Paaiškėjo, kas laimėjo viešą atranką į sveikatos viceministrus

  • Teksto dydis:

Sveikatos apsaugos ministro Aurelijaus Verygos komandą papildė nauja sveikatos apsaugos viceministrė Aušra Bilotienė Motiejūnienė. Ji atrinkta per viešą atranką, kurios metu kandidatai teikė savo kandidatūras į viceministro ir patarėjo pareigas.

Naujai viceministrei pavesta kuruoti visuomenės sveikatos, psichikos sveikatos ir priklausomybių ligų, netradicinės medicinos, epidemiologinę priežiūrą. Ji taip pat atsakinga už rizikos sveikatai valdymą, mitybos ir fizinio aktyvumo klausimus, pranešė Sveikatos apsaugos ministerija.

Pasak A.Verygos, jo paskelbta vieša atranka sulaukė beveik 50 pretendentų gyvenimo aprašymų ir motyvacinių laiškų. Jis teigė, kad artimiausiu metu komandą papildys ir naujas patarėjas.

A.Bilotienė Motiejūnienė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Visuomenės sveikatos priežiūros fakultete yra įgijusi visuomenės sveikatos magistro kvalifikaciją. Vilniaus universitete ji dar studijavo teisės, istorijos mokslus, šiuo metu tęsia doktorantūros studijas Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Visuomenės sveikatos institute.

A.Bilotienė Motiejūnienė yra dirbusi Vilniaus universiteto ligoninėje Santariškių klinikose, Nacionaliniame vėžio institute, Respublikinėje universiteto ligoninėje ir kt.

Sveikatos apsaugos viceministrių pareigas jau eina Kristina Garuolienė ir Gintarė Šakalytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tik

tik portretas
ir galvoja apie gerus postus bet apie paslaugas neibumbum juk vistiek pensininkai numirs kam jos ir jei kas /daroma/ tai tik del ivaizdzio ir pacientu skaiciaus o kas su jais bus /do lampocki/....tai toks antihipokratinis priesakas valdomas is /anapus/....

ne koks

ne koks portretas
matyt kaip ir veryga kovos su alhogoliu o tauta gere ir gers o va ar ka nors naudingo nudirbs medicinoj nezinia
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių