su A.Tuckum. Pasibaisejimas konservatoriu veikla nuo pat pirmos dienos.....ir reziume- dabar turim, ka turim. Si partija turi buti nusluota nuo politines arenos, nesulaukus rinkimu. Saunuolis sis zmogus, mato kas darosi ir kaip elgiasi si kuopele, isisamzinusi save pirmose saraso gretose ir nereitinguojant ...sedi seime 28 metus. Turetu pries nustekentus Lietuvos zmones atsakyti.

Beretiniams

Beretiniams portretas
Visi juokėtės iš Gražulio,vadinot kaip ir dabar durneliu,nevispročiu ir panašiai kai liberastų galvai Masiuliui padovanojo kelnias su užtrauktuku ant užpakalio. O kaip vėliau paaiškėjo tik tokių kelnių jis ir nusipelnė. Įsitikinęs kad ir dabar Gražulis teisus.

tai va

tai va portretas
lietuviskas zirinovskis,ka gali pridurti?juokas pro asaras.turetu,mums buti geda kokius isrenkam i Seima....

Labai protingas pasiūlymas

Labai protingas pasiūlymas portretas
Tie, kas perėjo į LKP, sąmoningai kūrė naują kitokią partiją, pasitvirtino demokratinius principus, prisiekė nekenkti Lietuvai. O landsberginiai partiją paveldėjo iš Burokevičiaus su visais teroristinės kgbistinės ordos įpročiais (sprogdinimai, žudymai) ir rusiškos kultūros nešėjais ( Ramanauskas, Juknevičienė, Oželytė, Kubilius ir kt.), prievartos ir kitaip galvojančiųjų ujimo jie neatsisakė ir visada naudojo saviems reikaliukams prasukinėti. Neatrodo, kad jie liautųsi sabotuoti valstybės gyvenimą savanoriškai, be teisinės prievartos.

pagaliau

pagaliau portretas
šaunuolis Gražulis pasakė tai kas akivaizdu

Bjaurulis

Bjaurulis portretas
Vargšas Gražulis... Juk žmogų reikia rimtai gydyti, o jie laiko jį uždarytą Seime. Negi jums negėda, Lietuvos psichoneurologai?

Senioks

Senioks portretas
Siūlau uždraust šitą ped.... Gražulį

Anonimas

Anonimas portretas
klounus reik varyti lauk........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Silva

Silva portretas
Iš ko pažinsi kvailį, jeigu pats nepasirodys, o dar kiek kvailių jam pritarenčių: tai tokį ir SEIMĄ išrenkam...

Adolfas

Adolfas portretas
Gal pagaliau atsipis nuop varšų gėjų, tikrą priešą radęs, prieš tikrą blogį kovon pakilęs

alvydas

alvydas portretas
p grazulis vienas protingiausiu seimo nariu jo iniciatyva del konservatoriu yra sveikintina jeigu grazuli palaikytu seimo dauguma tai lietuva netrukus suklestetu

wisus ozius

wisus ozius portretas
i twarta

julius

julius portretas
Petrukas ir toliau vaidina puskvailį. Vargšas įrankis.

Rara avis

Rara avis portretas
Panaršius po atskirus portalus man pasirodė, kad tikrai lietuviško miesto laikršatis "Kauno diena" labiausiai apsėstas rusiškų trolių komentarų. Negi šaunusis Kauno meras nemato šitos betvarkės?

Kazys suvalkietis

Kazys suvalkietis portretas
Aš jau pradėjau abejoti šito mūsų Petro Gražiojo psichikos problemomis. Beje aną dieną pasigirdo R.Karbauskio pasiūlymas, kad visus 29 konservatorių partijos narius reikia pašalinti iš Seimo. Paskui teisininkai jam paaiškino, kad taip galima daryti šalinant personaliai po vieną. o tas trunka bent pusmetį. O šitas Gražulio pasiūlymas - dar kvailesnis.

Monika

Monika portretas
Gražulis teisus, nusikaltėlių partija turi būti naikinama, o nusikaltėliai teisiami.

GAILA, KAD TOKIŲ KAIP GRAŽULIS - MAŽUMA

GAILA, KAD TOKIŲ KAIP GRAŽULIS - MAŽUMA portretas
Net neabejoju, jei tokių, kaip Gražulis būtų seime dauguma - seniai Lietuvoje būtų tvarka. Šiandien, kažkodėl, mitinguose duodami mikrofonai dažniau tokiems CHAMAMS, kaip Ramanauskas arba Lietuvos išdavikams - konservatoriams. Akivaizdus pavyzdys buvo tas konservatorių mitingas, kai plojo CHAMAMS ir IŠDAVIKAMS...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Ir tai juk nera niekam paslaptis,VSD jau seniai turejo tuo uzsiimti,taciau rei manyti ir nie nupirkti KGB nes nieko nedirba, bijo kad. Vadovas nebutu ismestas pro langa... Landsbergio isakymu su KGB palaikymu...

Lietuvis

Lietuvis portretas
100% pritariu grazuliui, nes jis teisus, ir tai matyti kaip komentaruose sujudo KGBistus palaikantieji... nes juk nepaslaptis,kad konservus valdo nusipelnes KGB agentas Vytautas landsbergis(juk jo kaip agento dokumantu Maskva neisduoda,gina savaji ,nes dar nepraejo senaties terminas)

KAUNAS

KAUNAS portretas
Šaunuolis tas Gražulis-ačiū

...

... portretas
Smetona buvo priverstas komunistus šaudyt pradėt, dabar mums teks panašiai su 'konservais' pasielgt. Nes su jais gražiuoju - NEĮMANOMA.

Grazulis teisus ...

Grazulis  teisus  ... portretas
didziausia panika kelia ,smeizia ir purvais drabsto jy --konservatlyberastiniai degradai , kgbesinikai stukaciai , iskrypeliai , ir visos lietuvos atmatos kurios buvo susirinke susaukti Tapino ... tu lietuvos parazitu likus tik saujele 3-5 tukstanciai ... kurie trugdo Seimo ir vyriausybes darba , vygdo tautos genocida, plesia ,preaskolineja lietuva ir tauta....salin konservatlyberastine gauja.... prie sienos statyt kales lietuvos isdavikus...

Zigmas

Zigmas portretas
Tirai geras pasiulymas.

pasakykit man

pasakykit man portretas
Pasakykite man, ar čia tikrai kalbama ne apie tą gražuoliuką, kuris gėjų parado metu ant žemės parsivertęs policininką niurkė ir, matyt, sekso norėjo, ar jis tikrai ne tas, kuris Seime visiems demonstravo keisto pasiuvimo savo kelnes, ar tikrai ne tas, kurio išnuomotas džipukas vienas važinėjo, bene 13 kartų greitį viršijo ir nenubaustas liko, ar ne tas, kurio santykiai su koldūnais lig šiol neaiškūs, ar ne tas, kuris iš kremliškos firmelės automobilį mįslingomis sąlygomis įsigijo ir, nabejoju, tikrai ne tas, kuris tikrai, tikrai, tikrai nėra latentinis, na žinot, tas su kelnių užtrauktuku per užpakalį...

negaliu patikėti , taip vyko mitingas ? :)

negaliu patikėti , taip vyko mitingas ? :)  portretas
PressJazz pokalbiai: Pranas Valickas apie konservatorių mitingą • 2018 03 17

Dėdė Ignas

Dėdė Ignas portretas
Gražuliuk, kada užsisiūsi klyną antroje kelnių pusėje?

KEMBRIKAS

KEMBRIKAS portretas
Idomu ,kiek ten tokiu durneliu dar yra ,nukvakes KOLDUNAS.

si gauja

si gauja  portretas
zeme padare kilnojama

jonas

jonas portretas
ar seime dar daug tokių silpnapročių kaip petrukas?ir kodel mes jam mokam algą?išvyt tokį iš seimo maža,didysis politikas gėjų klausimu,nes daugiau nieko nesugeba,mastysena kaip debilo

Hmm..

Hmm.. portretas
Silpnai čia beretės kapojasi.Nors..Ką jos kada gero ir stipraus diskusijose pareiškė?Tik ir gali pasakyti niekus kaip dabar,,..jis rėksnys, perbėgėlis..ir pažiūrėkit koks jo snukis..":D).Krc. nepalaikykit jo nes jis negražus:DDDDDDDDDDDDDD))

Bent vienas

Bent vienas  portretas
žmogus ,,nevizgina uodegos"prieš Šlykštonus nugyvenusius Lietuvą, išvariusius 1 milijoną šalies piliečių į emigraciją ir parsidavusius užsienio lobistams(rusams taip pat)

Gražulis pasirodo teisus ? :)

Gražulis pasirodo teisus ?  :)  portretas
O protesto metu kalbėjusiam Algiui Ramanauskui ir jaunimui pasiūlius (cituoju) pakavoti babą, apšerti ją ksanaksu, kad nebalsuotų !!!!!! nėra bandymas jaunimą agituoti imtis neteisėtų veiksmų prieš savo artimus senus žmones, kad šie negalėtų atlikti pilietinės pareigos ? Ką auginate konservatoriai , ko mokote jaunimą ir jums negėda , kad toks Ramanauskas yra jūsų gretose ? Man tai panašu į veikimą prieš valstybę , prieš jos žmones. Gražulis pasirodo teisus :)

Kaunietė

Kaunietė portretas
Nabagėli ANONIME, papasakok bent vieną kartą kaip tu palaikysi Petrą Gražulį, tu tik gali užsiimti demagogija rašinėti nesąmones ir didžiuotis, kad esi svarbus, o tiesą sakant esi menkysta

Mėgėjas

Mėgėjas portretas
Lietuvos ”Žirinovskis”

Priminimas

Priminimas portretas
Taigi,po eilės teroristinių aktų Lietuvoje (Gražuolės tilto susprogdinimas,Lietuvos saugumo darbuotojo susprogdinimas,ginkluotų maištininkų išėjimas į mišką,atsisakant paklusti valdžiai ,planavimas nužudyti Lietuvos Prezidentą ir kiti juodi darbeliai,buvo ištirti ir,kad ir nenorom,buvo įvardinti vykdytojai ir užsakovai.Konservatorių ginklanešys Petrusevičius,pagal žargoną vardas "rankelė"buvo net nuteistas,nes iš jo namų policija išvežė net sunkvežimį ginklų.Už tai jis buvo konservatorių paimtas į Seimą.Už tuos darbelius ,buvo iškelta byla ir manau,kad ten,tie veiksmai įvardyti,kaip teroristiniai.Taigi ,išeitų,kad Gražulis teisus.Neturėtų būti partijos,kuri vykdo tokius veiksmus.

Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas

 Amerikos prezidentas Donaldas Trumpas portretas
Seimo narys Petras Gražulis ėmėsi žygių uždrausti konservatorių partiją matydamas visų Lietuvos partijų bejėgiškumą padaryti Lietuva Didinga 2020 m

Jons

Jons portretas
senai jau laikas sita partija uzdrausti, saunuolis Grazulis

juokdarys

juokdarys portretas
juokiasi tavo gimines-toki juokdari turinti

Ei! Gražuli!

Ei! Gražuli! portretas
Tave reikia kuo greičiau išmest iš seimo, kaip musę iš barščių, nes tu nieko gero nedarai ten budamas, net pensijų nepadidini.

bobutė krankliui

bobutė krankliui portretas
jis toks disidentas, kaip aš balerina (dirbu balete valytoja). Ir ta jo meilė gėjams labai keista, joks paradas be gražulio neapsieina.

Kranklys ir vanagas

Kranklys ir vanagas portretas
Štai taip - tarybinių laiku disidentui įgriso tu kgbistu-komunistu intrigos, žmonių kiršinimas ir tiesiog patologinis valdžios troškimas. Juk jie jokie ne "konservatoriai". Tao tie patys liberalai, buvę komunistai. Nuolatinė demagogija ir gasdinimas Rusijos grėsme jau vemti verčia. Juk Rusija niekur nedings. Su kaimynais reikia taikiai sugyventi, o ne koliotis nuo ryto iki vakaro. Darbingų žmonių Lietuvoje trečdaliu sumažėjo, o jie vis ant Rusijos loja.

Gero linkintis

Gero linkintis portretas
Kažkas galimai pririjo per daug vienos įmonės koldūnų

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
o per lrt vis kiša kas minutę tuos gaidžio paskelbtus reitingus... ir tegul po to sako, kad lrt ne tendencigas...

Antanas

Antanas portretas
Man iš tikrųjų baisoka, kad šitas pusdurnis susilaukia šitiek pritariančiųjų. Jie, matyt, ir prezidentu Gražulį norėtų rinkt. ''Vargas dėl proto''

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai Grazuli juos reik likviduoti nes tai genocidininkai lietuviu tautos

ZUIKIS

ZUIKIS portretas
Taigi gražulis gružulis su dar keliais gružuliukais kai sovietmečiu atseit buvo uždarytas i daboklę kaip pats teigia tai iš dabartinių jo kalbų ir veiksmų ima ryškėti koks jis buvo kalinys .Sovietmečiu gerai paruoštas šnipas ,kad galėtų susekti tuo metu leidžiamą Lietuvos Katalikų Kronikos leidėjus,bet matosi jau paseno šnipo inkstinktas ir ima išsiduoti kuo vetas toks seimo narys o labiausiai tie rinkėjai kurie tokį seimo narį renka .Vadinasi žemaičiai pasidarė Lietuvos garbės išdavikai .Ką pasakytų Rainių kankiniai tiems balsuotojams kurie išdavė Lietuvos žemaičio garbę o pasirinko atsibasčiusį dzūką kuris daro gėdą ne tik seimui bet ir visai ŽEMAIČIŲ ŽEMEI GĖDA ŽEMAIČIAI ATSIBUSKITE

Rinkti jaunima

Rinkti jaunima  portretas
Zmones patys kalti kad tokia padetys Lietuvoj.Pastoviai rinko arba konservatorius arba komunistus - socdemus. Semunai elgesi su sales turtu kaip su savo nuosavybe - bankai ,telekomas gamyklos, laivynas, vezbuciai. Kure UAB, supirkynejo akcijas, skurdino tauta. Nevienas is seimunu ne nubaustas. Gyvena kaip karaliai - su visom privilegijom, gerais atlyginimais -nagli izulus ant tautos spjauna.Tikri SSSR palikoniai. Grazulis vienas is ju. Dauguma komentuojanciu - rusakalbiai, laukanciu Putina.

ne balvonams

ne balvonams portretas
Tegul Grazulis persisviecia galva gal ten kasko trugsta , ir pats save uzdraudzia nes per dideli mesla ant visu pila ir ziauriai dvokia is jo nesvariu zodeliu...

Tomas

Tomas portretas
Prieš dvi dienas laidoje "dėmesio centre" Juknevičienė taip nusišnekėjo,kad pagalvojau jog ji tikrai serga sunkia šizofrenijos forma ir jai reiktų pasitikrinti sveikatą...

Rikas

Rikas portretas
P.Gražulis suviduriavo. Linkime pasveikti.

dėl protesto ir konservatoriaus greito

dėl protesto ir konservatoriaus greito  portretas
jeigu jums patinka patyčos tai tada greitas ramanauskas pats tas jums. Man patyčos nepatinka. Nepatinka ir greitas ramanauskas. Ar atsimenate kaip šis asaba išityčiojo iš Dariaus ir Girėno žygdarbio? Priminsiu. Greitai pareiškė... Darius ir Girėnas nukrito skrisdami į Lietuvą, nes apsimyžo... Va toks šaunus jūsų dievukas tas greitai. Žiūrėkit ir jus apmyš. Algiui Ramanauskui pasiūlius (cituoju) pakavoti babą, apšerti ją ksanaksu, kad nebalsuotų –visi plojo. LRT juos rodo , o mes apmokame . Štai ką išauginome bekikendami iš atseit jumoro . Šituos chunveibinus Tapinas vadina pilietiška visuomene? Feisbukinė gauja, pasiruošusi eiti paskui vedlį, kuris šiuo atveju liko už kadro?

whufaikeenees

whufaikeenees portretas
tai reikejo padaryti pries 20 metu,na gaal geriau veliau negu niekad,bet dabar korupuotoj valstybej ie pakeis pavadinima ir toliau sekmingai veiks,reiktu juos pasodinti nebent,bet tai neimanoma,nes sali valdo amerikosai ju draugai....

xl

xl portretas
nesuprantu kaip toookį galima išrinkti į Seimą.labai panašu, kad pilnatys jį stipriai veikia...

jie to NUSIPELNĖ

jie to NUSIPELNĖ portretas
konservatorių CHUNTĄ būtina UŽDRAUSTI vien už tai ,kad organizavo BRAŽUOLĖS gelež, tilto SUSPROGDINIMĄ ir dalyvavo saugumo darbuotojo ABROMAVIČIAUS nužudymą

Anonimas

Anonimas portretas
Grazulis - davaj! I prieki!!!! Palaikimas!!

Anonimas

Anonimas portretas
Grazulis - malacius!!! Pritariu!

Anonimas

Anonimas portretas
Davaj Grazulis!!! Malacius!!!!!!!!!!

Anonimas

Anonimas portretas
Grazulis - saunuolis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Senai reikejo!!!!!!!!!!!!!

o beretnykai

o beretnykai portretas
palaiko savo kabanti galiuka ir aisku liansbirbi....

hmmm

hmmm portretas
Gražulį labai palaiko vatnykai ir kiti kremlinai. O tai jau diagnozė.

Aš asmeniškai įtariu

Aš asmeniškai įtariu portretas
kad pupulis yra kremliaus trolis, prisidengęs disidento vardu. Jis yra nuolatinis paxių, karabasų ir co padchalujus. Kas gali paneigti, kad jis turi silpnybę gėjams, nuolat trokšta dalyvauti jų paraduose ir būti ten išskirtine žvaidžde.

o kaip beretiniai konservatdegradeliai susinervino

o  kaip  beretiniai konservatdegradeliai  susinervino portretas
saunuolis Grazulis.... sias gnydas senai reikejo lietuvoje isnaikint, gal butume issaugoje lietuva ir tauta

glusui

glusui portretas
uz laisve reikia moket svarbu nuo rusu kuo tolyn.gali savo putinui buciuot

tam -- Gluse--ciaupk snuky

tam -- Gluse--ciaupk  snuky portretas
konservatlybersosine utele .... sunaikino uredijas , miskininkyste , Pasta y snoro,,, kioskelius sukiso . viska isvoge ..... ir lengvatu pareikalavo --nebutu konservai naikoine ,plese ,voge ,reketave siandien PVM uz sildyma butu 2%

Gluše tu gluše Gražuli!

Gluše tu gluše Gražuli! portretas
Jeigu ne konservatoriai seime, tai už šildymą visi Lietuvos vargšai ubagai žmogeliai būtume mokėje 21 % PVM lengvatą, bet konservatoriai mainais į urėdyjų reformą išsireikalavo 9% PVM lengvatą šildymui. Taip kad konservatoriams reikia bučiuot ne tik rankas, bet ir kojas. O tu durniau Gražuli, geriau patylėtum, nelojes.

taigi

taigi portretas
Kodėl vairuotojams, prieš gaunant pažymėjimą vairavimui, reikia medicinos pažymos, o valdyti valstybę, ne - juk tai daug atsakingesnės pareigos. Gražuliui pačiam pirmam, reikėtų išsiimti pažymą iš psichoneurologinio kabineto.

Akvilė

Akvilė portretas
Kaip tą Gražulį seime laiko? Kažkoks nebrendyla.

Pritariu

Pritariu portretas
ismezimui.

seniai isvykes

seniai isvykes portretas
Jus nusipelnete,kad jus valdytu moralinis urodas.

seniai isvykes

seniai isvykes portretas
Linkiu,kad sekantis jusu prezidentas butu Grazulis ir ne dvi kadencijas,bet iki gyvos galvos.O valdancios partijos butu- DARBO PARTIJA ir TVARKA IR TEISINGUMAS.jus to verti.

gražulis

gražulis  portretas
yra Gargždų gėda...

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Pritariu 100%. Pažeidžianti Lietuvos konstituciją organizacija turi būti uždaryta bei uždrausta.

PUPUSODZIS

PUPUSODZIS portretas
Aš tau Petruli , žinok pasakysiu , kad tau ptotelis jau suvis pasmaišė . Ar tau tie gėjai sumilino protų ?Bet man įtartina , kodėl tavį žmona paliko ? Ar tu pats nesi tos orientacijos ?Jau ir atlaidi tavyj nesmato .Aš tau , kap dzūkas dzūkui pasakysiu , baik dūrycis , nes papulsi į psichinį .

Tam-už švarų seimą

Tam-už švarų seimą portretas
Nu viežbutis būtų ar nebūtų atnešęs naudos neaišku,bet pats faktas negražus. Gal pakalbėkime apie tokius strategiškai svarbius objektus kaip,, Mažeikių naftą", Ignalinos AE, ,,Telekomą, Lietuvos žemės ūkį, Šiaulių,,Nukloną"ir t.t.visų ir neišvardysi. Visi jie išgaravo prie konservatorių, už naftą dar ir primokėjom, Ignalinos AE jau atitiko visus pasaulinius saugumo standartus-sustabdėm ir uždarinėjam, žemės ūkiu nors tai buvo kolūkiai gyrėmės kad galim visą Rusiją išmaitinti-sugriovėm. Vien už paminėtus jau būtų galima konservatorių grietinėlę su Landsbergiu priešakyje statyti prie sienos kad kitiems ateityje nekiltų panašių biznio planų.

mo

mo portretas
Taikliai Grazulis pasake. Pritariu jo nuomonei.

nu daa

nu daa portretas
isvaikyt uzdraust koncervu partija,o ju vietoj ysteigt bolseviku kolchozniku partija! sojuz nerusimih respublik svobodnyh ot svobodi,partija kolchoznikov idet v periot...v kolchoznizm!

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Gražulis Nepakaltinamas. Belieka pareikšti užuojautą rinkėjams jį išsirinkusiems.

skilandis

skilandis portretas
siulau uzdrausti visas partijas, jeigu joms rupetu Lietuvos žmnės, visi jau seniai kaip rojuje gyventume, juk jos taip stengiasi... Įdomu, kad joms trukdo tai pasiekti? Gal patys sau trukdo, nes nenaudinga?

pirmiausiai

pirmiausiai portretas
vyti visus socmafijos kom palikuonis kaip bastys ir kt nes is ju balsavimo rysio matome kam jie dirba o vsd nieko nedaro nes ir ji nezinia kam dirba..o /dedules/ lygio partija niekuo nesiskiria tik palaiko turtinguosius tokius kaip nauseda nes ir jie ne su tauta......

Anonimas

Anonimas portretas
na kai pasikeis prezidentas tai konservatoriu niekas neisgelbes

tiesa

tiesa portretas
tokia kad jie visi po 1 /kalpoku/ u. spec t. ir nera pastovus nes kur /vejas puciu/ ten ir jie ir 1 ant kitu varo del ivaizdzio kad issilaikyt prabangiam poste o /patriotiniai isitikinimai/ tai snipstas taip kad varyt visus /diplomuotus/runkelius/ i neuztarnauta poilsi o saliai valdyti rinkti referendumu priziurint nacionaliniam saugumui kuri atstovautu saziningi ir protingi zmones ir paskelbti monarchija iki gyvos galvos zmogu tikinti ir sazininga visiems su salyga kad ir jis turetu kontrole jei nesilaikytu priesaikos duotos tautai opirmiausiai paleisti visus teismus kurie korumpuoti ir ko gero dirba nkvd palikuoniu nurodymams o ne zmonems...........

Drasuolis

Drasuolis portretas
Pagarba, drasuolis......nepamirsome, kaip tempe policija , o jis sauke- nieko nebijodamas- uz Lietuva vyrai....

Anonimas

Anonimas portretas
Seniau Seimo komisija yra pripažinusi konservatorių partiją pusiau teroristine organizacija,tad išries reiktų ją uždrausti ir įvwetinti jų veiklą baudžiamuoju kodeksu

Anonimas

Anonimas portretas
Uzdrausti ir susaudyti Lukiskiu aiksteje.

as

as portretas
seniai reikejo pritariu

Utenis

Utenis portretas
Gražiulis - Lietuvos Žirinovskis, Lietuvos šunvotė. Jis kitus kaltina Lietuvos išdavyste, nors pats yra rėksnys, perbėgėlis, prikliuvęs dėl koldūnų, nekartą dėl greičio viršinjimo (nors teisinasi, meluoja). Jį žmonės jau perprato ir vienmandatinėse neberenka, tenka eitį į seimą pagal sąrašą. Stengiasi rėkauja puodas, kad katilas juodas.

Hbbbn

Hbbbn portretas
Baltas bilietas jam būtų per gerai

atiduoti stambiausia

atiduoti stambiausia  portretas
naftos perdirbimo imone nemokamai gali tik visiski beprociai .

UZDRAUST

UZDRAUST portretas
prisiminkit ju naktine reforma,kiek zmoniu nuskriaude savo kvailais istatymais.

Faktui-antikonservui.

Faktui-antikonservui.  portretas
berniuk, netriesk į kelnytes. Na, nei tas Gražiulis, kirpinėdamas džinsų užpakaliuose spragas, nei tie „faktai" bejėgiai; tik pliurpia. Marš persimauti pampersus!

pjanas

pjanas portretas
tikra tiesa

Andrius

Andrius portretas
Na Klaipėda jau pasižymėjus kaip daugiausia turintis vatnikų miestas.Żiū pervadis i Vataipėda

Anonimas

Anonimas portretas
Na ir snukis to nevykėlio.

Juk nukritęs nuo protelio

Juk nukritęs nuo protelio portretas
Kad Gražuliui,kaip kvaileliui,kvaileliai juokais ir pritaria,nenuostabu.Juk tą kvailį ne darbui į Seimą rinko,o kaip juokdarį.Ir pati jo fizionomija rodo,kad ne visai psichiškai jis sveikas.O kad komentarų kvailų daug,irgi stebėtis nereikia,juk ,,rašytojų''kultūra,žodynas rodo,kad ne vieno jų protelis ne ką toliau lenkia Gražulį.

tomas

tomas portretas
Užsimojo į kelnes prikakoti - nereikės net nusimauti - skylė iš aksto paruošta.t

Kęstas

Kęstas portretas
Konservatorių ir lietuvių keliai išsiskyrė: konservatoriams pakeliui tik su moldavais ir musulmonais. Kuo geri Lietuvos verslui moldavai ir musulmonai? "FNTT Klaipėdos apygardos valdybos tyrėjai atskleidė, kad statybininkams iš Lietuvos buvo mokamas 900 eurų siekiantis darbo užmokestis. Tačiau darbuotojų, atvykusių iš Moldovos, atlyginimas buvo beveik kelis kartus mažesnis: siekė apie 300–400 eurų per mėnesį." Tokie godūs Lietuvos verslininkai turi politinį palaikymą. Svarbiausi rėmėjai yra konservatoriai. Šūkis "Lietuva lietuviams" konservatorių vadovams Landsbergiams ir Andrikienei atrodo išeinantis už padorumo ribų. Konservatorių Landsbergių ir Andrikienės nuomone šūkis turi būti "Lietuva moldavams ir musulmonams, o lietuviai - Airijai". Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Faktas

Faktas portretas
Konservatorių partija, tai komuniagų KGB-istinė kriminalinė mafijinė partija. Palaikau Gražulį.

antikonservas

antikonservas portretas
Palaikau Grazuli!!!

mes kaltinam@ tapinas

mes kaltinam@ tapinas portretas
mes kaltinam:Apkalta seimo kgbistams.

Nesinori

Nesinori  portretas
izeidineti,taciau paziurekit i Grazulio nemalonia fizionomija. Be to uzklausimas "Gerbiu Grazuly"? Ka Grazulyje gerbiat? Juk paraset,jog "Gerbiat Grazuly(je)" ,ar norejot parasyti,jog gerbiat Grazuli ? Jei gerbiat Grazuli,tai Jusu teise: ka norit,ta ir gerbiat. Bet...toki nieksa ?! Tai parazituojantis asmuo,skandalistas,kuri pati reikia VYT is SEIMO. Na,o jeigu gerbiat GrazulY(je)...Idomu koki gerbiat viduje jo organa ???

vladimir

vladimir portretas
LABAI TEISINGAS SPRENDIMAS-PRITARIAME .

cha

cha portretas
Politinis pederastas supyko kodel neleido palikti seime dar vienos KGB siuksles.

Petras jega

Petras jega portretas
senai reikia uzdrausti konservatoriu partija .kaip antivalstybine .

sew

sew portretas
Pati grazuli reiketu deportuoti i antarktika pas pingvinus.

Uz svaru Seima

Uz svaru Seima portretas
Uzdrausti ir Brazausko partija su tarybinem privilegijom.Ar pamirsot, a ne Brazauskas prihvatizavo Lietuvos turta-vezbuti, ir kas ji valdo.Ar cia nenusikaltimas pries Lietuva. Milioninis turtas- uz kapeikas.Prie zlugimo prisidejo ir buves prezidentas.Kiek tas vezbutis butu atneses naudos liet uvos zmonems. Grazuli senai reikejo varyti is seima. Jam rupi tik jo bizniukas. Rinkti tik saziningus, dorus zmones.

Bronx

Bronx portretas
Senai laikas!

Alis Petkus...

Alis Petkus... portretas
konservatoriai turi pastovų elektoratą, (neskaitant natūralaus elektorato prieauglio... :)... ), kuris tolydžio mažėja (išeina anapilin ar emigruoja)... įdomu ar jie yra agresyvūs ir progom dar nešioja beretes?...

Mitingas

Mitingas portretas
Gerai Algis jį pavadino politiniu agrastu.

FANTASTIKA

FANTASTIKA portretas
Balandžio pradžioje bus mėnulio pilnatis, tikėtina, bus naujų Gražulio kliedesių.

adekvatus

adekvatus portretas
Algio Greitai pasisakymas per šį mitingą,labai taikliai apibūdina šio seimūno esybę.Nei pridėti nei atimti,labai taikliai.

gin

gin portretas
senas geras neaiskios pakraipos (be zmonos) kgb darbuotojas kalba apie kazka

Lietuvis

Lietuvis portretas
Pjaunasi seimo žiurkės :D juos rinko labai maža dalis tautiečių ir visi jie yra tiems tautiečiams prisimelavę nes jei savo pažadų nevykdai tai esi melagis ir tos partijos yra viena gauja kaip kitaip jie pinigus pasidalintų.

senai laikas

senai laikas portretas
uzdraust sita lovio partija kaip labiausiai pakenkusia lietuvai

būna gi taip

būna gi taip portretas
vienas brolis buvo kunigas, o šitas - matyt trečias brolis....

Ramūnas

Ramūnas portretas
Manau kad Gražulio jau niekas nebepagydys

Gerbiu Grazuly ...

Gerbiu  Grazuly ... portretas
senai laikas sia konservatlybersatine kgb-istiniu vagiu afreristu irstva sunaikint --o gaujos narius pagal sarasa teist , su ju prisivogto ar aferom gauto turto konfiskacija ..........bet manau vargu ar tai ymanoma sios gaujos nariai sedi KT,VSD, STT, FNTT, PREZIDENTUROJ SEIME ,VISUOSE TEOISMUOSE TEISEJU KRESLUOSE , KAIP IR PROKURATUROJ BEI ADVOKATUROJ .....

NA NA

NA NA  portretas
pritariu Gražuli , jūsų iniciatyvai ,tai tikrai yra teroristinė kgbistinė gauja :_______ji buvo suburta 1993 ,gegužės mėnesį ,po dėdulės landsbegio kgbisto , organizuoto pučo, prieš Brazauską ,nes jį žmonės išrinko į prezidentus ,tai buvo jų nepirmas bandymas nuversti Lietuvos žmonių išrinktą prezidentą ,buvo nuversta Prunskienė ,kuri faktiškai atliko vadovo darbą 1990 m,kai Rusija paskelbė Lietuvai ekonominę blokadą ,toliau landsberginiai eliminavo Paksą ,vien už tai kad jis nepasirašė atiduoti Mažeikių naftą ,toliau staigi Lubio mirtis ,bankininkų :Konapliovo, Kiesų ir kitų ,sproginėjo paminklai ,sukeltas savanorių maištas ir ttt,,,,sėkmės Gražuliui ,,,

gal zinote?

gal zinote? portretas
o kas yra politinis pederastas gal kas nors paaiskins,nieko nesuprantu,dar tokiu Europos Sajungos zmones nemate ir negirdejo,gal kas zinote

Nunu

Nunu portretas
Politinis pederastas hahaha.

UNCLE JOE

UNCLE JOE portretas
geriausiai uzdrausti visas partijas ,iskyrus viena ,komunistu partija ,ir ji kaip vienitele partija uztikrins ,kad daugiau jokiu perversmu nebus ,nes tautu kalejime atkurti Gulagus labai lengva.Ir tada neliks nei mesytes nei desrytes tik raudonos veliavytes.

gretute

gretute portretas
draugas Grazuli,jaus seniai kyla irarimu kad gal slapta jaunysteje pasizadejote dirbti KGb o antra ar jau esate pidarastas seniai zinoma , kad tie kurie taip arsiai puola ant kitu ,nori uzmaskuoti savo nesvarius darbelius

...

... portretas
Kas tiesa, tas ne melas: "P. Gražulis kreipiasi į Vyriausybę ir Teisingumo ministeriją, kad šios pagal kompetenciją imtųsi stabdyti partijos kaip juridinio asmens veiklą ir pradėtų partijos likvidavimo procesą". TIK - minėti asmenys tokio veiksmo atlikti negali, tad: REIKIA paskelbt visuotinį referendumą, jo paskelbimui Seime būtų galima surinkt reikiamus balsus.

Pilietis

Pilietis portretas
Labai teisingai,konservatorių partiją reikia laikyti kaip nusikalstamą .Stabdyti konservatorių partiją ,jos narių įgaliojimus,kaip kenkėjišką,keliančią intrigas ir neramumus valstybėje.

Anonimas

Anonimas portretas
As uz visom jegom. Aciu uz iniciatyva Saunuolis Pavargo teviske nuo senelio ir anuko idiotizmo.

pritariantis.

pritariantis. portretas
Butina kuo greiciau kol konservatoriai savo kenkejiskais veiksmais neparalyzavo sios saziningai dirbancios seimo daugumos darba.

dešra

dešra portretas
Siūlau užsrausti visas partijas, visos jos nusikalstamos grupuotės savanaudiškais tikslais susibūrusios

mokejimas

mokejimas portretas
pries dedules autoriteta nepapusi yra patirtis kgb

Anonimas

Anonimas portretas
Ponas, Nuomonė, Jūs esate debilas. Pagarbiai

Nuomonė

Nuomonė portretas
Tokių požymių akivaizdžiai matosi.Kaip pavadinti atvejus,kada buvo susprogdintas Gražuolės tiltas,norint nuversti tarptautinį traukinį,susprogdintas Lietuvos saugumo darbuotojas,planuota pasikėsinti į Respublikos Prezidentą,ginkluotų asmenų grupės išėjimas į mišką,atsisakant paklusi valstybės vadovams ir daugiau panašių atvejų,kitaip,kaip teroristiniu nepavadinsi.Visada jų veiksmuose pastebimas akivaizdus kenkimas valstybei.Na kad ir Mažeikių naftos gamyklos,kainuojančios milijardus,atidavimas amerikonams,paskolos paėmimas už 3 kartus didesnes palūkanas,įtartino laivo įsigijimas,prarandant milijardus,dėl ko dujos nesupigo,o pabrango,pensijų atėmimas,ko nepadarė nei viena Europos valstybė ir kiti akivaizdūs kenkimai valstybei.Kad ir bendradarbiavusių su specialiomis TSRS tarnybomis slėpimas dar 75 metams.Tai akivaizdu,kad ten gali būti ir jų kompanijos žmonių.

Galerijos

Daugiau straipsnių